Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le mandruta, acum am vazut pozele cu fiica-ta, e superba, are niste ochisori... Aproape negri, nu? Si cercelusii sunt foaret frumosi, am marit poza sa-i vad mai bine. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
multumesc, seamana cu sotul meu. El are ochii aproape negri si gene lungi. Cerceii sunt de la nasa.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Iti vine s-o mananci. Eu cand o vad pe a mea cu talpitele in gura imi vine sa i le iau sa le rontai. Cu tipatul am inteles ca e doar o faza...a mea inca tipa, tipa tare. Spunea Alexutza ca Yannis a trecut de faza cu tipatul, acum scoate un sunet dragalas de pui de urs. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
ce frumos vorbesti tu de Yannis acolo mai ca ma indragostesc....io as fi zis ca rage shame on me
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
eu ii dau bot de iepure din supermarket. le curatz de un strat gros de coaja si i le dau. Azi mi s-au terminat si i-am dat un mar normal micutz d-ala ordinar si mi-a cam facut figuri asa ca am fost sa-i cumpar dpalea visinii. Imi pare rau ca bebe se foieste. E o idee sa il consumi in timpul zilei dar totusi ei au programul lor si daca ii dai peste cap mai rau fac...nu stiu ce sa zic, incearca tu sa te odihnesti cum il vezi ca doarma pac lasi tot si nani si dupa ce te odihnesti vezi tu calma, linistita si dormita ce faci cu bebe, o sa functioneze mai bine de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
stiu si eu pe cineva care a confundat noaptea cu ziua (verisoara mea)- matusa se bucura ca ii doarme copilul ziua si ea putea sa-si vada linistita de treburi, e cam perfectionista la chestiuni de gospodarie (e o gospodina de nota 20) si noaptea avea program de joaca cu copilul si din ce retin (verisoara mea are acum vreo 33 de ani), s-a luptat cu ea o zi intreaga sa nu doarma, privand practic copilul de somn, si reglandu-i somnul de noapte... totusi cred ca aceasta e metoda hard, poti opta pentru reglari treptate... cere sfatul pediatrului...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita Caius de vreo 2 seri incoace e agitat la culcare, aica adoarme mai greu, chiar si dupa ce a supt la san si s-a saturat nu adoarme instant asa cum adormea pana acum... am reusit sa-l linistesc si sa-l fac sa adoarma in 5 min cu un masaj al picioarelor, a inchis ochii a somn de cum l-am dat cu crema pentru masaj, ce tabiet de somn si-a facut ! vreau si io un masaj al picioarelor inainte de somn Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
Mai nou Yannis cand vrea sa doarma (ziua sau noaptea) incepe sa planga oriunde l-ai pune in afara de patutzul lui. Il pun in patul mare sa exersam intoarcerile sau sa ma joc cu el nu apuca sa atinga bine salteaua uaaaa! uaaa! nervos
Booon schimbam il pun pe canapea unde ii place ca sta cu noi uaaaa uaaaa
booon il iau in bratze si ma asez cu el pe ailanta canapea sa stea cu mine uaaa! uaaaa! din nou
asa ca ramane patutzul lui: copilu fericit apuca cersefioru si-l freaca pe la ochisori isi canta singur (ingana ceva acolo un fel de cantat) si adoarme
Nu stiu ce are, am observat asta de vro 3 zile a inceput sa...poate-s io cu vaca puteti sa radeti de mine dar deja cred ca intelege unele lucruri, recunoaste anumite contexte/tabieturi si daca el vrea altceva decat ce il pun io sau unde il pun io incepe si uaa uaaaa si intr-un final ma rasplateste cu un zambet pana la urechi cand dibuiesc ce vrea. De ex daca si in pat plange si e satul inseamna ca vrea sa ii fac baitza sau macar sa ii schimb pampersu...
deci noi acum suntem in faza de invatzare prin incercare si eroare....
dar Mami invatza de la Yannis si in loc sa fiu electrocutata precum sobolanul in labirint la eroare starnesc alarma "uaaa uaaaa!"
de Yannis
alexutzzza spune:
Miremia si eu azi am fost in DM dar in cel din Berceni sa caut oglinda din aia de pus in masina sa il vezi pe bebe de a zis Elefantica cik nu au, nu au avut decat in Vitan si acolo nu or sa mai primeasca....intrebare: tu ai vazut oglinda din aia? din intamplare? aaa io azi am luat Pampers Premium Care merci ca m-ai facut sa descopar care erau de fapt pampersii pe care ii vroiam si ii cautam. Yannis a avut Premium care numai nr. 1 si sincer nu-mi mai amintesc exact cum erau dar parca nu aveau plasa aia...
si inca o intrebare ca ma roade tare de tarta ta. Daca ma duc la Mega Image gasesc fructoza? cum arata? la ce raion? si ce e aia faina integrala si unde o gasesc?
merci
ptr delfi
de Yannis
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Miremia si eu azi am fost in DM dar in cel din Berceni sa caut oglinda din aia de pus in masina sa il vezi pe bebe de a zis Elefantica cik nu au, nu au avut decat in Vitan si acolo nu or sa mai primeasca....intrebare: tu ai vazut oglinda din aia? din intamplare? aaa io azi am luat Pampers Premium Care merci ca m-ai facut sa descopar care erau de fapt pampersii pe care ii vroiam si ii cautam. Yannis a avut Premium care numai nr. 1 si sincer nu-mi mai amintesc exact cum erau dar parca nu aveau plasa aia... si inca o intrebare ca ma roade tare de tarta ta. Daca ma duc la Mega Image gasesc fructoza? cum arata? la ce raion? si ce e aia faina integrala si unde o gasesc? merci ptr delfi de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Deci....sa incep cu inceputul. Cum sa zici ca "parca rage" cand el scotea niste sunete atat de dragute? Plus ca nici macar cand plange nu o face intr-un mod deranjant. Asa ca da...shame on u.
Oglinda n-am vazut, nici nu m-am uitat e adevarat......erau atat de multe chestii de cercetat, iar al meu la o ora dupa ce am plecat de acasa m-a sunat sa-mi zica ca trebuie sa ma intorc pt ca are nevoie copilul sa se incarce emotional de la mine. A vazut el intr-un episod din baby human si asta e noua scuza.
Eu oglinda am luat-o din alta parte, ce e drept mai scump decat ziceati voi ca este in DM.
Pampersii Premium Care sunt in Real 47 ron , imi place pretul asta. La inceput dadeam 60 ron pe ei.
Eu fructoza am luat una din Carrefour , una din DM. In Mega nu m-am uitat, cost ain jur de 8, 9 ron si este la cutie de carton cu fructe pe ea. Faina integrala am luat din Cora si azi din DM, posibil sa existe si la plafar.
Parca mai vroiam sa zic ceva dar am fost perturbata de factori externi forumului si am uitat.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Mi-am amintit.
Azi am facut tortul www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/" target="_blank">asta si este delicios.
Am descoperit o gramada de retete de dulciuri monti pe link-ul de il daduse cristies odata.
Si parca intreba ruxita care au fost rezultatele....eu am slabit vreo 5 kg in 3 saptamani, acum stagnez dar n-am mancat numai monti. Mi-am propus sa nu mai calc stramb asa ca te mai anunt daca am rezultate.
Se vede ca mi-a adormit pitica...uit sa ma mai opresc din scris.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Ruxita spune:
fetele, va vad foarte montate pe monti... imi ziceti si mie careva plz, monti pe scurt? ce nu poti manca? am inteles glucide impreuna cu lipide, de ex. salata cu rosii, ulei de masline, usturoi si paine graham, e ok? eu nu vreau direct retete vreau sa inteleg eu principiul si sa compun-recompun mancarurile pe care le facem noi de obicei in cheie monti - la ce folositi fructoza? dar faina integrala? faceti paine cu aparatul de copt paine? lipii, placinte? cand vorbiti de monti pareti de departe un club exclusivist cu argourile voastre pe care numai voi e intelegeti si eu ma invart in jurul cozii si nu stiu cum sa ajung si io in club...
in alta ordine de idei, azi am lihnit de foame ca n-am stiut ce sa mancam, am inceput de ieri sa citesc cartea si inca nu m-am lamurit complet, adica inaintex mai greu, ca-mi fac si notite, mai recapitulez, adica vreau sa insusesc bine materia... care e recomandarea expertelor unor incepatori timizi?
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Mi-am amintit. Azi am facut tortul www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/" target="_blank">asta si este delicios. Am descoperit o gramada de retete de dulciuri monti pe link-ul de il daduse cristies odata. Si parca intreba ruxita care au fost rezultatele....eu am slabit vreo 5 kg in 3 saptamani, acum stagnez dar n-am mancat numai monti. Mi-am propus sa nu mai calc stramb asa ca te mai anunt daca am rezultate. Se vede ca mi-a adormit pitica...uit sa ma mai opresc din scris. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
si chestiile alea nu ingrasa??? trebuie sa incerc si eu ca daca-mi rezolv dependenta de dulciuri sigur treb sa slabesc sa ma misc de la 62 alea ca ma dispera stiu ca nu sunt grasa, stiu ca arat bine dar ma dispera sa vad ca nu se misca defel cantarul ala...
Zilele astea profit ca nu e sotzul...pap numai lapte cu cereale, ruccola cu ton si alte d-astea...poate scap macar de un kil...si cand zic sa scap ma refer sa nu se mai intoarca peste 2-3 zile
Merci de raspunsuri , am sa caut si in mega, daca nu ma duc in DM
de Yannis
Ruxita spune:
monti plaseaza in capul rautatilor zaharul - asta e cheia succesului? renuntarea la zahar? eu consum f. mult zahar, ador ceaiurile indulcite si beau ceai de 4-5 ori pe zi, cu 2 lingurite e zahar obligatoriu, ceaiul fara zahar nu are niciun sens pentru mine... si ...
cand m-am maritat cu sotul meu, m-a prevenit ca o vom duce destul de prost (asa m-a cucerit el pe mine, spunandu-mi ca o vom duce nashpa, ma rog fiecare cu metoda lui de seductie, eu mai masochista, m-am lasat.. sedusa) si ca poate nu vom avea zahar la ceai... prin urmare, a nu avea zahar la ceai pentru mine inseamna sa fim intr-atat de saraci si intr-atat de nevoiasi incat sa nu ne putem permite un kil de zahar (si de cateva ori din motivele enuntate mai sus nu am avut zahar la ceai)...
prin urmare tre sa renunt la zahar? voi il inlocuiti cu ceva? v-ati obisnuit fara? ca zice ca nici mierea nu e ok, pentu organismul meu va fi un shok pe linie renuntarea la zahar...