Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
ratusca83 spune:
buna burticute..
azi sunt mai bine...dar tot in pat trebuie sa stau pana miercuri cand merg la control....
vroiam sa va intreb cum sunt secretiile la voi? adica ce culoare au si daca sunt mai abundente decat inainte de sarcina?
la mine sunt galbui,dar cred ca si din cauza cerclajului, pt ca nu au trecut decat 5 zile de cand l-am facut. Intreb de culoare ca sa stiu si eu ce culoare trebuie sa fie apoi....azi sunt paranoia...pupicei multiiiiiii
16+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
Madelain, ai facut acupunctura in sarcina?Stiu ca nu este voie!Si eu am facut acupunctura inainte de a ramane insarcinata.
Ups, tre sa-mi schimb si eu semnatura!
Miruna, cum te mai simti?
18+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
[quote]citat din mesajul lui sugubina
ah si sa va mai zic: ieri am fost cu Pufi Pufescu la Delfinului la piata sa lom una alta.
Desi nu era asa cald si am fost cu masheena, nu va spun ca simteam asa presiune/tensiune la burta si ca parca era tare (desi mai am si grasime pe ea). Or fi fost contractii? AM ajuns acas si am luat nospa, baut apa multa,am stat la racoare si intinsa. Dupa m-am simtit mai bine.. Da ma sperie chestiile astea. Vad ca fac urat la caldura.
Voi cum suportati caldura..efortul?
Ah si ieri am cumparat ZMEURA! Asa frumos arata si nu am rezistat. Si am cumparat si PORUMB. 2 lei unu, dar am luat 3 ca am zis ca mor daca nu imi fac fiert. Fetele a fost DIVIN!
kiss
sugubina
+15
Si eu am fost ieri la tzara si mi-am umplut sacosa de legume si fructe bio
, mai ales cirese si zmeura. si eu ma innebunesc dupa porumb fiert.Am mai cumparat din supermarketuri sau de la munte.
18+

Mami de baiat
BraveGirl spune:
Si eu am bagat ieri porumb fiert 
Eu caldura o suport f greu. Zac efectiv de rau ce-mi e. Dc stau putin in picioare in caldura mi se face rapid rau.
Eu trebuie sa fac bagaje, sa ma duc la cumparaturi, dar n-am nici un chef 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
20+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:

Eu beau cicoare in loc de cafea. ce stiti de aceast lucru?e de bine?
19+

Mami de baiat
allexxia_m spune:
ratusca este normal ca secretiile sa fie mai abundente in sarcina, culoarea la mine este alb-galbuie.
Nu stiu daca cerclajul influenteaza culoarea secretiilor, cu asta poate te ajuta celelalte fete 
20+ 
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Madelain, ai facut acupunctura in sarcina?Stiu ca nu este voie!Si eu am facut acupunctura inainte de a ramane insarcinata. Ups, tre sa-mi schimb si eu semnatura! Miruna, cum te mai simti? 18+ ![]() Mami de baiat |
Buna burtici!

Beatrice am discutat intens cu mai multi dr daca prezinta o problema in sarcina acupunctura, si am primit unda verde, nu mi-a facut decat in zona capului care imi dadea probleme foarte mari! De la migrene varsam tot, pana la sange!Ceva trebuia sa fac, iar RMN-ul si tratamentul propus de medici, cu incertitudinea ca asta face cel mai putin rau nu au reprezentat optiuni pt mine! Eu am o tumoare pe hipofiza si oscilau in a crede daca a crescut sau nu! Nu exista nici o certitudine dar voiau sa pompeze medicamente in mine!
Am gasit si pe net multe articole care recomanda ca alternative neinvazive acupunctura in sarcina, mai ales pt cefalee sau greturi (un ex gasim pe site-ul http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Medicamentele-in-sarcina/medicamentele-administrate-in-timpul-sarcinii_1118 ):
Terapii alternative permise in timpul sarcinii:
Exista o serie de terapii alternative considerate sigure pe perioada sarcinii, utile pentru simptomatologia legata de sarcina.
Greata in primele luni de sarcina: acupunctura, acupresiune, radacina de ginger (capsule de 250mg de 4 ori pe zi) si vitamina B6 (piridoxina-cp de 25 mg de doua sau de trei ori pe zi).
Durerea de spate: terapia chiropractica da cele mai bune rezultate.
Durerea din timpul nasterii: anestezia epidurala este cea mai eficienta, dar mai pot fi folosite injectii cu apa sterila la nivelul coccisului cu rezultate destul de bune, imersie in apa calduta, tehnica de stimulare electrica folosind impulsuri rectangulare de frecventa. Alte tehnici folosite in timpul nasterii includ tehnici de relaxare, exercitii de respiratie, suport emotional si auto-hipnoza."
Alexxia Multumesc pt felicitari, si noi speram sa vina saptamani cat mai bune, la fel cum doresc tuturor burticilor!
Va pup cu drag, sunt pe faza si va urmaresc!

Madalina
17+
ratusca83 spune:
mirunam esti bine?? cum te mai simti? da un semn ca sa stim ca esti ok!! te puppppp

16+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
Madelain, toate cele bune!
Eu plang de-mi sare camesa dupa mine. sotul, speriat de desele mele stari de lesin, cica nu mai plec cu tine niciun weekend nicaieri!Acum suntem certati, nici nu vorbesc cu el!Mai ales ca se apropie nunta unor prieteni, ca se duce singur, undeva prin bistrita, la aprox 10 ore de mers cu masina de Bucuresti. Sa creada el asta, daca eu nu pot, nici el nu pleaca nicaieri. Noi mereu am fost peste tot impreuna si acum nu as concepe acest lucru!
19+

Mami de baiat
allexxia_m spune:
beatrice imi pare rau ca ai atatea stari de lesin, cred ca sotul tau se gandeste la tine si la starea ta, totusi 10 ore de mers cu masina sunt prea mult.
Daca sunt prieteni apropiati probabil ca nu poate doar trimite banii, voi stiti cel mai bine.
Ati putea face drumul ala de 10 ore dar cu opriri dese ca sa-ti dezmortesti oasele, asta daca chiar nu vrei sa plece fara tine.
Ai grija de tine si de BB, este mai important! 
20+