Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_vlad spune:
pt fetele care vor maste la MUNICIPAL, am o preienena editor la adevaraul si a facut un material despre maternitatea de acolo cand e gat il pun pe forum ca i-am cerut si poze cica arata ff bine!
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
btz_ovi spune:
Fetelor revin cu un subiect discutat acum ceva timp.Pana la urma de unde facem rost de vaccinul BCG caci prin spitale nu se gaseste deloc si nici la medicii de familie/farmacii.La un momentdat cineva spunea ca se poate procura din Ungaria parca
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Cris2010 woow ce vesti bune e la eco, doamne ajuta tine-o tot asa. Nu stiu ce inseamna scor biofizic, dar vad ca deja te-au ajutat fetele. Cristina Serban, Anca si Laurika felicitari si voua pt.noua saptamana. 30 + cu o de AMR 9 Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Multumim!!:*
Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
nela_didea spune:
Anca salteaua aeroconfort din ce material este si cati cm are ca vad ca pe site nu da detalii? Si eu trebuie sa cumpar ca nu am si nu m-am hotarat de care. Toata lumea imi zice ca cea de cocos e cea mai indicata.
30 + cu o de
AMR 9
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui anca_vlad pt fetele care vor maste la MUNICIPAL, am o preienena editor la adevaraul si a facut un material despre maternitatea de acolo cand e gat il pun pe forum ca i-am cerut si poze cica arata ff bine! Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
Asteptam materialul cu nerabdare...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Sheritra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
se pot, dar compatibilitatea e de 25%... Andreea, si eu sunt nehotarata din mai mutle motive...la fel ca tine, am citit pe nt diverse apreri pro si contra...asa inat sunt total in ceata... dar vorba sotului, nu putem sa-l nedreptatim pe al doilea... mai bine pierdem aia 1000$ si sper sa nu avem vreodata nevoie de celulele respective...decat sa ne para rau dupa... |
Banii se duc celulele raman... Sunt ca o polita de asigurare, maybe yas, maybe no.... dar cine stie ce va fi maine?
Imi spune sotul ca a auzit la stiri zilele astea de un caz din Ro cu un baiat marisor, i-au gasit talasemie (boala sangelui, un fel de leucemie), parintii au facut un bb, au recoltat celulele, noroc mare de compatibilitate, operat in Ro (unde totusi nu sunt tarifele de afara) operatia o reusita.
La sot in familie este boala asta, se transmite pe linie materna, el nu are, dar na!
Asa ca am zis ca recoltam la ambele, daca deja se fac operatii in Ro cu ele, aici ne permitem financiar.
Am citit f mult pe tema asta si ne bagam, azi conteaza 1500 euro, poimaine uiti de ei.
Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -2s
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor revin cu un subiect discutat acum ceva timp.Pana la urma de unde facem rost de vaccinul BCG caci prin spitale nu se gaseste deloc si nici la medicii de familie/farmacii.La un momentdat cineva spunea ca se poate procura din Ungaria parca 36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 27 ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
nu ti-l face nimeni poti sa il aduci si de pe luna nici un neonatolog sau medic de famile nu il face atat timp cat nu stie in ce conditii a fost transportat, pt ca vaccinul contine virus viu si nu risca!
singura solutie e sa te duci tu copilul unde iti e mai aproape!
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Cris2010 spune:
Merci fetelor pt felicitari. toate burticile
Eladea eu cred ca as fi recoltata si pt bb2. Chiar zilele trecute am vazut la stiri, s-au folosit in premiera in Ro celulele stem pt fratele celui de la care s-a recoltat. Ideea e ca se pot folosi o singura data. Oricum veti hotara, va doresc din tot sufletul sa nu aveti nevoie de ele niciodata.
Cris 35+ cu
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui eladea2005
se pot, dar compatibilitatea e de 25%... Andreea, si eu sunt nehotarata din mai mutle motive...la fel ca tine, am citit pe nt diverse apreri pro si contra...asa inat sunt total in ceata... dar vorba sotului, nu putem sa-l nedreptatim pe al doilea... mai bine pierdem aia 1000$ si sper sa nu avem vreodata nevoie de celulele respective...decat sa ne para rau dupa... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip AMR: 15 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Daca voi considerati ca e cazul, nu lasati banii sa va stea in cale.e greu, stiu, dar si eu m-am gandit de 2 ori inainte...asta pana am decoperit ca socra-miu are leucemie (o forma usoara ce-i drept), s-a nascut cu malformatii la inima, unchiul sotului meu a murit de infarct la 46 de ani, tata a avut un frate care a murit la nastere tot din cauza unor malformatii la inima...asa ca...am zis ca-i dau incolo de bani si macar sa nu-mi dau pumni in caz ca e nevoie doamne fereste.aporpo, ati vazut ca se va realiza primul transplant cu celule stem de la noi?au luat de la fetita mica de un an si il ajuta pe fratele mai mare care are 5 ani. SA dea DD sa nu fie cazul...la nimeni
Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui anca_vlad
nu ti-l face nimeni poti sa il aduci si de pe luna nici un neonatolog sau medic de famile nu il face atat timp cat nu stie in ce conditii a fost transportat, pt ca vaccinul contine virus viu si nu risca! singura solutie e sa te duci tu copilul unde iti e mai aproape! Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
S-a interesat sotul la sotia hair-stylistului de la firma care e farmacista si de la depozitul de farmaceutice langa firma lui si i s-a spus asa "Institutul Cantacuzino a reinceput productia vaccinului BCG de la 1 iunie 2010 insa acesta se poate procura doar pe baza de reteta de la farmacie prin comanda"
Zilele viitoare va afla si pretul.
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen