Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
Bubante bine ai revenit! Ma bucur tare ca ti-a priit vacantica!
Oramona si la mine au inceput poftele, incerc sa ma mai abtin dar...Om vedea noi ce si cum!Sper sa nu depasesc 79.9kg! ![]()

Cristina
24+
anna_ivan spune:
neatza la burtici.
felicitari iony sarcina usoara si la teremen.
bun venit fetelor care au fost in vacanta
mi-au placut mult lucrurile tricotate, dar o sa avem si noi o paturica pe care ne-a facuto bunica de la roman si peste 3 saptamani o sa o vedem si noi. o sa-i facem poze si o sa ne laudam
. noi am dat comanda de paturica pe nunate de verde(ca asa va fi si camera) si sa fie cu patratele. abia astept sa ajung si eu la mama
va pup si va urez o zi racoroasa
PS azi e cea mai lunga zi din an asa ca bucurati-va de ea.
22+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
Bubante spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Neatza fetele, Am ramas in urma cu ultmul capitol, pana recuperez lansez o intrebare fetelor care iau no-spa. Farmacista mi-a dat no-spa forte, e ok sau trebuie sa iau din ala "normal"? ![]() |
Si mie mi-a spus doctorita ca daca trebe musai, sa iau 8 mg de nospa, adica exact forte. Ala normal e de 4mg.
E ok, stai linistita.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(21+)
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Vad ca ala nu merge. Aici pe prima pag,primul mesaj,dati un clikc pe PATURICA.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153469 Sunt superbe! Mai ales alea cu capsunele! Vreau si eu! ![]() ![]() ![]() Ma apuc sa invat sa tricotez!!!! ![]() ![]() Ana 24+ Maia Elena |
Ai pus punct imediat dupa link, de aceea nu merge primul pe care l-ai postat. Daca editezi si scoti punctul de la final din link, merge.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Ai pus punct imediat dupa link, de aceea nu merge primul pe care l-ai postat. Daca editezi si scoti punctul de la final din link, merge. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Multumesc de observatie! Nu-mi dadusem seama!

Ana
24+
Maia Elena
donna79 spune:
Neata! Eu am inceput programul de o ora si sunt deja satula de munca (n-am facut mare lucru dar numai faptul de a veni pana aici ma streseaza si ma oboseste)...
Ana si eu te fac raspunzatoare de starea si numarul suncilor mele, ai un stil de a descrie mancarea... 
Yoni
m-a bucurat enorm vestea buna, sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alynta voiam de mult sa-ti spun ca te admir sincer
, de cand ma stiu am visat sa am trei copii. Pentru mine e putin cam tarziu acum, dar cine stie, poate vrea Dumnezeu sa-mi dea macar doi (ce viteaza sunt, nu l-am nascut pe primul)
Stiti care-i visul meu, apropo de tricotaje, as vrea sa fac o paturica din patrate divers colorate, am ideea asta de multa vreme si ma gandesc ca dupa ce intru in prenatal ar fi o preocupare buna. Doar ca mai curand am s-o crosetez, ca la tricotat nu ma pricep asa bine.
Ma duc sa mai muncesc oleaca...
Donna
24+ cu 
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui donna79 Ana si eu te fac raspunzatoare de starea si numarul suncilor mele, ai un stil de a descrie mancarea... ![]() Donna 24+ cu ![]() |

Ana
24+
Maia Elena