Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

bebelu la aceeasi concluzie am ajuns si eu : clinicile private sunt chitite pe facut bani, nu conteaza apcientul deloc. experienta neplacuta cu medlife am si eu, eu am asigurare acolo si in timp ce alte fete fara asigurare (si platesc cu cash) le pun sa repete analizele, mie imi spune ca numai e nevoie;si dupa ce am dat si peset 2 doctori incompetenti m-am desumflat de tot.
asa incat am adopatat alta tactica: ma informez inainte acasa de pe net, ma duc la 2,3 doctori diferiti (sa vad dc se pupa recomandarile) si apoi repet analiza de 2 ori. nah ,daca tot platesc asigurarea sa scot beneficii maxime de pe urma ei.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia_ilie da, stau pe la diham si la Delfinului ne facem piata..E tare buna piata aia.

sugubina +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna diminetul..fetelor eu nu stiu cum sunteti voi dar eu ma deprim cand vad ca nu mai imi vijn bine unele haine..adica ma incap dar arat ca o ...c..o..w....ieri inainte sa plecam am plans jumatate de ora..imi venea sa-mi arunc toate hainele...si ma deranjeaza ca eu in sarcina ma ingras si la fata...azi noapte am adormit pe la 3 ..m0-am trezit pe la 11 azi..fetelor de3 ce nu va duceti la filantropia?eu nu fac reclama ca nu am de ce dar citisem numai lucruri bune despre spitalul ala..curat si destul de bine dotat si fara probleme ca alte maternitati.anywayyyyyyyy..va pe toate fara exceptie...crisuletz unde esti???????..a inca ceva..m-am uitat la pozele voastre cu burtik si toate aveti burta mai mare ca mine ..sper sa nu fie mai mica bb a mea...mai revin..

si eu ma ingras la fata, orice kg in plus se vede si pe fata , dar ma fac eu mumoasa cand m-o alerga piticu'

filantropia nu am vazut cum e, dar eu am hotarat sa nasc la Sp. jud. Ilfov, de pe basarabiei; si aici maternitatea arata f bine (renovata complet anul trecut, parca) si asistentele f dragutze, chiar dc le dai sau nu, iar doctorita la care am ajuns eu este tanara, frumoasa si desteapata si se poarta frumos cu toate pacientele, chiar dc sunt ale ei sau nu. eu deocamdat sunt multumita de servicii, astept sa nasc o prietena , acolo, in iulie si va dau mai multe de detalii dc vreti

16+

Mergi la inceput

ratusca cum te mai simti dupa cerclaj? Te-a durut ceva dupa? Tot la pat stai nu?

Cu secretile eu am ceva deschis la culoare, transparent de nu imi dau seama. Schimb pe zi doua tampoane dinalea zilnice.

sugubina +15

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu beau cicoare in loc de cafea. ce stiti de aceast lucru?e de bine?

19+
Mami de baiat

beatrice75 - nici io nu mai pot bea cafea. Adica imi pun juma de cescuta cu lapte si nu intra pur si simplu!! Cu cicoarea nu cred ca e ceva gresit in asta, doar e planta..

sugubina +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

amelia_ilie da, stau pe la diham si la Delfinului ne facem piata..E tare buna piata aia.

sugubina +15

E buna, are multe legume si fructe proaspete si e aprovizionata tot timpul anului. Eu stau in intersectie (ma rog, nu in intersectie, intr-un bloc din intersectie ) si merg la piata aproape zilnic. Noroc ca e aproape...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare burtici si maimici (actuale si viitoare)!!!
Am mai trecut si eu pe aici (cam rarutz intra-adevar).

ANA-O multa bafta in alegerea pe care o ai de facut.Sigur va fii cea mai buna.
Si noi suntem acum intr-o schimbare majora, am vandut apartamentul (ne construim casa in com. Berceni)si pe 9 iulie trebuie sa eliberam aici.Asa ca impachetam, caram....etc

Cat despre cafea, ca si la prima sarcina eu beau LAPTE CU CAFEAadica pun un strop de cafea intr-o cana mare de lapte.Vorba lui SUGUBINA, nu mai intra pur si simplu

16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

MAI FETELOR, VOI V-ATI GANDIT LA NUME PENTRU SAMBUREII DIN BURTICA???

16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Vad ca nu prea este miscare pe-aici...asa ca m-am apucat sa citesc primul capitol din odiseea noastra Merita, este induiosator!!!Cat de repede trece timpul! Multe suntem deja la jumatatea sarcinii si cred ca cealalta jumatate va trece cat ai clipi... pacat, ii frumos sa fii gravida

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

beatrice imi pare rau ca ai atatea stari de lesin, cred ca sotul tau se gandeste la tine si la starea ta, totusi 10 ore de mers cu masina sunt prea mult.
Daca sunt prieteni apropiati probabil ca nu poate doar trimite banii, voi stiti cel mai bine.
Ati putea face drumul ala de 10 ore dar cu opriri dese ca sa-ti dezmortesti oasele, asta daca chiar nu vrei sa plece fara tine.
Ai grija de tine si de BB, este mai important!

20+

Da, stiu ca are si el dreptate!Era vorba initial sa mergem la cuseta cu trenul. In plus, asa cum am mai spus, noi mereu am mers impreuna peste tot(exceptand serviciul, of course). Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa trimita banii.
Oricum, cand unele fete spuneau pe forum ca-s stresate, ca plang si la stiri, mi se parea absurd. Azi am avut si eu o astfel de criza!

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput