Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
Mycya spune:
eu abia cand imi voi face programare la un doctor pentru nastere voi putea afla mai multe de vaccinuri si poate si de celule stem.am intrebat doctorita asta si a spus ca acel doctor imi va da toate detaliile si de nastere si restul.sper sa ma lamureasca ca si eu sunt in dubii cu recoltatul.
aaa si eu crezusem ca nasc cu doctorita asta la care ma duc acum dar cica nu la urmatorul control imi va da ceva la mana sa ma duc sa imi fac programare la spital la unul care se nimereste a fi,dar am sa cer si eu unu care vb spaniola macar sa ma pot intelege cu el sa nu am nevoie de traducator.
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
Doamne ajuta-ne sa fim
sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita VACCINUL ANTI TUBERCULOZA-am intrebat aici daca sa il cumpar,sa il fac,si au zis ca aici nu se face si ca nu il recomanda. asa ca ,fetelor,daca nici acolo nu se mai face,eu zic sa nu va speriati,ca aici mi-au spus ca defapt are numai dezavantaje,ca numai in Ro se face si ca oricum nu e pe viata. 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Nu este pe viata, urmatorul rapel e in jur de 14 ani. Dar nu este Ro singura tara unde se face.
Elisei i-a fost facut in Norvegia si de vreme ce Ungaria a donat doze Romnaiei e clar ca si ei il fac. Poate nu obligatoriu dar este optional.
Eu cred ca aleg sa i-l fac. Am mai povestit de cumnata care a descoperit ca are tuberculoza la scurt timp dupa botezul Elisei, dupa ce o tinuse in brate. Imi confirma faptul ca Ro este inca o tara cu risc TBC din pacate.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
adrianaBuc spune:
Salutari
Celule stem: noi recoltam; si ne rugam sa nu avem nevoie de ele.
Salteluta Mondocarp: eu am luat azi de la ei salteluta, am luat ConfortPLUS; pot sa va spun ca husa e detasabila, e din bumbac 100%, tot interiorul e spalabil; pe site-ul lor preturile sunt cele pentru firme, pentru comenzi mari. Eu am dat 100 lei pe saltea, am luat si cos pentru carat bebe la 50 lei. Am fost si le-am luat direct de la ei, pentru ca ei sunt la IMGB si eu stau tocmai pe Sos Chitilei.
Eu experimentez noi senzatii: la contractii mi se taie rasuflarea, pur si simplu raman fara aer si asta inainte sa simt contractia in sine. Oasele bazinului nu ma mai dor sub burta, in schimb ma dor intre picioare (ce exprimare aiurea! sper ca se intelege ceva). As fi vrut sa calc hainutele azi, dar nu mai pot sta in picioare nici macar 2 minute. Ma bag la un somn mic. A! am salvat numarul Elenei (sper sa nu te superi) in caz ca am ceva de anuntat.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
anca_vlad spune:
si ar mai fi aceasta!
O NOUA TEHNOLOGIE SI O NOUA CALITATE 2009
SALTEA CONFORT +
Un nou model de saltea pentru bebelusi care satisface cerintele medicilor si ale parintilor.
Cele doua fete semidure sunt comparabile cu stratul de cocos+latex, dar mult mai comode, fara a contine cauciuc sintetic, ci un strat compact de fibra de poliester. Salteaua nu este tasabila, nu mucegaieste iar straturile interioare pot fi spalate dupa ce sunt scoase din husa detasabila. Intre cele doua straturi de fibra poliester dens, s-a prevazut o placa din poliuretan care sa preia eforturile, iar sub husa exterioara, pe ambele fete ale saltelei, exista un strat de vatelina, cu efect performant antitranspiratie. In cazul deteriorarii saltelei, (produse alimentare lichide, urina etc) stratul de vatelina se indeparteaza si se inlocuieste cu o patura din lana sau bumbac, iar straturile interioare se spala in apa calda si se lasa la scurs pana la uscare. Placile componente ale saltelei nu se spala la masina de spalat. De retinut este faptul ca ambele fete sunt dure pana la greutate de circa 15 kg, dupa care flexibilitateacreste odata cu greutate, exact de ceea ce are nevoie bebelusul dumneavoastra, o pozitie corecta a coloanei in perioada de formare. Prospetimea saltelei se poate pastra daca se intoarce la fiecare schimb de lenjerie. Husa este executata din bumbac, imprimat, si poate fi inlocuita usor de catre orice persoana, datorita fermuarului amplasat pe cele doua laturi ( la spalare husa poate sa isi micsoreze dimensiunile, in acest caz husa se inlocuieste ). A nu se transporta sau pastra indoita. Suportul pe care se aseaza trebuie sa fie plan-dur sau panza , asemanator tarcurilor.
Dimensiunile executate sunt cele standard, dar pot fi executate si dimensiuni atipice in limita dimensiunilor standard. Grosime saltea 12 cm.
Dimensiuni standard: 115x55 120x60 100x70 105x70 130x70 140x70
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Nu este pe viata, urmatorul rapel e in jur de 14 ani. Dar nu este Ro singura tara unde se face. Elisei i-a fost facut in Norvegia si de vreme ce Ungaria a donat doze Romnaiei e clar ca si ei il fac. Poate nu obligatoriu dar este optional. Eu cred ca aleg sa i-l fac. Am mai povestit de cumnata care a descoperit ca are tuberculoza la scurt timp dupa botezul Elisei, dupa ce o tinuse in brate. Imi confirma faptul ca Ro este inca o tara cu risc TBC din pacate. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra |
otilia ce noroc ati avut ca i se facuse vaccinul, cine s-ar fi gandit cat de mare ajutor ii va fi.
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
Doamne ajuta-ne sa fim
sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui nela_didea Anca . Dar de ce toata lumea zice de cea din cocos? Inca nu-s dumirita. 30 + cu o de AMR 9 Mergem inainte cu Doamne Doamne |
eu la vlad am abut de cocos...numai asa ceva am gasit atunci si tot de mondocarp erau facute!
POZE VLADUT
bumblebee spune:
In principiu, vaccinul slabeste sistemul imunitar, dar depinde si de felul vaccinului. Sunt boli care chiar trebuie eradicate din p meu dv. Tuberculoza clar este pe lista bolilor care nu ar mai trebui sa existe, dar sunt si multe altele. Romania e tara cu risc mare.
Acum intreb altceva, legat tot de vaccinuri, voi veti face schema de la stat? Sau va procurati celelalte vaccinuri cu plata?
Nu stiu exact diferentele intre ele, stiu ca mai e pana atunci, dar sunt complet in ceata in ceea ce priveste diferentele dintre cele 2 scheme de vaccinuri.
Alina 33+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
Am doua poze de la MUNICIPAL dar nu prea sunt concludente o sa le adaug pe picasa si luni cand se mai duce i-am spus sa faca o poza panoramica cu un salon normal gol, dar mi-a spus ca sunt conditii ff bune pt un spital de stat iar maternitatea ratat ff bine!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui bumblebee In principiu, vaccinul slabeste sistemul imunitar, dar depinde si de felul vaccinului. Sunt boli care chiar trebuie eradicate din p meu dv. Tuberculoza clar este pe lista bolilor care nu ar mai trebui sa existe, dar sunt si multe altele. Romania e tara cu risc mare. Acum intreb altceva, legat tot de vaccinuri, voi veti face schema de la stat? Sau va procurati celelalte vaccinuri cu plata? Nu stiu exact diferentele intre ele, stiu ca mai e pana atunci, dar sunt complet in ceata in ceea ce priveste diferentele dintre cele 2 scheme de vaccinuri. Alina 33+ cu gargarita |
eu la vlad am mers numai pe schema de la stat si atat!
ce o sa fac in plus acum va fi rotavirusul si atat, am tras cu el la vlad si nu mai vreau si bb2 aceleasi probleme cu burtica!
POZE VLADUT
bumblebee spune:
Gabitza, bucura-te de somn, eu una dorm de fiecare data cand mi se leaga somnul de gene, din pacate nu prea tine. Cat despre miscarile capului bblasului, greu, la mine capusorul e in dreptul buricului, cand imi mai da cate o directa in buric ma doare tare tare, de abia mai respir.
Laurika, ia si tu un no-spa, preventiv
Adriana, , sa mai stea bb la caldurica.
Alina 33+ cu
gargarita