Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Anca salteaua aeroconfort din ce material este si cati cm are ca vad ca pe site nu da detalii? Si eu trebuie sa cumpar ca nu am si nu m-am hotarat de care. Toata lumea imi zice ca cea de cocos e cea mai indicata.

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

sunt mai multe straturi... unul de burete ca un fagure!

Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Anca . Dar de ce toata lumea zice de cea din cocos? Inca nu-s dumirita.

30 + cu o de
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eladea, de unde stii ca e 25% compatibilitatea cand bb nici nu s-a nascut. Eu zic ca e o loterie.
Tu pe cele recoltate pana la cate kilograme le poti folosi?

Eu am mai intrebat dar nu stie nimeni sa-mi raspunda, cand Rh-ul si grupa copiilor difera se mai poate spera la compatibilitate? Intreb pentru ca fetele mele au Rh diferit si sansele mari sunt ca acum sa aibe Rh+ ca Ana la care nu am recoltat evident ca nu se facea asa ceva atunci.

Am citit de acel transplant recent si e scris articolul de cei de la CBC, normal ca trebuiau sa se laude si ei. Acum daca doamne fereste copilul de la care recoltezi are o boala sunt bani aruncati, nu?
Am aflat si eu ca se fac recoltari aici si costa cam 2000 de euro, dar tot nehotarata sunt.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Eladea, nu se pot folosi aceleasi celule si la al doilea copil?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

se pot, dar compatibilitatea e de 25%...

Andreea, si eu sunt nehotarata din mai mutle motive...la fel ca tine, am citit pe nt diverse apreri pro si contra...asa inat sunt total in ceata...

dar vorba sotului, nu putem sa-l nedreptatim pe al doilea... mai bine pierdem aia 1000$ si sper sa nu avem vreodata nevoie de celulele respective...decat sa ne para rau dupa...

Banii se duc celulele raman... Sunt ca o polita de asigurare, maybe yas, maybe no.... dar cine stie ce va fi maine?
Imi spune sotul ca a auzit la stiri zilele astea de un caz din Ro cu un baiat marisor, i-au gasit talasemie (boala sangelui, un fel de leucemie), parintii au facut un bb, au recoltat celulele, noroc mare de compatibilitate, operat in Ro (unde totusi nu sunt tarifele de afara) operatia o reusita.
La sot in familie este boala asta, se transmite pe linie materna, el nu are, dar na!
Asa ca am zis ca recoltam la ambele, daca deja se fac operatii in Ro cu ele, aici ne permitem financiar.
Am citit f mult pe tema asta si ne bagam, azi conteaza 1500 euro, poimaine uiti de ei.

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2s

ai dreptate in priviinta banilor..se duc ca apa pe garla...

am vazut si eu cazul respectiv, dar acolo zi ca a fost mare noroc sa fie compatibili...cum ziceam, compatibilitatea e de 25% intre frati... cel putin asa mentioneaza CBC...

anyway, cred ca pana la urma vom preleva si la asta micu...sa nu-l nedreptatim din fasa... sper sa fie doar niste bani pierduti...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: 15 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eladea, de unde stii ca e 25% compatibilitatea cand bb nici nu s-a nascut. Eu zic ca e o loterie.
Tu pe cele recoltate pana la cate kilograme le poti folosi?

Eu am mai intrebat dar nu stie nimeni sa-mi raspunda, cand Rh-ul si grupa copiilor difera se mai poate spera la compatibilitate? Intreb pentru ca fetele mele au Rh diferit si sansele mari sunt ca acum sa aibe Rh+ ca Ana la care nu am recoltat evident ca nu se facea asa ceva atunci.

Am citit de acel transplant recent si e scris articolul de cei de la CBC, normal ca trebuiau sa se laude si ei. Acum daca doamne fereste copilul de la care recoltezi are o boala sunt bani aruncati, nu?
Am aflat si eu ca se fac recoltari aici si costa cam 2000 de euro, dar tot nehotarata sunt.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

otilia, chestia cu compatibilitatea e statistica, e drept...asa scrie pe site-ul lor...

pt Eric ne ajung pana la 30 kile...peste astea, D-zeu stie...cica se multiplica...ma rog...e complicata chestia...si sper sa nu fie vreodata cazul sa ma intereseze...

cat despre RH, paote pui o intrebare la CBC...sigur iti vor raspunde, sunt prompti... eu nu stiu sa-ti raspund...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: 15 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eladeea, si eu zic ca merita si bb2. Cunosc un caz din auzite, cu un baietel cu talasemie majora, sa nu fie chiar cel de la tv, ce sa mai, reclama sau nu, pt mine una, prefer sa merg in fundul gol si bb la fel, e ca o polita de asigurare, sper sa nu folosim ever!

