Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
ral_eli spune:
ana sper ca esti bine cu sarcina
daca sunt alte probleme care te apasa... acum orice problema ni se pare insurmontabila si dezastruoasa dar "gandind la rece" si cu credinta in DD (stiu ca tu crezi) ai sa reusesti sa depasesti momentele grele
te asteptam printre noi si cu bune si cu rele
16+
mirunam spune:
Bravegirl la tine sunt dese? Ai facu tratament de sustinere la prima sarcina? Cu ce? Imi este groaza de orice alte tratamente... dar daca continua o sa iau daca e nevoie.
Alexxia multumim pt capitolul nou.
Referitor la pedichiura eu nu as merge. Nu am incredere in sterilizarile facute de cosmeticiene motiv pentru care fug de ele. Cat despre taierea colturilor care se infecteaza este o gresala enorma pe care am facut-o si eu. Colturile se infecteaza pentru ca de la taieri excesive si repatate au tendinta sa intre in piele. Am auns la operatie din cauza asta, am unghia scoasa si credeti-ma ca desi am facut anestezie, a fost mai dureroasa decat nasterea. Colturile trebuie lasate sa creasca normal iar unghia trebuie taiata drept. Stiu ca arata urat dar daca ma uit la degetul meu ar fi aratat mai bine asa
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m elfica bine ai venit printre noi da-ne datele tale DN, UM si DPN pentru a te trece in lista 20+ |
ni le-a dat la capt trecut la pagina 19. scuza=ma ca nu o trec io dar mi-e f frica sa nu stric ceva, tot promit ca o sa fac si eu modificari si cap. dar numai gura e de mine.
poate in wk o sa am mai mult curaj si fac niste simulari
multumesc
16+
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Bravegirl la tine sunt dese? Ai facu tratament de sustinere la prima sarcina? Cu ce? Imi este groaza de orice alte tratamente... dar daca continua o sa iau daca e nevoie. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 + |
Da, sunt dese. Dar deja sunt obisnuta, ma asez intr-o pozitie si imi trec. Vezi cd ai contractie sa nu mangai burtica, ca asta stimuleaza uterul sa se contracte si mai tare. am mai mult seara, si mi ales dc stau mai mult in picioare.
La Arianna din sapt 20 am luat gynipral si no-spa. Gynipralul e nasol rau, ca da palitatii, se invartea camera cu mine, tremuraturi. Acum ced ca o sa iau cd ma intorc din concediu, ca nu cred ca mai rezist mult fara. O sa am 22 sapt atunci. Preventiv le iau cu mine, sa nu ma apuce pe acolo durerile insuportabile.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 20+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lidia_P spune:
misticgirl da se vede burtica ta nu gluma....iti sta super bine mamica si sa iti traiasca sanatos si bucurosa micul print
19+
Elfica spune:
Buna! Datele le-am trecut in primul meu mesaj, dar le reiau, numai sa fiu si eu oficial printre burtici
DN 02.11.1977
UM 26.01.2010
DPN 31.10.2010
Multumesc mult cui ma va ajuta sa apar in randurile voastre!
Vasari spune:
Claudia, ce baiat scump ai ! Mie parca mi se pare ca am burtica mai mare decat a ta, desi parca la haine se vede mai putin. Nu stiu ce sa mai cred... :)
Am pus si eu acum cateva poze cu noi, dar cu burtica nu stiu daca sunt asa concludente. Eu am incercat sa le fac bine, dar asta a iesit.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
Olgutzika spune:
Gata, am scapat si pe TT, risc de SD 1:1470 fata de 1:678, trisomie 18 < 1:10000 si defect de tub neural scrie doar ca "valoarea MoM AFP corectata ( 0.64 ) este situata in zona cu risc scazut pentru defectele de tub neural". Listeria e tot negativa, IgM de toxo e tot negativ. Urmatorul hop: eco morfo de pe 15 si 16 iulie .
Va !
Anaaaaa, iesi din butoiul cu melancolie, se audeeeee ?
Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
sunset_zuzi spune:
danaint super pozee
ramonika este incredibil seful tau
elfica bun venit printre burtici
Doamne ai grija si de noi 17+
mirunam spune:
Ana, da un semn de viata!!!
Bravegirl de asta imi era frica, toate tratamentele din sarcina dau reactii adverse urate. Hai ca poate scapam
Fug sa vad pozicile
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +