Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 21
elpower spune:
Salutare dragelor!
Ne-am intors si noi aseara din miniconcediul de la Dunare, dupa un drum epuizant, dar frumos pe cealalta parte, adica pe Herculane-Valea Cernei-Baia de Arama-Targu-Jiu-Rovinari-Filiasi-Craiova, dupa ce ne saturaseram de stat la opririle de pe ruta uzuala, Craiova-Filiasi-Strehaia-Dr-Tr-Severin-Orsova, la venire. Daca aveti pofta, poftiti la poze proaspete, din cele recuperate ca a facut Thea un pustiu de bine si a reusit sa traga cablul din aparat in timp ce se descarcau in calculator. Drept urmare, o parte au pierit fara urma
. Din fericire numai o mica parte, vreo 50 de poze din 960
. Asta sa fie paguba. A fost frumos, relaxant. Dunarea un pic deprimanta unde am stat noi ca era retrasa rau. Dar altfel frumoasa zona.
As indrazni sa zic ca am scapat de suzeta pentru ca nu i-am mai dat-o de pe 24 iunie si, desi a cerut-o cateva zile, am rezistat eroic
. Se mai mataie prin somn, o mai cere uneori, desi de la sine a hotarat sa le dea unui bebe, o fetita de cateva luni, pe care o vazuse cu cateva zile in urma plangand "dupa suzeta" uitata acasa de mamica ei. Cateva zile dupa ce a dat suzetele, tot facea scenarii "sangeroase" cum sa le recupereze. De genul: "-Ma duc si tip la ea sa mi le dea! -Nu se poate mami, ca e mica si tu i le-ai dat ca asa ai hotarat tu, nu te-a fortat nimeni. -Atunci tip la mama ei si o imping, o bat, o ... -Nu e frumos, mami! Tu le-ai dat, din proprie initiativa. -Nu mai vreau! Le vreau inapoi!" Si uite asa, munca de convingere cat de buna idee a avut ea sa dea suzetele lui bebe ca ea e fetita mare si nu mai are nevoie de ele. Nu stiu cat de convinsa e nici acum de faza asta
, dar sper ca am depasit inca o etapa. Mai avem de scapat de scutecul de noapte si nu mai e bebelusa mea, e fetita mea.

Cam astea fiind spuse, va dorim noapte buna, ce a mai ramas din ea si va pup!
Sanatate Alex!