Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Tudor face febra si azi. Se vaita ca il doare fruntea.
I-am dat Panadol cand avea 37,9 si dupa jumatate de ora avea 38.
Am sunat dr si mi-a spus sa ii dau si Nurofen. Dupa asta i-a scazut la 37,2 destul de repede.

Ma gandesc cu groaza sa nu fie meningita.
La 6 diseara mergem la dr sa il vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....Gaby multa sanatate!Sa speram ca nu e meningita!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Varsta Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Tudor face febra si azi. Se vaita ca il doare fruntea.
I-am dat Panadol cand avea 37,9 si dupa jumatate de ora avea 38.
Am sunat dr si mi-a spus sa ii dau si Nurofen. Dupa asta i-a scazut la 37,2 destul de repede.

Ma gandesc cu groaza sa nu fie meningita.
La 6 diseara mergem la dr sa il vada.

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

gabi, sanatate multa. dar de ce suspectezi meningita?

rein, io gasisem cartea aia pe net si o citeam online.
si da, incerc sa alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Zice Petru: Vreau sa ma fac un copil din tara povestilor ca sa merg cu trenuletul pfu, pfu din tara povestilor. Dar o sa ma straduiesc sa raman pe loc, sa nu mai cresc, sa il astept si pe Calin ca creasca la fel ca mine si il invat si pe el. Si o sa il tin eu de bara ca sa nu cada din trenul de jucarie. Si o sa mergem amandoi, ca daca sunt cu el conducem mai bine, paaana in alta tara a povestilor sa o vizitam. Crezi ca ne trebuie pasaport?

Ieri i-am dat o ceasca cu lapte si a varsat din ea din greseala:
-Am varsat putin lapte, ca am crezut ca e apa, ca am crezut ca sunt o floricica sa ma ud..

rein

Genial Petru !! Poet il face mama

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Of Gabi, pupam Tudorasul mic si bafta la doctor.
Anastasia mi-a zis aseara " Mama eu te iubesc f mult, dar cand ma pedepsesti pe frigider , nu te mai iubesc" .Pedeapsa pe frigider este o foaie cu ce nu are voie sa primeasca pe o anumita perioada .
Noi plecam luni la mare, la Elenite, asa ca o saptamana nu ne mai citim.Va urez o saptamana usoara si cu un pic de soare, si cu copilsi sanatosi .

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, cum e Tudor? de ce zici de meningita? sper sa nu fie..

Mergi la inceput

Roxana, da-mi si mie sursa pe PM. Am gasit si eu o alta carte de acelasi autor, nu asta. mercic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatzaaa......Gabiiii cum a fost la doc?cum e tudor????

Roxy cum te descurci cu doi??? parca ma bate si pe mine gandul sa mai fac unul....Rares cum se mai simte?

Siuta concediu placut!

Oara cum se mai simte Martutza???

Kitty dar nu ai zis unde plecati in concediu..sau n-am citit eu?

va pup!o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Varsta Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Tudor e bine. Azi nu a mai facut febra. Ii dau in continuare Nurofen si Debridat.
L-a controlat si de semne meningeale si nu are. Splina, ficat toate la locul lor si normale, plamani ok, nu rosu in gat, nu nimic.
Nu stiu de ce a avut ferba dar l-am suspectat de meningita pentru ca se vaita ca il doare fruntea si febra nu scadea deloc decat f greu. A si vomat, o data ce e drept.

Il supraveghez si ii dau inca vreo 2 zile medicamentele caci imi este frica sa nu explodeze tocami cand plecam.

Multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Gabi, poate a fost ceva trecator, mai bine ca ai mers la dr.

Eu am fost ieri la Muzeul Militar cu Petru, i-a placut tare mult. Au o curte intreaga cu tunuri, tancuri, masini de radar si un hangar de avioane. A fost cel mai impresionat de avioane si elicoptere.
In cladirea propriu zisa a muzeului nu prea am stat ca sunt multe uniforme, harti, pusti si pistoale. I-am explicat cum a fost cu razboiul, nu prea intelegea de ce veneau dusmanii pe la noi, m-a rugat mult sa-i spun paznicului sa traga putin cu un tun sa vada cum se aude. cred ca mai mergem.

Luni vreau sa merg sa-i iau trimitere pt ORL, vreau sa ajung cu el la Panduri pentru ca mi se pare ca, de la raceala de acum 2 luni, i s-a diminuat auzul. Si are pe langa cleiul din ureche si o scurgere albicioasa. El zice ca nu-l doare dar nu sunt sigura.

Mergi la inceput