cu ce spalati cada?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

petra, mersi, ideea o fi geniala, dar nu-mi apartine, am vazut-o intr-un serial englezesc "how clean is your house?". tot de acolo am prins o gramada de sfaturi si tehnici de curatenie, sunt extrem de simpatice cele 2 protagoniste

teoretic, ar putea functiona si pe inox, ma gandesc de exemplu ca, in cazul masinilor, in momentul folosirii wax-ului sau a polish-ului, sunt acoperite si apoi lustruite si accesoriile metalice (cromate sau din inox, depinde de model si marca)
practic, voseaua de pe masina este mult mai mult supusa la apa, praf, abraziune, etc. decat o chiuveta sau o cada
cred ca ai putea incerca sa dai cu wax pe un coltisor mai putin vizibil al chiuvetei de inox sau pe laterala/pe dedesubt, sa vezi cum se prezinta suprafata.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Am sa incerc ! Chiveta din bucatarie este de inox, o am de mai putin de 1 an si parca si-a pierdut luciul. Cand am pus-o parca avea un strat protector pe deasupra si acum cand ma citit postarea ta m-am gandit ca se poate sa fi fost un strat de wax ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Eu o spal cu o solutie pe baza de otet din Italia Pullirapid.

Mergi la inceput