burtici de martie-aprilie 2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor voi ati anutat sarcina?? sau asteptati eco?

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy daca sunt acasa iau utrogestan vag. daca sunt plecata (seara mai ales) il iau oral.
eu am spus de cand am aflat de la nici 4 sapt.

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor voi ati anutat sarcina?? sau asteptati eco?

Eu o sa anunt familia, zilele urmatoare si prietenii dupa ecografie. Intai sa ma hotarasc la doctor, de maine incep sa citesc si maine ma duc sa iau si eu utrogestan, dupa ce imi fac analiza de sange.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nicio graviduta noua?

Eu am anuntat parintii/socrii, sora si fratele sotului. Restul instiintarilor le voi face dupa ce ajung la doctor si-mi confirma ca-s ok

Cum e cu setul de analize? Trebuie intai sa ajung la ginecolog si apoi la medicul de familie care sa-mi dea trimitere, sau pot merge direct la medicul de familie?
Eu as merge sa-mi fac toate analizele inainte de a merge la ginecolog, ca sa nu stau "degeaba" saptamana asta...

Dintre simptome, cel mai aprig este somnul...as dormi non stop . Cat mai tine starea asta? Nu de alta, dar mai am si treaba de facut...

Datele mele:
DN: august 1979
UM:02.06.2010
DPN (conform net-ului ): 04.03.2010

Cum e cu acidul folic? Am luat de la farmacie dar comprimate de 5 mg si apoi am citit ca doza recomandata e de 1mg. Sa astept analizele sau sa incep deja sa iau acid folic?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina eu acum 3 ani am facut analizele la laboratorul dr meu ginec si am platit aprox 3 mil. nu accepta sa le fac in alta parte... de data aceasta am zis sa fiu putin mai smechera, pe 1 iulie merg sa imi fac analizele gratuite cu trimitere de la med de fam (si i-am spus sa puna si cateva din analizele pt sarcina )iar pe 2 iulie cand merg la dr ginec merg si cu o parte din analize facute. sper sa le accepte si sa fac la el doar restul de analize.

acidul folic este fffff important de luat in primele saptamani de sarcina. eu la prima sarcina am luat cu 3 luni inainte sa na apucam de bebe. acum am luat din sapt 4. eu stiu ca surplusul de acid folic se elimina prin urina. daca nu il iei incearca totusi sa mananci multe legume care il contin.

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Buna fetelor!
Eu vrea sa ma inscriu si la voi la odisee, desi sunt si la cea de ian-febr, dar DPN o sa fie sfarsitul lui februarie, deci am 5 sapt. si sunt mai aproape de voi ca termen.
Si eu stiu ca acidul folic se ia inainte de sarcina cu cateva luni, deci copiloi nu te stresa ca e de 5mg, poti sa iei asa, ca oricum n-ai luat inainte si se elimina.
Va pup!

Mergi la inceput

neata burtici
ce faceti?
bulina si eu la fel, de aia am venit aici ca dincolo erau prea avansate.
bb_yasmi, mandreac, copiloi
pup si restul burticilor care inca nu s-au trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragele mele?

Am fost si mi-am luat utrogestan de 100 mg, va rog sa imi spuneti voi cum il luati, unul seara si atat?

Acid folic am luat si eu cu o luna si jumatate-doua inainte sa raman insarcinata!

Azi voi primi rezultatele la beta hcg, iar pt al doilea nici nu voi fi macar acasa sa intru pe net, dar il vad eu cand ajung seara acasa.

Bubulina bine ai venit si sarcina usoara!

Yasmi, Roxy, Copiloi, Happinness, Iony, Alina . Eu ma duc sa incep sa gatesc, desi am o lene, dar asta este.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

mandreac ia utrogestan vaginal. eu iau unul seara , asta pana merg la doctor sa vad daca imi zice el sa iau altfel.
acid folic si eu am luat de prin martie asa.
spor la gatit. nici eu n-am chef de nimic. mi-e somn. in rest ma simt bine , chiar n-am nimic nici greata, nici foame, doar as dormi putin .
sa stii ca eu n-am probleme cu pipi asa des.
eu nici la prima sarcina nu am facut des desi toate ma intrebau faci des, faci des?? nu fac asa des, depinde si cat beau. ca eu oricum beau multa apa si ies la wc destul de des dar acum nu ies mai des ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Incepe odiseea fluturasilor de martie-aprilie 2011!!!

Sa aveti o odisee frumoasa!

Mergi la inceput