Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

In sfarsit dupa o saptamana de raceala am fost azi la gradinita. Alex a fost foarte incantat atat s-a mai bucurat ca si-a vazut colegii si doamnele educatoare. Dar ce e rau e ca trebuie sa stau cu el anul trecut statea singur dar acum nu mai sta asa ca nu am ce face de la 8 la 12 stam la gradinita si Alex si mami. Dar e bine ca are si el unde merge sa fie si el cu ceilalti copii de varsta lui.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaciu1977 spune:

Depus astazi 150RON.Numai bine.

Mergi la inceput

multumim din suflet pentru ajutor. Sanatate si toate cele bune

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Astazi vorbeam cu cineva care ne cunoaste foarte bine de ceea ce vor sa ne faca noua guvernantii nostri. Mi s-a spus ca de ce ma plang ca doar stau acasa si nu lucrez ca eu nu aduc nici un ban la buget si astept doar sa mi se dea? Nu este posibil ca in ziua de azi sa mai avem oameni care sa creada ca daca stai acasa cu un astfel de copil stai su nu mai poti de bine. Am zis ca le-as da la toti care gandesc asa sa stea cu Alex doar 2 zile continuu sa vada ca nu pot nici macar sa merg la baie de frica sa nu cada din pat sa nu se loveasca sa nu se muste. Imi vine sa o iau razna cand vad ca mai sunt foarte multi oameni din astia. In ce tara traim oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Diana, no coment. Asta-i civilizatia noastra, dupa cit se vede atata putem. E jenant, e rusine. Nu reusim sa evoluam pentru ca nu ne schimbam mentalitatea. Uneori mi-e si rusine pentru ce gindim noi ca popor.
Acuma era de asteptat sa scada si din alocatia asta ca nu mai de ce sa se atinga. Citisem in ziar recent ca s-a umblat si la alocatia, indemniaztaia, ce-o fi aia, pentru copiii din casele de copii. Pina acolo au ajuns. Crede-ma ca nu mai am cuvinte. Nu e locul sa detaliez sau sa mai spun ceva, dar pina cind nu vom fi cu totii uniti, asa o vom duce.
Pina atunci, speram doar la o viata mai buna si mai usoara pentru copiii nostri !

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

diana ai dreptate ar trebui si cei ce propun astfel de tampenii sa stea si ei cu persoane care au un handicap, dar sunt atta de dusi incat nu cred ca inteleg.
eu stiu cum este sa stai si sa lucrezi cu oameni care au probleme si 12 ore la servicii este ff dificil.
fi tare si nu uita ca exista un DUmnezeu petru toata lumea

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

fetelor va anunt cu bucurie ca Alex a stat azi vreo jumatate de ora in fundulet sprijinit de pat. Nu a stat niciodata pana acum. in sfarsit se vad si la noi ceva progrese. sper sa se vada si mai multe de acum inainte. Ce fericita sunt nu imi vine sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

bravo alexxxxxxx
felicitari, vezi diana ca exista un Dumnezeu pentru totii,la mai multe progrese inainte

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

din pacate am vesti proate pentru voi Alex s-a muscat iar destul de tare si i s-a infectat degetelul. Nu vreau sa inceapa iar sa se muste asa cum se musca inainte nu cred ca as putea suporta sa il maiu vad asa. Doamne nu stiu ce sa mai fac cum sa mai procedez, simt ca cedez iar. .

Mergi la inceput

acesta e un articol din ziarul nostru local referitor la micsorarea indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap.

http://www.vremeanoua.ro/ordonanta-terorii.

Mergi la inceput