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DENISA-La multi ani !!!

RODICA daca vezi ca e inca ciudata starea ta,mergi la urgente.acolo iti vor spune sigur daca e ceva in neregula,fac si ecografie cred.
stai cam mult ce-i drept,dar daca te vaiti mai tare ,te baga in seama ceva mai repede..
acolo vor vedea si daca e lichidul.

BTZ OVI-da,sunt normale ambele puncte 1 si 2.

LAURIKA stai in pat,.e posibil sa fie oboseala,sau pur si simplu bebe care se misca si isi cauta mai bine pozitia.

VACCINUL ANTI TUBERCULOZA-am intrebat aici daca sa il cumpar,sa il fac,si au zis ca aici nu se face si ca nu il recomanda.
asa ca ,fetelor,daca nici acolo nu se mai face,eu zic sa nu va speriati,ca aici mi-au spus ca defapt are numai dezavantaje,ca numai in Ro se face si ca oricum nu e pe viata.

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

AM pus si eu pozici noi :).un balon in fata si unu in spate :).deh, lasa ca slabesc eu cand vine bebe :).
Mi-a trecut starea de nasol...se si misca bebe cam tare..baiatul fortos a lu mama..

Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aelita mersi de informatii.
In legatura cu miscarile lui bebe stiu ca el da sa iasa,mi-a zis si dr insa cateodata mi-e teama.Mai sunt si paranoia cateodata si ma gandesc "daca port chiloti oare nu il deranjeaza bata la nasuc?"
Iar cu somnul:mi-a spus ca e un simptom cum ca mi se pregateste corpul de nastere.Insa e ciudat sa va aud pe voi cum va plangeti ca nu dormiti iar eu dorm pe unde apuc
Vaccinul TBC stiu ca se face in primele 24h de la nasterea bebelului.

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Anca salteaua aeroconfort din ce material este si cati cm are ca vad ca pe site nu da detalii? Si eu trebuie sa cumpar ca nu am si nu m-am hotarat de care. Toata lumea imi zice ca cea de cocos e cea mai indicata.

30 + cu o de
AMR 9

sunt mai multe straturi... unul de burete ca un fagure!

POZE VLADUT

uite detaliile despre fiecare tip de saltea in parte!

MONDO CARP

SALTEA BABYFLEX

Saltea executata dintr-o retea de arcuri de 11 cm inaltime, cu rigidizarea conturului din burete de 3 cm grosime, se utilizeaza numai pe o fata.
Datorita grosimii finale de 13 cm se va lasa nivelul suportul patutului la cea mai de jos cota pentru evitarea producerii de accidente prin aplecarea copilului peste balustrada. Dimensiunea saltelei trebuie aleasa cat mai aproape de dimensiunea interioara a patutului, sa nu existe spatii libere care ar produce accidente.
Dimensiuni stas: 115x55 cm, 120x60cm, 130x70cm, 103x74cm. Nu se executa pe dimensiuni la comanda.
Husa exterioara detasabila (se inlocuieste , nu se spala) este executata din tesatura din bumbac 100%, imprimata cu modele pentru copii. Fata utilizabila este prevazuta cu un strat din molton de 2 cm grosime asezat pe un materiat de protectie ( bumbac rigidizat cu intaritori speciali) care imbraca arcurile. Suprafata plana confera pozitia optima a bebelusului.

Date tehnice:
Saltea antialergica.
Nu are in componenta poliuretan sau fibre de poliester pe suprafata utilizabila. Stratul de protectie asezat sub husa exterioara asigura o elasticitate corespunzatoare greutatii copilului, reteaua de arcuri bitronconice cu sarma din otel de 2.2 mm preia formele corpului creand starea de confort.
Se aseaza pe orice suport al patului.
Nu se transporta indoita (in caz contrar produsul iese din garantie).
Termen de garantie 3 ani.
Indicata pentru orice perioada a anului.
Indicata pentru tarcuri, salteaua asezandu-se numai pe cota cea mai de jos a tarcului, ridicand astfel nivelul la care este asezat copilul.
Cea mai ieftina saltea cu arcuri.
transfer caldura 95 %
duritate 70 - 80 % in functie de greutatea copilului
tasabilitate 3 %

