Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Am doua poze de la MUNICIPAL dar nu prea sunt concludente o sa le adaug pe picasa si luni cand se mai duce i-am spus sa faca o poza panoramica cu un salon normal gol, dar mi-a spus ca sunt conditii ff bune pt un spital de stat iar maternitatea ratat ff bine!

Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Eu nu vad pozele adaugate... Offf....

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Apropo de miscarile lui bebe...la mine deja fiecare miscare se lasa cu durere in col, cred ca ala este ...ma sageata de numa si trebuie sa schimb pozitia sa nu mai loveasca acolo....si are momente in care misca de zici ca iese dein burta si altele in care abia il simt un pic jos la dunga de la chilot.

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 20 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

In principiu, vaccinul slabeste sistemul imunitar, dar depinde si de felul vaccinului. Sunt boli care chiar trebuie eradicate din p meu dv. Tuberculoza clar este pe lista bolilor care nu ar mai trebui sa existe, dar sunt si multe altele. Romania e tara cu risc mare.
Acum intreb altceva, legat tot de vaccinuri, voi veti face schema de la stat? Sau va procurati celelalte vaccinuri cu plata?
Nu stiu exact diferentele intre ele, stiu ca mai e pana atunci, dar sunt complet in ceata in ceea ce priveste diferentele dintre cele 2 scheme de vaccinuri.

Alina 33+ cu
gargarita

Din cate tin eu minte de anul trecut in Ro prin schema de stat se face:
- BCG(spital)
- hepatita B(spital, 2 luni, 6 luni)
- DTP-IPV-Polio la 2, 4, 12 luni
- ROR la 12 luni

Noi vom face:
- BCG (spital, este optional)
- hepatita B (spital, 6 saptamani, 6 luni, este optional)
- DTP-IPV-Hib-Polio + Prevenar la 3, 5, 12 luni
- ROR

Eu as vrea sa merg pe schema aceasta combinata care i-am facut-o si Elisei. Contine ce este obligatoriu in Ro si in Norvegia, nimic in plus.
Asa in Romania se pot face foarte multe optionale. Se poate face vaccin pentru enteroviroze Rotarix, pentru hepatita A Havrix, pentru varicela Varilix. Si multe altele, dar noi avem deja in lista 2 care-s obligatorii in Norvegia si nu sunt in Ro, cel pentru Haemophilus Influentae si Prevenarul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Apropo de vaccinuri aici tot mai multa lume refuza sa vaccineze copii, a fost chiar dat la stiri, rugau parintii sa-si vaccineze copii. Din pacate au fost prea multe incidente, copii care au ramas cu sechele dupa vaccinare.....dar de ...despre asta nu se vorbeste, companiile farmaceutice tre sa faca bani.
Vorbeam chiar cu o vecina din Japonia si spunea ca la ei sunt interzise vaccinurile pana la varsta de 2 ani. Se considera ca sistemul imunitar si nervos al copilului nu este destul de bine format si matur sa suporte vaccinurile.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am gasit aici o lista cu vaccinurile pt bebei.Sper sa va fie de folos

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Aici prima injectie facuta copilului dupa nastere este Vit. K, restu nu mai stiu, tre sa-mi intreb nasicile.

Mergi la inceput

Aelita unde esti mama, zi si mie cum fac dublu volonas la capatul paturicii ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dragaica este o moda sa nu vaccinezi copilul si sunt foarte multe discutii pro si contra chiar duse la extrem. Cred ca o atitudine moderata este cea mai potrivita. Adica sa fie facute pe rand, cu pauza intre ele sa nu fie sistemul imunitar bombardat.
Ce ne facem insa cu copii mai mari nevaccinati dar care transmit acele boli celor nou-nascuti. E corect sa se intample asa? Eu nu mi-as lasa copilul nevaccinat la poliomielita sau meningita. Am ales sa nu le vaccinez pentru varicela dar am facut aceasta alegere pentru ca nu mi s-a parut ceva extrem de grav. La fel cu rotavirusul sau hepatita A.

Adriana, scoatem majoretele ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Am doua poze de la MUNICIPAL dar nu prea sunt concludente o sa le adaug pe picasa si luni cand se mai duce i-am spus sa faca o poza panoramica cu un salon normal gol, dar mi-a spus ca sunt conditii ff bune pt un spital de stat iar maternitatea ratat ff bine!

POZE VLADUT

Eu nu vad pozele adaugate... Offf....

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

da dublu clic in dreapta ecranului unde scrie anca sunt pe acelasi link cu pozele de la serbare si cu burtica!

eu si tehnologia suntem doau paralele care nu ne intalnim nici la infinit!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor la voi cand misca bebe se aude cateodata...la mine aproape la fiecare runda de miscare... pleosc, poc sau trosc ???destul de ciudat, nu ?Chiar vriam sa va intreb, dar am tot uitat, dar acum cand am auzit din nou mi-am amintit

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 20 zile

Mergi la inceput