Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***220***
Raspunsuri - Pagina 8

Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Eu de ce nu o pot vedea pe Sophihi ??!! Imi zice : oops!! Internet Explorer could not connect to community.webshots.com ![]() Mami lui ![]() |
Nu da click direct pe link in quote, ca nu merge, copiaza linkul din quote si da-l paste in fereastra noua.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Novus, dau au comanda online, ia sa ne bagam nasucul pe acolo. http://www.praz.ro/ _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa |
Le-am gasit

Mami lui

Ayla21 spune:
Si www.praz.ro/colectia-primavara-vara-2010/set-5-chilotei-baieti-5.html" target="_blank">de asta am avut anul trecut.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Ayla21 spune:
Praz Fashion Srl este o companie privata cu capital integral romanesc ,cu sediul in localitatea Hunedoara,Parc Industrial,nr.2, jud .Hunedoara.
tu esti aproape, le poti face o vizita.
_

novus spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Praz Fashion Srl este o companie privata cu capital integral romanesc ,cu sediul in localitatea Hunedoara,Parc Industrial,nr.2, jud .Hunedoara. tu esti aproape, le poti face o vizita. ![]() _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa |
Pai si asta e o varianta, chiar am drum la agentia noastra din HD sapt asta, dar sa vad daca au magazin acolo, vad ca sediul e in parcul industrial

Mami lui

Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai si asta e o varianta, chiar am drum la agentia noastra din HD sapt asta, dar sa vad daca au magazin acolo, vad ca sediul e in parcul industrial ![]() Mami lui ![]() |
Uite aici
http://www.praz.ro/sercicii-clienti.html
De curand,la sediul firmei functioneaza magazin Outlet cu produse incepand de la 1 leu.
Orar de functionare :
Luni –Vineri :8.00-18.00
Sambata : 9.00-13.00.
_

novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Uite aici http://www.praz.ro/sercicii-clienti.html De curand,la sediul firmei functioneaza magazin Outlet cu produse incepand de la 1 leu. Orar de functionare : Luni –Vineri :8.00-18.00 Sambata : 9.00-13.00. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa |
Asa da

inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Lasa, Inapreda, intr-un fel mai bine asa, ca aveam emotii: cu asa ispite precum Zambarici si Brisuca, daca o tradeaza Titi Ian pe Sophiphi?! Daca va flirta cu ele sub nasul ei? ![]() Cuscro, dar tu pari asa de hotarata, cum de n-ai permis de conducere? (bine, io singura cu Phiphi n-am avut curaj inca sa conduc, cred ca as transpira toata daca ar incepe sa planga si io as fi la volan ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Pai stai sa te...oripilez: nu am permis, nu skiez, nu patinez, nu ma dau cu sania si nu stiu merge cu bicicleta; ultima data am cazut cind aveam 11 ani

PS. Acum nu sint SLABA, sint NORMALA iar eu imi doresc sa fiu slaba din aia androgina; baiu' e ca n-am cum si de ramin de 30 de kile, kuru imi ramine gras si picioarele groase ca asa le-am mostenit; INSA, momentan, m-a multumi si daca as scapa de burta si daca mi-as pune tzitze; mici da' smechere

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

novus spune:
InaPreda, esti totala www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambarici
(03.03.09)

simplyana_m spune:
INAPREDA, "nu am permis, nu skiez, nu patinez, nu ma dau cu sania si nu stiu merge cu bicicleta" + nu innot!!! ghici in ce zi sunt nascuta????
http://www.lucamic.blogspot.com/