Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
Ana ce frumos ca ploua cu galeata!!!!!!!!!!Si eu vreau!!
Eu nu pap nici porc nici peste. Pestele nu mi-a placut niciodata!
Cristina
24+
bebecris26 spune:
ah ce m-as plimba si eu ca nu mai pot de plictiseala
. dar sotul vine tarziu si nu putem merge nicaieri. sa speram ca duminica iesim pe undeva
cristina si bebe in burtica
24+sapt
ana_25 spune:
Lasati fetelor ca trimit ploaia si la voi!Ce nervi am!! Acu' cand e racoare afara eu tre sa stau cu geamul inchis ca vine de jos de la vecina putoare de ceapa fripta
. E a nu stiu cata oara!(a 1000 a)
Ana
23+
Maia Elena
bebecris26 spune:
ma duc sa calesc si eu ceapa ca am facut o fasole batuta si nu merge fara. dar mie nu i-mi face rau. am noroc ca nu am probleme cand gatesc suport orice miros de mancare si daca nu suportam nu stiu ce ne faceam ca mie nu are cine sa-mi gateasca![]()
cristina si bebe in burtica
24+sapt
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza eeee uite cu ceapa aia fripta nu mi-ai facut pofta! Cristina 24+ |

nici nu intentionam!Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 ma duc sa calesc si eu ceapa ca am facut o fasole batuta si nu merge fara. dar mie nu i-mi face rau. am noroc ca nu am probleme cand gatesc suport orice miros de mancare si daca nu suportam nu stiu ce ne faceam ca mie nu are cine sa-mi gateasca cristina si bebe in burtica 24+sapt |
Daca ar cali-o putin nu ar mirosi in halul ala,dar o frige de miroase... Oricum nu e placut sa-ti umple cineva toata casa de mirosuri.
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
Alexuza sper ca nu te-ai suparat pe mine pt melodia de la cap trecut.

Ana
23+
Maia Elena
mihaelka77 spune:
fetele.
Ieri am fost la control si fetita e bine, e falcoasa si cu piciore lungi, are la 27+ sapt greutatea de 1.199 gr. Doctorita a zis ca e un copil tare reusit si radea uitandu-se la ea cum se zbenguie. A deschis si ochisorii un pic, s-a incruntat, a deschis gura...o minune de copil. Eu tot placenta joasa si repaus...o plimbare seara e tot ce mi s-a recomandat. Asta e....
Am cumparat patut de lemn cu saltea de cocos si bilute de masaj, lenjerie cu aparatoare, masuta de infasat, cadita, paturi de mai multe feluri, scutece de finet, cateva hainute . Pentru mine am luat 2 rochii, un cuptor cu microunde, un storcator de fructe mai mic sa imi fie drag sa il folosesc.
27+