burtici de martie-aprilie 2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am mai modificat putin la listuta...

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute
fetelor ce faceti?? v-ati trezit?
copiloi bine ai venit. sarcina usoara si bebe frumos si la termen.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

BB_yasmi, ai putina rabdare sa ne activeze userul comun de la odisee si se rezolva cu listuta.
Admin m-a rugat sa mai trimit Pm la un moderator si acum astept sa-mi raspunda.

Bun venit tuturor burticilor si sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Felicitari pentru burtici, fetelor!
Va trimit pupicei de la odiseea de ian-feb 2011, doar un picutz mai avansata decat voi, si va doresc sarcini si nasteri usoare si bebici frumosi si sanatosi!

Ce repede trece timpu...parca abia numaram liniutele si acum, iata a inceput o noua odisee!!

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

happiness, roxx26

Mergi la inceput

heloo

happiness
roxy

cum va simtiti?? eu inafara de sani super sensibili si putin umflati, nu am nimic.

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

bb_yasmi si eu am sfarcurile usor sensibile atat.si pofta mare de mancare,toata ziua manac cate ceva. si parca ma mai ia cate o ameteala din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce fac burticile?

Mai fetelor, eu mananc ceva mai mult decat inainte si ma satur mai greu, dorm mult mai mult, mai simt asa mici intepaturi in zona ovarelor si la spate, sanii arata foarte bine, parca ar fi silicoane si sfarcurile sunt mai sensibile si sunt un pic nervoasa. Cam din orice imi sare tzandara, nu stiu de ce, din cauza hormonilor probabil.AAAAAA, si urinez foarte des, chestie care ma scoate din pepeni, mai ales noaptea.

La cate saptamani mergeti la doctor? Abia atunci imi spune doctorul ce analize trebuie sa fac?

Eu iau doar acid folic, voi mai luati ceva????

Haideti ca v-am zapacit cu intrebarile mele, dar trebuie sa stiu si eu. Nici nu stiu la ce doctor sa merg, trebuie sa incep sa citesc si sa intreb.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

andreea eu merg vineri cand voi avea 6 saptamani incheiate. eu mai iau si utrogestan.

roxy si eu am ameteli cam mari , mai ales cand ma ridic de jos, eu le pun pe seama ca am tot slabit in ultimul timp. nu stiu. oricum voi incepe sa iau vitamine prenatale.

eu cu mancatul nu am probeleme, mananc tot ca si inainte dar as manca dulciuri non stop...si inainte eram asa dar ma abtineam... si mai am uneori o usoara greata...dar nu tot timpul!

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

mandreac si eu merg la doctor tot sapt viitoare cand am 6 sapt implinite.
bb_yasmi cu dulciurile parca nu ma mai impac asa bine, nu mai imi trebuie pur si simplu. ieri am mancat un KitKat din ala si atat. in schimb mancare.....as tot manca.
si eu iau acid folic si utrogestan vaginal.
bb_yasmi tu il iei tot vaginal?

Mergi la inceput