Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 23
diannaalex spune:
Fetele eu inebunesc sincer nu mai pot. Azi Alex a fost foarte foarte agiatat nu m-am putut intelege deloc cu el. A plans de la 7 cand s-a trezit si pana la 12 cand s-a culcat am incercat orice nu l-am putut linisti. Dar partea cea mai rea e ca iar s-a muscat tare tot de buza de jos si-a facut iar rana. daca mai incearca ajungem iar la sange. offfffff e groaznic nu mai pot. Simt ca ma depaseste situatia. Si sunt singura cu el toata ziua de la 8 la 18 cand vine mama de la servici si il mai ia sa mai respir si eu. Cand eram si eu bucuroasa ca face progrese si merge mai bine incepe iar. Si e asa de rau mai ales ca stiu ca nu am ce ii face ca asa e boala si ca oricand poate incepe cu automutilarea dinb ce in ce mai tare. Doamne ce boala urata. De ce oare trebuie sa sufere atat? Acum doarme sper cand se trezeste sa fie mai bine.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
olim spune:
diana, multa putere sa iti dea DD
Alex se v-a face bine, e grea incercarea, dar sa vezi ca totul v-a fii ok
ti-am trimis un pm, nu ezita te rog
ilinca79 spune:
Draga Diana, ce mai faceti? Sper ca e mai bine Alex. Iti doresc multa sanatate si putere azi de ziua femeii si a mamei. Alex sa-si revina cat se poate de mult si sa-ti aduca multe bucurii. Ti-am trimis niste banuti, nu multi, dar sper sa pot mai mult luna viitoare. Te imbratisez cu drag!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
diannaalex spune:
Din pacate Alex nu e bine deloc se musca foarte tare de vreo 4 zile simt ca nu mai rezist mie imi e rau tare simt ca imi pierd echilibul. Azi a plans toata ziua la serbare a fost singurul copil care nu a vrut sa zica poezia. Imi parea rau ca m-am dus mai bine statea acasa. Eu psihic sunt terminata. Am plans toata ziua, nu imi trebuie nimic. Nu vreau sa mai stiu de nimic. Si toata lumea imi zice ca ce am de ce plang. Toti imi zic ca nu am voie sa plang sa tip la nimeni, sa zic ce ma doare. Da stiu eu nu am voie de nimic trebuie sa fiu tare dar am momente cand nu mai pot. Dar cine sa inteleaga. Azi o mama de la gradi isi certa copilul ca toata ziua a alergat si ea nu poate sta 2 secunde. A zis ca de ce nu sta si el ca Alex al meu o zi macar linistit sa nu o strige sa nu alerge. I-am zis ca nu stie ce inseamna cu adevarat un copil sanatos. Sa ii multumeasca zi de zi lui D-zeu cxa e copilul sanatos. Eu as vrea sa alerge sa vorbeasca sa ma strige sa se joace, va rog sa ma credeti ca nu i-as zice nimic. Dar Doamne nu se poate.
diannaalex spune:
Ilinca de suparare si necaz am uitat iti multumesc. Multumim din suflet draga mea sa ai parte de o zi si o primavara cat mai frumoase alaturi de cei dragi tie
vasilache71 spune:
La multi ani tuturor mamelor si femeilor de ziua lor.
Rezista, Diana, rezista.
Si eu am un frate - singurul - care acum 5 ani a picat urat de tot, si la 30 de ani... Cred ca se fac 6 ani in vara... Asa le spuneam si parintilor mei (chiar cand mama era pe punctul de a se sinucide - ce rezolvi mama? ramane si fara tine? Doar cu mine si cu tata? Stim noi sa facem mancare sau sa chibzuim banii atat de bine ca tine? hai, plangi un pic, te linistesti si hai inapoi pe baricade...) si asa iti spun si tie si oricui are probleme:
REZISTA.
Rezista pana la capat. Oriunde ar fi acel capat si oricand va fi sa ajungi la el, rezista. Mai cadem, doborati de povara, dar ... SUS... inapoi pe baricade... iar cadem... iar ne ridicam... Fiind baiat, eu cu lacrimile mai putin, dar cu sufletul am plans pe rupte... si uite ca acum e mai bine, a intalnit si o fata cu care se intelege, incearca sa se tina si de serviciu... e pe drumul bun. Nu zic ca s-a terminat. Medicii spun ca pentru schizofrenie tratamentul tine toata viata.... :( Asta e viata. Poate am gresit fata de cineva sau poate parintii nostri au gresit si noi le purtam pacatele... Oricum ar fi si oricare ar fi motivul a ceea ce patimim in prezent, am un singur raspuns:
R E Z I S T A
si fiecare cum poate sa se roage. Ma voi ruga si pentru voi. Cu licitatiile nu am cum sa va ajut decat sa licitez si sa va trimit un mic ajutor, caci nu am nevoie de cele ce sunt licitate... poate mai tarziu voi avea nevoie dar nu stiu cand...
Multa sanatate tuturor mamicilor si copiilor. La multi ani!
crispro spune:
Diana, draga, nu ti-am scris demult. desi am citit ce ai postat. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce greu iti e. de asta nici nu am avut putere sa iti scriu. Sunteti in rugaciunile noastre, imi doresc mult sa faceti progrese, sa fiti bine amandoi. E normal sa plangi. Mie mi se pare anormal sa tii totul in tine, ca nu ai cum. Treci prin momente grele, viata nu e foarte usoara pentru voi, si e normal sa simti ca te adancesti tot mai mult. Dar incearca sa cauti in orice un pic de sprijin, un pic de putere, un pic de alinare. Pentru mine ca mama esti un exemplu incredibil de putere si de lupta, mi se pare ca te descurci cat 10 oameni la un loc. Esti puternica, Diana, sa nu uiti. E normal ca uneori sa simti ca esti invinsa, dar nu te da batuta!!! Imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult. Draga de tine! Dar sunt mereu cu gandul la voi, ma rog si sper ca D-zeu sa aiba grija de voi, sa il ajute pe Alex, ca merita! Te imbratisez cu drag! Nu fii necajita pt serbare, ca nu a zis Alex poezia. Tu pt el esti mama scumpa si draga, esti tot universul lui, tu esti motivul lui de a trai, de a zambi, de a se trezi. Asa cum si el e pentru tine toata viata ta! Va aveti unul pe altul si sunteti cei mai puternici impreuna!
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Cristina multumim frumos draga mea pentru faptul ca esti tot timpul alaturi de noi cu un gand bun cu o vorba buna. Am postat pe blog poze si filmulete de la serbarea de ieri. Va invitam sa le vedeti.
diannaalex spune:
Fetele noi avem acum rosu in gat si nici bronsita nu a trecut cum trebuie. Nu stiu ce sa mai fac. M-am saturat ce des si urat a racit in iarna asta. oare o sa mai scapam vreodata. Sper sa se incalzeasca odata si poate o sa ne fie si noua mai bine. Noi duminica plecam la Bucuresti pentru 2 saptamani. O sa vorbim si cu medicul de acolo sa vedem ce ne zice.