Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 18
diana_jors spune:
Continuand meniul (ca era intrebare zilele trecuta si am raspuns pe jumatate
):
Ciorba de fasole verde
Salata din frunze de salata, castraveti, rosii, ceapa verde, ridichi si telemea
1 kg de zmeura mai zdrobita, bagata la storcator, si impartita:
- suc
- parte de pulpa amestecata cu o banana zdrobita si mancata cu lingurita
- restul de pulpa facuta shake
Pentru maine mai ramane ciorba, si mai fac salata din cartofi fierti cu seminte (chimen, migdale, floarea soarelui + un varf de lingurita pasta de ardei iute, incalzite in ulei de masline pana crapa semintele de chimen)
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
kmi78 spune:
Un banc de actualitate:
Cum a aparut criza economica
Intr-o dimineata, stapanitorul unei cetati a fost trezit de niste strigate care se auzeau din piata: "Hai la mere! Mere dulci cum n-ati mai gustat!". Ridicandu-se indispus din pat si privind pe fereastra, a vazut un targovet care vindea, intr-adevar, mere, inconjurat de o multime de musterii.
"Trebuie sa fie tare bune merele alea", isi spuse mai-marele cetatii si, facandu-i-se pofta, il chema pe primul sau sfetnic si ii porunceste: "Ia cinci galbeni si mergi in piata sa cumperi mere de la targovetul acela".
Primul sfetnic il chema pe paharnic si ii spuse: "Uite patru galbeni, du-te si cumpara mere". Paharnicul se adresa, la randul sau, stolnicului: "Poftim trei galbeni, de care sa cumperi mere de la targovetul acela".
Stolnicul il chema pe primul strajer ii dadu doi galbeni si il trimise in piata. Acesta dadu un galben unui strajer din subordine, iar acela se duse la targovet si ii lua la rost: "Hei, ce tot strigi asa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetatii, iar drept pedeapsa mi-a poruncit sa-ti confisc caruta asta cu mere". Zis si facut.
Intors la seful sau, strajerul se lauda: "Am facut un targ nemaipomenit. Cu un galben am cumparat o jumatate din caruta cu mere a targovetului".
Primul strajer merse la stolnic: "M-am targuit si, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reusit sa cumpar un sac cu mere!".
Stolnicul - repede la paharnic: "Cu trei galbeni am luat o tolba intreaga cu mere". Paharnicul dosi jumatate din cantitate si apoi merse la primul sfetnic: "Iata, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumatate de tolba cu mere".
Iar primul sfetnic se infatisa dinaintea stapanitorului cetatii si glasui: "Maria ta, iata, am indeplinit porunca. Numai ca de acei cinci galbeni n-am reusit sa targuiesc decat cinci mere".
Mai-marele cetatii musca dintr-un mar si cugeta: "Hmmm. Cinci mere pentru cinci galbeni. Scump, foarte scump! Si, cu toate astea, targovetul acela avea o multime de cumparatori. Inseamna ca lumea o duce bine, are bani. Ia sa maresc eu birurile!"

madybulancea spune:
Buna dimi....poftiti la
calda!!!!
O ZI MINUNATA VA DORESC!!!!!!!
LA MULTI ANI RAISAFUDULU!!!!!!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
ralualexandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kmi78 Ioana, cum se face ciorba radauteana? Kmi & Timeea - 4 martie 2007 |
Ciorbita radauteana se face exact la fel ca cea de burta cu o sin gura exceptie,in loc de burta folosesti fasii din piept de pui.
Daca vrei iti explic mai pe larg.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
buna pe seara!
la multi ani Diana mama de Raisa!
raspuns corect andra!
asa se face radauteana.
noi azi am fost in parcul carol unde am vazut ca au schimbat locul de joaca de la intrarea din candiano popescu. acum se pot da si ai nostri, inainte era cam abrupt.
seara minunata!
Rebiana27 spune:
La multi ani Diana! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
rein spune:
Haideti la a doua cafea! la ora asta.
Rox alaltaieri am fost in Brasovu' matale de l-am dus pe Petrisor la buni. Si ne-am dedulcit la Vatra Ardealului
.
Ioana de cate ori citesc meniurile tale poftesc. Nu stiu cum ai atata rabdare sa faci 3 feluri odata si complicate. Mie ce ai insirat acolo mi-ar lua pe putin 3 ore.
dar nu m-as da inapoi nici de la salata Dianei cu seminte.
Eu sunt singura de tot saptamana asta, fac curat, ma plimb, nu mai gatesc, mananc shaorma
si beau... ce vreau. Citesc. iuhuuu
roxanici spune:
neataaa
Diana, La Multi Ani! cu intarziere
Reina sa stii ca acu alta cofetarie e preferata mea mai nou, Deliciile Kronstadt. E drept ca de la Vatra n-as refuza niciodata un 'deliciu'
noi baprox bine:
cupil mic manca, doarme, a inceput sa mai scartaie intre somnuri.
Ma necajeste ca ii curg ochii si ca are o prostie la buric care nush cum o sa treaca.
cupil mare tot mai neascultator, am fost cu pedepsele calare pe el we asta ca nu se mai poat.I-or fi suflat si bunicii in coarne sapt trecuta da parca prea de tot era....