Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 4
Nocom spune:
claudinna oscileaza intre 38.5 si 39.5, dar are o stare generala ff proasta. E foarte plangacioasa si nu ii convine nimic, plus ca nu papa DELOC!!! 

Nu am ajuns la dr, nu mai avem dr nostru si pana gasesc unul sa ne ia in sistem de urgenta... trece boala copiului...
S-ar putea saaiba ceva in gatut, dar nu ma lasa sa vad..... offf.... 
Nocom spune:
Si eu m-as bucura sa mai amanam un pic comanda la pastilute, ca mie nu mi-a intrat indemnizatia iar postasul a zis ca pe ei i-a anuntat ca vin banii pe 28 

...
As mai pune si eu mai multe pe listuta... dar inca nu stiu pe ce bani sa ma bazez...
laureta spune:
Noi am avut febra fara nici un alt simptom, febra care si a facut de cap cam 2 zile ( a doua zi mai jos de 39 macar), si fu ceva rosu in gat dupa aia mici aftutze. Asa a fost inisa biancu un baietel cu care am fost la joaca si acuma aflu ca si baietelul nasei e la fel.
Cred ca e ceva in aer ca nu imi explic
claudinna spune:
Doamne, cat sunt de scumpi la serbare!!! si gatiti asha! mie mi se par maari![]()
Nocom, inseamna ca are ceva in gat, daca nu vreas a pape. da-i cu ceva, Tantum verde spray, ceva...si lichide macar
saracuta!
Paula-Laura spune:
Multumim pentru aprecieri
Si mie imi par mari in filmulet, insa in realitate erau mici si pierduti 
Mimihoo, si Mihnea danseaza acasa la greu pe melodia aia ![]()
Uite www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2eec470e7d5a1565cecfe" target="_blank">cum dansa dupa ce a iesit de pe scena
Nocom, da-i un puf de tantum verde sau u puf de propol2 de la aboca si incearca sa ii dai sa manance.
sa va treaca repede
Lauretta Mihnea a avut pete maro pe dintii de jos, de fapt era tot dintele maro pe interior 
Dintii de jos i-au iesit pe la 7 luni si la 9 luni erau maro. Au disparut total petele dupa ce am avut grija sa il spal zilnic, de 2 ori pe zi, insistand pe cei 2 dinti(pana atunci nu tineam cot neaparat de asta, ca doar avea sub 1 an). Noi folosim nenedent. Poate trece si la voi.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Eu fac bagaje cica!
Am umplut un geamantan si jumatate si mai am o tona de lucruri de pus 
Oare are rost sa car olita dupa mine?
Plecam maine seara in Antalya, dar maine dimineata trebuie sa trec pe la birou, asa ca azi e ziua bagajelor
De abia astept sa ajung acolo sa ma intind pe un sezlong si sa vegetez acolo
Sper sa imi reuseasca, tinand cont de faptul ca ma voi pozitiona langa piscina de copii
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
paula da au mai disparut petele dupa ce am periat mai des, mi s a spus ca sunt unii copii care au smaltul mai poros si care retine mai usor mancarica, mda treaba in plus pt noi
. oricum mi a venit inima la loc daca spui ca au disparut
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Multumim pentru aprecieri ![]() Mimihoo, si Mihnea danseaza acasa la greu pe melodia aia Uite www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2eec470e7d5a1565cecfe" target="_blank">cum dansa dupa ce a iesit de pe scena Nocom, da-i un puf de tantum verde sau u puf de propol2 de la aboca si incearca sa ii dai sa manance. sa va treaca repedeLauretta Mihnea a avut pete maro pe dintii de jos, de fapt era tot dintele maro pe interior ![]() Dintii de jos i-au iesit pe la 7 luni si la 9 luni erau maro. Au disparut total petele dupa ce am avut grija sa il spal zilnic, de 2 ori pe zi, insistand pe cei 2 dinti(pana atunci nu tineam cot neaparat de asta, ca doar avea sub 1 an). Noi folosim nenedent. Poate trece si la voi.Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
vai cat e de scump! l-am vazut ca ma mai intorceam catre voi sa va vad! Sofia batea din maini si sarea la mine in brate. Ar fi vrut si ea sa misune putin dar nu avea loc.
Abia astept sa vad pozele facute de Andrei .. n-am vazut nimic si nici nu stiu daca a filmat ceva. Dar vom primi si cd cu poze si film facute de gradinita :)
Spor la bagaje si vacanta placuta!
Cu olita, nu stiu ce sa zic .. Sofia e in perioada de negare, de ex., si o mai las nitel fara stres.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
anamona spune:
vai cat de scumpi sunt mihnea si sofia
legat de dans eu zic muzica e de vina, cine ar dansa pe genul "cutiuta muzicala"?
, sa fi bagat si ei ceva mai ritmat si mai in voga :P