cu ce spalati cada?

cu ce spalati cada? | Autor: adria.bh

Link direct la acest mesaj

Buna, de curand ne am cumparat cada noua(acril) si nu stiu cu ce sa o spal

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

eu o spal cu bicarbinat de sodiu si se curata perfect. Nu folosesc alte chimicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Cabinele de dus cu ce le spalati sa fie impecabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am si eu o intrebare:mirosul din masina de spalat cu ce iese???
m-a pus sa spal niste rufe de-ale cuiva si mi-a ramas miros de mucegai...nu stiu cu ce sa scot mirosul ,helpppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu cada o spal cu domestos. Pute, imi ramane in nas mirosul ala ore bune, dar numai cu domestos asa nediluat iese perfecta, si cam frec cu un burete de vase cu partea aia mai tare. Altceva nu a curatat la fel de bine. Asa pentru o mazgaleala de scurta durata am un mr. proper gel da ala e cam frectie.
Peretii de la cabina i-am curatat pana acum cu un lichid de la sano special impotriva calcarului care era genial si super ieftin ceva de genul 5 lei sticla, dar si inainte il gaseam greu dar acum nu-l mai gasesc deloc, mai am putin pe fundul sticlei si tot experimentez diverse solutii si nimic.

Mirosul din masina de spalat ar trebui sa iasa cu otet. Pui un ciclu la temperatura inalta si unde se pune balsam si inalbitor pui otet.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

merci Androix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria.bh spune:

,androix, eu am auzit ca domestos ingalbeneste cada de acril,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, eu o spal pe-a mea de multa vreme cu domestos si nu s-a ingalbenit. Eu am cada mica pentru cabina de dus. De zgariat e zgariata ca am stricat eu si pana am descoperit domestosul am frecat la ea cu cif si s-a matuit, dar e tot alba.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

fetelor, nu mai frecati cada de acril cu tot felul de prostii abrazive ! in timp isi va pierde din luciu si murdaria se va prinde tot mai usor de ea ! nici macar nu se recomanda sa folositi partea aceea mai abraziva a buretelui de vase !

pentru acril este buna orice solutie, de preferat ar fi gelul sau spuma, care dizolva depunerile de calcar, fara a fi nevoie de frecat ! eu folosesc mr proper gel pentru baie si e genial ! spunea cineva ca e "frectie", dar nu este adevarat, trebuie lasat cam 10 min sa actioneze, apoi se poate insista in zonele mai murdare cu un burete obisnuit...
si eu recomand toate produsele din gama sano, nu stiu cat de prietenoase sunt cu mediul inconjurator, insa isi fac treaba excelent si sunt accesibile ca pret.

si va mai dau un pont, gratis : pentru a impiedica murdaria sa adere, dupa ce ati curatat cada/chiuveta, le lasati sa se usuce complet sau le stergeti cu un prosop, apoi se da un strat subtire de ceara de lustruit vopseaua masinii (wax). pe vremea lui ceasca, stiu ca mama folosea o metoda asemanatoare, dadea cu petrosin pe cada si chiuveta dupa ce la curata si le lasa sa se usuce, insa pe vremea aceea nu aparuse la noi acrilul...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria.bh spune:

multumesc fetelor
dar de cillit bang, flacon mov cu pompa portocalie ce ziceti, e bun ,ati folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANDROIX spune mi te rog cum se numeste solutia ff buna de la Sano

multumesc

Mergi la inceput