MONDO CARP

Model NOU calitati deosebite

saltea AERO-COMFORT

Tocmai a-ti identificat prima saltea cu libera circulatie de aer adresata bebelusilor de pe piata Romaneasca.
Grosimea stratului de aer de libera circulatie la nivelul uneia din fete variaza intre 2,5 cm si 1 cm in functie de greutatea bebelusului. Grosimea totala a saltelei este de 9 cm, cu posibilitatea de a se reduce la 6 cm in cazul pozitiei ridicate a fundului de patut, (daca este cazul) prin scoaterea unui elementului suplimentar din compozitia saltelei si a stratului de protectie din bumbac, in grosime totala de 3 cm. Elementele scoase pot fi introduse la loc atunci cand fundul patutului se va cobora la partea inferioara, numai la dorinta expresa a clientului.
AVANTAJE 1.CEL MAI IMPORTANT ELEMENT:
-este exclusa posibilitatea sufocarii bebelusului la pozitia pe burta.
-lichidul provenit de la incurgitare poate patrunde prin panza husei de saltea, evitandu-se astfel sufocarea in propria saliva. A NU SE PROTEJA SALTEAUA CU MATERIALE TEXTILE CU DENSITATE MARE SAU CU MUSAMA. Salteaua fiind executata cu husa detasabila se poate lesne a fi scoasa pentru a fi inlocuita, ca de altfel si componentele interioare ale saltelei.
-2.Inaltimea de preluare a greutatii este de 4 cm, ceea ce creaza un confort deosebit.
-3.Repartizarea pe puncte de sprijin a corpului ( distanta intre punctele de sprijin este de 4 cm ) asigura pozitia corecta a noului nascut comoditate si alte avantaje inscrise mai jos.
-4 Acest produs nu se taseaza.
-5.Salteaua este prevazuta cu o husa din tesatura de bumbac 100%, detasabila.
-6.Datorita stratului de aer de libera circulatie, corpul nu transpira la contactul cu salteaua, fata I fiind protejata cu un strat de fibara de poliester care de asemeni faciliteaza trecerea aerului pana la zona de libera circulatie.
-7.Intoarsa pe fata II, salteaua poate fi folosita, in caz ca se doreste, aceasta parte fiind plana si protejata cu un strat de bumbac de cca 1 cm grosime, ceea ce impiedica de asemeni transpiratia.
-8.Salteaua este flexibila, ceea ce da posibilitatea incadrarii in dimensiuni atipice ale patuturilor, masurile standard executate acoperind toate tipurile de patuturi si tarcuri de pe piata Romaneasca. Se poate transporta si indoita dar numai pe timpul limitat al transportului.
-9 Suportul pe care se aseaza acest tip de saltea nu este impus, de preferinta plan.
-10.Durata de folosinta: indelungata. Garantie 2 ani.
ALTE AVANTAJE
#61485; Datorita asezarii pe puncte de contact (nu pe suprafata continua) aste exclusa iritarea pielii sau crearea de leziuni.
#61485; Creaza libertatea functionarii in conditii a activitatii intestinale, deoarece nu exista presiune pe zona abdominala la sederea in pozitia cu fata in jos
#61485; In cazul urinarii accidentale, pielea nu are de suferit deoarece nu este in contact cu lichidul.
#61485; Exclude insomnia sau starea depresiva.
DIMENSIUNI DE FABRICATIE:115x55 120x60 100x72 105 x 72
SE POT EXECUTA SI DIMENSIUNI LA COMANDA, IN LIMITA POSIBILITATILOR DE FABRICATIE A MATERIEI PRIME

Mondo Carp
produs exlusiv Mondo Carp

SALTEA DURFLEX

Compozitia: fibra de poliester antialergica de grosime 8 cm, una din fete care este indicata pentru sugari, mai dura dar in acelasi timp comoda iar cealalta fata mai elastica. Ambele fete sunt protejate cu cate un strat de molton (bumbac) cu functie de izolant termic, de 2 cm pe suprafata dura si 1 cm pe suprafata flexibila. Asfel grosimea finala a saltelei este de 11 cm. Suprafetele de utilizare sunt plane si pot avea o deformare care se inscrie in limitele admisibile. Salteaua are un timp indelungat de utilizare. Fetele sunt executate din tesatura din bumbac 100% imprimata cu desene pentru copii si este detasabila. Nu se spala deoarece husa din bumbac isi modifica dimensiunile la spalare, protejati salteaua cu huse de protectie.
Dimendiunile stas: 115x55cm, 120x60cm, 130x70cm, 100x70cm, 105x72cm, si dimensiuni la comanda. Alegeti salteaua cu dimensiunile cat mai apropiate de dimensiunile patului, fara a exista spatiu intre saltea si marginea patului, lucru care ar duce la producerea de accidente.
Date tehnice: Saltea antialergica.
Se aseaza numai pe suprafete plane continue ( pat din PAL). Nu se transporta indoita (in caz contrar produsul iese din garantie)
Indicata pentru perioada rece a anului.
transfer caldura: 100 % pe suprafata dura 75 % pe suprafata flexibila
duritate 90 % suprafata dura 65 % suprafata flexibila
tasabilitate 8 % suprafata dura 25 % suprafata flexibila

POZE VLADUT

Mergi la inceput