cu ce spalati cada?
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Eu am zis ca e frectie. M-am referit la faptul ca dupa doua trei dusuri e la fel de murdara cada. Asta ma nemultumeste pe mine la mr. proper gel.
Cosmi, se numeste SANO ANTI KALK. Este o sticla aplatizata alba, iar solutia in sine este apoasa nu este gel. Mai au ei ceva sub forma de gel si inca un flacon cu pluverizator si iese spuma. Spuma e cam cum e gelul lu mr proper, adica bun dar cu rezultate care nu dureaza mai mult de o zi.
Pana una alta am acceptat si folosesc si solutiile astea care dau rezultate pe moment, si compensez facand mai des, dar chiar in fiecare zi nu-mi da mana sa frec baia cu totul, nu numai cada, ca mai am si alte preocupari in viata
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
CorinaDani spune:
androix, s-ar putea sa fie si apa de vina, mai exact este prea dura si se formeaza rapid depuneri dupa ce se usuca picaturile de apa; sau, luciul acrilului s-a mai deteriorat in urma frecarii cu substante abrazive sau bureti prea duri, si acum mizeria ramane "agatata" in acele mici zgarieturi
dap, cand era cada noua si pe mine ma enervau urmele uscate de apa, dar m-am resemnat incet-incet, iar de cand sunt mamica nici nu mai am asa mult timp sa lustruiesc fiecare coltisor cum imi place mie...fac curat, normal, dar mi-as dori sa am mai mult timp disponibil, sa pot lua casa de la o margine la alta, sa arunc vechiturile, sa mai ordonez dulapurile...poate intr-o viata viitoare sau cand voi ajunge la pensie
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Androix spune:
Stai ca nu ne intelegem. Nu vorbesc de picaturile uscate de apa, eu vorbesc strict de cada, se slinoseste nu stiu cum sa explic, se murdareste mult mai repede cand o spal cu mr. proper. Exact cum ai spus imi face impresia ca mr. proper lasa un strat la care chipurile sa nu adere murdaria si apa, dar stratul ala se duce foarte rapid si pe urma adera la greu toate alea.
Pe cand atunci cand spal cu domestos, cada ramane clatita de scartzaie, nici un strat de prostii de nimic, si tine asa curata mult mai mult timp.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
CorinaDani spune:
hm, e posibil sa ai si tu dreptate
oricum, garantez ca mr proper de acum nu mai este asa bun ca primele loturi, cand abia aparuse pe piata
este si mai putin vascos, nici nu mai miroase asa puternic si nici nu se pastreaza aroma asa de mult timp dupa ce faci curat
mie imi face rau mirosul acela de clor, il simt pana in stomac si parca ma strange de gat, incerc sa evit cat pot, sa nu fiu nevoita sa inhalez vaporii/mirosul de clor; clorul e de baza la noi pentru curatarea si igienizarea toaletei si a scurgerilor de la cada/chiuveta, dar deschid geamul de la baie, torn si fug
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
emaaimee spune:
eu spal cada acril/ cadita& cabina dush&chiuvete numai cu Fairy& sare lamaie. pun intr-un recipient de plastic Fairy, un pic apa& sare lamie cam o lingura, se topeste si curat. si clatesc rapid. curata f bine. splam si io cu bicarbonat, dar ma chinuiam sa clatesc.
in loc de sare de lamaie mai folosesc si otet ieftin sau zeama de lamaie, daca nu am ce face cu jumatate de lamaie.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
ingridnen spune:
eu numai cu CIF... si chiar si cu Ajax.
Dar cada mea nu este din acril, este tabla emailata
ma rog, are si ceva zgarieturi, dar nu cred ca provin de la praful de curatat, ci mai degraba de la jucariile copilului sau de la ghearele cainelui
Ingrid si Cristi 7 ani
tara13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria.bh Buna, de curand ne am cumparat cada noua(acril) si nu stiu cu ce sa o spal |
Eu folosesc Triumf degresant forte. E de la Farmec si are pulverizator. Pot sa-l folosesc si pe robinetii de inox pe care ii curata impecabil fara sa lase urme. Ce e foarte fain e ca nici nu ataca mainile, asa cum face Domestos. Eu il folosesc si pt curatat aragazul de inox. Curata f bine si dezinfecteaza.
ellinia spune:
Mr. Muscle pentru bai, cu pulverizator. Curata foarte bine. Mai era un Cif cu pulverizator, dar cam ataca mainile si am renuntat la el, dar curata foarte bine.
makydenis spune:
citat din mesajul lui ANITA75 am si eu o intrebare:mirosul din masina de spalat cu ce iese??? m-a pus sa spal niste rufe de-ale cuiva si mi-a ramas miros de mucegai...nu stiu cu ce sa scot mirosul ,helpppp bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica |
o spalare cu otet
petra spune:
citat din mesajul lui CorinaDani fetelor, nu mai frecati cada de acril cu tot felul de prostii abrazive ! in timp isi va pierde din luciu si murdaria se va prinde tot mai usor de ea ! nici macar nu se recomanda sa folositi partea aceea mai abraziva a buretelui de vase ! pentru acril este buna orice solutie, de preferat ar fi gelul sau spuma, care dizolva depunerile de calcar, fara a fi nevoie de frecat ! eu folosesc mr proper gel pentru baie si e genial ! spunea cineva ca e "frectie", dar nu este adevarat, trebuie lasat cam 10 min sa actioneze, apoi se poate insista in zonele mai murdare cu un burete obisnuit... si eu recomand toate produsele din gama sano, nu stiu cat de prietenoase sunt cu mediul inconjurator, insa isi fac treaba excelent si sunt accesibile ca pret. si va mai dau un pont, gratis : pentru a impiedica murdaria sa adere, dupa ce ati curatat cada/chiuveta, le lasati sa se usuce complet sau le stergeti cu un prosop, apoi se da un strat subtire de ceara de lustruit vopseaua masinii (wax). pe vremea lui ceasca, stiu ca mama folosea o metoda asemanatoare, dadea cu petrosin pe cada si chiuveta dupa ce la curata si le lasa sa se usuce, insa pe vremea aceea nu aparuse la noi acrilul... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Wax-ul asta merge si pentru chiuvetele de inox???Oricum este o idee geniala! Ce bine era daca o stiam mai devreme cand am avut si eu o cada veche care nu mai avea nici urma de luciu si dupa un dus ramanea de parca nu era spalata de o luna .