burtici de martie-aprilie 2011
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
Happiness foarte bine , ce ametita sunt eu am si uitat sa-ti urez bun venit in gasca, sarcina usoara si bb sanatos.
Fetelor voi cum va simtiti aveti greturi , eu am ceva asa usoara stare de greata in special dupa ce mananc.
_
mandreeac spune:
Neata dragele mele! Azi ma duc sa fac un beta hcg, astept sa fie sotul gata si am emotii, ca nu suport sa mi se ia sange.
M-am cantarit am 46.5 kg si restul datelor le-am dat.
Pentru mine nu are importanta denumirea, dupa cum v-am mai spus!
Happiness sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si cuminte!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Neata dragele mele! Azi ma duc sa fac un beta hcg, astept sa fie sotul gata si am emotii, ca nu suport sa mi se ia sange. M-am cantarit am 46.5 kg si restul datelor le-am dat. Pentru mine nu are importanta denumirea, dupa cum v-am mai spus! Happiness sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si cuminte! Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+ http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/ |
Andreea te asteptam cu rezultatele,parca se dau repede asa stiam,nu?
te sa treaca emotiile
_
kitzy spune:
Iony Clexanul l-am inceput din saptamana 5 de sarcina cand am a avut iminenta de avort.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 11+
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Iony Clexanul l-am inceput din saptamana 5 de sarcina cand am a avut iminenta de avort. Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 11+ |
Imi amintesc Kitzy ca ai fost si internata bine ca a trecut totul
Tot din sapt 5 voi incepe si eu clexanul
Te pe burtica- sa ai o sarcina usoara in continuare
S-a intamplat minunea
4+
cos_minutza spune:
Sa-mi pastrati si mie un loc va rog!Yoni,Yasmi,Mandreeac ma bazez pe voi ca ma trageti si pe mine de manutza
Va si va doresc sarcini usoare tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
fetelor ce faceti??
m-am gandit sa arunc un ochi aici la voi, mai ales ca bb_yasmi este fosta colega de la aspirante.
bb_yasmi cam ai dreptate , dincolo sunt avansate tare, noi doar 5 sapt si acolo deja cu 13 sapt.poate trec mai mult pe la voi decat dincolo. si asa noi doua suntem aproape in aceeasi zi cu DPN-ul
va salut pe toate burticile si va doresc odisee frumoasa si bebe frumos si la 40 sapt. fix
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
roxy_s spune:
iony, mandreac
parca aici este mai calda atmosfera
alina , kitzy, happiness
vad ca si restul fetelor tot cam pe la sfarsitul lui februarie vor naste ca si mine, asa ca ma potrivesc si eu aici.
ma primiti, da?
cos_minutza sa vii si tu neaparat, ai un loc special.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
copiloi spune:
Bun gasit!
Cred ca sunt si eu putin gravida , am 3 teste pozitive, dar a doua liniuta cam palida...L-am testat si pe sotz sa vad cum arata un test negativ ca sa fac comparatie ....
In Z21 m-am gasit "insemnata" (am citit pe net si acu is familiara cu termenii, dupa cum vedeti )...de unde trasei concluzia ca punctu ala de pata fu semn de nidatie...Doamne ajuta!
Din reflex, inca mai astept "uratii"....sper sa vina doar la anu'
La control voi merge peste vreo 10 zile....as avea acum doar 3 saptamani si 4 zile de la UM...putine, dar am in schimb 3 teste pozitive
Sper sa fie totu bine, ceea ce a doresc si voua!
Alina
bb_yasmi spune:
hello
roxy,
copiloi bine ai venit printre noi si sarcina usoara iti doresc!!! tot la 3 sapt si 4 zile am aflat si eu! sa ne dai datele.
deci cine se ocupa de capitol, listuta??? eu pot ajuta dar nu ma pricep la mai mult!
wowww ce frumos.. incep sa se stranga gravidutele!!!!!
va pooop
mamica fericita de 2+ si 5+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!