Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Adriana ms mult de raspuns. Am trimis sotul de dim sa mearga acolo sa cumpere. La 9 era prezent in fata portii dar era inchis. A sunat dar nu a raspuns nimeni la tel din pacate, asa ca s-a intors cu buza umflata, dar cu speranta ca va reveni miercuri la prima ora si va gasi deschis. Nu stiam ca au si lenjerii, bine ca mi-ai zis, o sa cumpar de acolo.
Ai grija de tine!!

37+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tina, de ce nu pastrezi lapticul in sticlute la congelator? Rezista foarte mult acolo....si da bea mai putine lichide ca ai lapte f mult...
eladea, ce am zis eu...decizia tine de fiecare. Important e confortul psihic al fiecaruia...nici la noi nu e deloc, dar deloc vorba de banuti( nasterea naturala ma costa de 3 ori mai mult decat stem-ul asta) insa ti-am zis e vorba de psihicul meu. Ma simt mult mai confortabil cu ideea ca nu voi recolta.
Si sa nu uitam ca fie ca nastem la privat sau la stat....la 5 stele sau pe un pat amarat...bunul mers al nasterii si a ce urmeaza dupa e dupa voia Bunului Dumnezeu. Ca daca nu ajuta Bunul Dumnezeu dai de belele si la privat ( asta ca tot vorbim noi de spitale private). Toata nadejdea sa ne fie la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa nu uitam rugaciunea etc.
Eu ma duc la privat ca mi-e frica sa nu ajung iar la vacuum la Municipal, mi-e frica de cusatura prinsa prost...deh sechele de la prima nastere. Ca sunt si conditii bune....ok...dar eu incerc sa nu fiu foarte mofturoasa de fel si sa ma multumesc cu putin. Iar daca n-as fi avut banutii de privat m-as fi dus tot la Municipal cu incredere...ca Bunul Dumnezeu nu ne lasa.
Mie imi pare rau cumva ca am tot vorbit atat de privat pe aici pentru ca multe mamici chiar nu isi permit si din tot sufletul mi-as dori sa nu fie afectate de discutiile si comentariile noastre. Fetelor asa mult ajutor pune Bunul Dumnezeu la nastere unde e credinta si rugaciune...nu depindem noi numai de medici si conditii. O sa fie bine pentru toata lumea!

legat de pernuta...ale a avut prima perna la 3 ani...la inceput obisnuita fara nu ii prea placea...acum insa doarme cu capusorul pe perna...am fata mare dom'le pe 13 iulie facem 4 ani

Larisa 35 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Larissa adevar mare spui,degeaba se comporta ei doctorii si asistentele in cel mai frumos mod.trebuie credinta, multa rugaciune la Maica Domnului si asa vom fi bine cu toate.mia spus mama mea ca la fiecare nastere in parte Maica Dumnului este langa noi si se roaga la Dumnezeu in genunchi sa rezistam,ca nasterea nu e cum spun unii cel mai usor si firesc lucru,e usor numai cu ajutorul lui Dumnezeu.

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

cum faceti voi fetelor sa aveti chef de dimineata de smotruit,de bucatarit,ca eu am ogramada de treaba dar nici cu bataie nu m-as ridica din pat
am apucat numai sa si si m-a luat asa ca fug la la nanitza si revin pe urma sper cu forte noi sa termin si treaba

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetele,fac capitol nou?
sa nu facem doua in acelasi timp.

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

va invit la Capitol Nou !!!!!

Mergi la inceput