Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mihaelka felicitari pt bb sanatos si pt cumparaturile facute.Fain,sa le folositi cu placere!.

Fetelor uitati un bb vioi si dragalas!http://www.realitatea.net/un-bebelus-din-brazilia-care-danseaza-samba-face-senzatie-pe-internet-vezi-video_719162.html

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Alexuza sper ca nu te-ai suparat pe mine pt melodia de la cap trecut.

Ana23+ Maia Elena

ce melodie ??
oricum nu m-am suparat

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Mihaelka felicitari pentru fetita! Sa creasca mare si voinica!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

fetele.
Ieri am fost la control si fetita e bine, e falcoasa si cu piciore lungi, are la 27+ sapt greutatea de 1.199 gr. Doctorita a zis ca e un copil tare reusit si radea uitandu-se la ea cum se zbenguie. A deschis si ochisorii un pic, s-a incruntat, a deschis gura...o minune de copil. Eu tot placenta joasa si repaus...o plimbare seara e tot ce mi s-a recomandat. Asta e....
Am cumparat patut de lemn cu saltea de cocos si bilute de masaj, lenjerie cu aparatoare, masuta de infasat, cadita, paturi de mai multe feluri, scutece de finet, cateva hainute . Pentru mine am luat 2 rochii, un cuptor cu microunde, un storcator de fructe mai mic sa imi fie drag sa il folosesc.

27+

felicitari pt fetita falcoasa si lungana

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Ana, crina , vanyy, va multumesc
Eu acum recuperez ca de la capitolul 77 nu am mai intrat si cam am de citit....
Ploua aici; cu tunete si fulgere...poate se mai racoreste aerul

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In sfarsit, am reusit si eu sa citesc din urma! Dar stiu ca v-ati distrat ceva azi... Bravo!
Referitor la epilat, eu pana acum vreo 2 luni numai cu ceara la cosmetica executam procesul, dar acum nu-mi vine sa mai merg, asa ca mi-am luat spray, nu va zic cat m-am chinuit ultima data "pe bajbaite", acum cateva zile, ca nu vedeam mai nimic...

Felicitari fetelor care au fost la medic si care si-au vazut bebeii!
Mari, Mihaelka, felicitari, pe voi v-am retinut c-ati scris la capitolul asta!

Chichiuta, fain ca-ti poti lua medical, eu cred ca de pe 6 iulie o sa intru in prenatal.

Azi am fost la dr. de familie la masurat/cantarit, am cu 11 kg mai mult... Mi-a dat si trimitere pentru analize, dar cica pentru a le face gratuit trebuie sa ma programez luni pt. 1 sau 2 iulie. Astept, ca nu degeaba platesc atata asigurari degeaba...macar atata sa am parte, niste amarate de analize, nu?
Dupa am fost cu-al meu sot si cu Iustina in parc, cu bicicleta si ne-am intors pe jos acasa, apoi...am intrat si la Plus si-am facut ceva cumparaturi si Iustina a vazut pepene rosu, normal c-a trebuit sa cumparam, problema era ca eram pe jos, a trebuit sa caram sacose...noroc ca stam la 5 min. de Plus, oricum, am ajuns terminati acasa, dar am mancat toti pepene si-acum stam cu burtile-n sus.

Ce planuri de week-end aveti? Noi pe-acasa, Iustina are o aniversare maine la o fetita si duminica la gemenii prietenilor nostri, asa ca avem treaba.

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, intrucat sunt terminata de oboseala, va doresc o noapte cat mai buna si vise cat mai placute!
Ne "auzim" maine!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Fetelor mai ia careva utrogestan si daca da cum il ia , inghitite sau introduse in vagin?

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Alexuza sper ca nu te-ai suparat pe mine pt melodia de la cap trecut.

Ana23+ Maia Elena

ce melodie ??
oricum nu m-am suparat

Burtica de 28 +

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=153396&REPLY_ID=6041777

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Pfiu! Ce ploaie cu grindina i-a dat! Parca a fost potop!!
Acuma chiar e racoare!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput