Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
btz_ovi spune:
Hello gagici.Aseara am ajuns de urgenta la spital,am avut dureri groaznice de bazin,simteam cum bebe vrea sa iasa,intepaturi in vagin,dureri de spate.Am ajuns la spital,m-a luat dr de garda la verificat (o dr superrrr),s-a uitat chioras la mine cum de nu mi-a raspuns dr mea gine,mi-a verificat colul care e inchis perfect,bebe tot cu capu in jos,am facut echo si totul e bine,a vazut tati putzica
Dar sperietura a fost pe cinste.Am zis ca NASC,asa dureri aveam.Iar cand m-au urcat pe capra aia m-au luat niste emotii de urlam pe acolo "nuu,eu nu nasc acum,am abia 36 de sapt,e prea devreme..nuuu...nu mai vreau natural...nuuu"..Urlam de parca ma taia cineva si tremuram ca un caine la injectie.
Cand mi-a zis "nu mai urla ca nu nasti acum,e prea devreme" am rasuflat asa usurata si topaiam pe acolo de bucurie.
Mi-a spus clar FARA EFORT adica fara dat cu mop-ul,spalat vase,urcat scari,stat la pat,tratament :AREFAM,NO-SPA SI USCONSIN supozitoare si fara plecari.
Ce mai...pt o clipa am tras-o tare si eu si Ovidiu..el era asa speriat..credea ca o sa fie tatic...
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Aici prima injectie facuta copilului dupa nastere este Vit. K, restu nu mai stiu, tre sa-mi intreb nasicile. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
la maternitatea unde voi naste eu la nastere se face vit K, hepatita B si anti-tbc
Oana 37+ Matei
AMR 21zile
larissa_79 spune:
arissa, a si am uitat sa precizez ca medicul stomatolog la care am fost, specializat pentru copii, ne-a zis si ca biberonul poate deforma si afecta forma dintilor....chiar si a celor permanenti. Noi cand am mers cu ea Ale avea 2 ani si 9 luni si medicul a zis ca si asa e cam mult si ca e destul de mare fara biberon. La noi la piersicute sunt si acum copilasi ( putin) care is cu biberon si parintii is disperati sa il scoata. Numai ca acum sunt mai mari, implicit smekeri si striga ca ei o sa mearga la scoala cu bibron etc etc. la noi a fost chiar usor... a plans cu istericale cand a vazut ca le arunc pe toate, a cautat in dulap sa vada daca nu cumva a ramas vreunul dupa care s-a calmat. A mai intrebat apoi cateva seri cu jale de ce am aruncat biberoanele..i-am explicat ca face carii, si i-am si aratat de pe net poze cu copilasi cu carii. Atunci a acceptat usor si a zis ca ea nu vrea buba la dinti. Acum bea lapte din cana, cu pai sau fara dar clar mai putin ca inainte. De fapt inainte cred ca exagera....ii era lene sa pape mancare si unu, doi cerea biberon.
Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc cand si cum sa il scoti. Ma gandesc insa ca daca nu il scoti acum, cand o sa vada la cel mic biberon ( mai devreme sau mai tarziu) nu va mai vrea sa renunte la al ei. Din ce am mai citit si experienta altor mamici copilul mare inregistreaza un regres cand vine cel mic...vrea sa faca din nou lucruri de bebe si sa fie chiar tratat ca un bebe.
Adriana, pai in conditiile in care voi a-ti imprumutat banuti pentru nastere...doamna soacra si domnul socru sa puna osu' la treaba si sa nu mai astepte ajutor de la voi. Acum serios..una e sa ajuti cand ai de unde...si alta sa faci sacrificii pentru asta. Plus ca de acum un copil aduce muuuulte cheltuieli, mereu e cate ceva de cumparat si toate sunt scumpe.
Victo, of saracuta de tine. Eu o singura data am avut cu ale enterocolita si varsaturi si am crezut ca ma duc cu capul. Asa e greul abia acum incepe....Multa sanatate celui mic!
racsoru', ce faci tu se numeste un pas inainte 2 inapoi. Trebuie sa il pui la fiecare trezire la san...bine nici urland dar nici adormit, dar trebuie sa incerci. Poate dupa ce o sa ai mai mult laptic o sa fie mai bine...trebuie sa te si odihnesti sa bei supe calde si multe lichide. Cealalta pediatra cand vine? Atunci cand suge la san...lapticul de mama se digera mai repede decat cel praf. De asta daca suge la san...se trezeste si cere mai repede mancare iar daca bea aceeasi cantitate de praf doarme mai mult si tu ai senzatia ca a papat mai bine decat de la tine. Nu e asa...laptele praf se digera mai greu si de asta e satul mai mult timp. Hai ca tu stii ca eu te dojenesc cu drag si nu te superi pe mine.
Eu am avut un moment atunci cand aveam furia laptelui in care am zis ca gata eu intarc copilul ca nu mai pot...ca eu am lapte mult si ea nu vrea si plangeam Mama insa era la mine si a stat tare pe pozitii si cica...daca intarc copilul ea ma ia la bataie cat sunt eu de mare...ca sa las prostiile si sa strang din dinti ca nimic nu e mai important ca laptele de mama. Ea saraca pentru ca eu am stat in incubator cam 2 saptamani dupa nastere s-a muls in tot acest timp ca sa pastreze laptele...si atunci nu era pompe, se storcea cu mana si cu o para nu stiu cum. Mi-a povestit atunci cu lacrimi in ochi....si m-am linistit si eu si uite ca dupa ce mi-a trecut "criza" a fost bine. Dar atunci pe moment de suparare vroiam sa ma duc dupa pastile sa opresc lactatia.
Larisa 35 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
Salutare delfinariu!
Racusor, fi optimista ca o sa fie bine! Parerea mea este ca ar trebui sa nu mai vada bibe deloc, pt ca e si normal sa nu vrea san cand stie ca daca tipa de 2 ori apare bibe....zic si eu!
Ariana, felicitari! Sper ca sunteti bine!
Sa va dea DD multa sanatate si fericire alaturi de bb!
Aseara nici eu nu prea am dormit pt ca m-au durut sanii ingrozitor, abia asteptam ora 6 sa ma duc la muls si sa-mi vad baiatulM-am trezit fleasca pe camasa si cu niste dureri ingrrozitoare
La 6, am atins un nou record, m-am mult 100 ml...imi pare rau ca ii da doar 15 ml/masa si restul il arunc, dar ne revenim noi si ne bagam la titi.
Dar imi pare f bine ca ii da cu seringa si ii stimuleaza doar falcutele, pt ca n-as vrea sa dea de gustul biberonului. Nu am biberon si nici pompa de muls acasa... si nici nu cumpar ca sa nu fiu tentata de a le folosi.
Nu am de gand sa plec din spital pana nu mi-l pune la san din 3 in 3 ore, timp de 2 zile.
Cand am nascut ma asteptam sa-mi vina laptele in 2-3 ore, nu stiu ce era in capul meu, dar eram disperata.
...cu toate ca stiam ca ar veni in 2-3-4 zile....dar imediat dupa nastere nu mai gandesti coerent....mai ales in situatia mea. Am fost disperata si deloc pregatita pt marele eveniment...pt mine a fost un soc!
revin.....
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
eladea2005 spune:
Tian, bun venit... sa cresteti mari si sa fiti sanatosi..lasa ca o sa se faca ditamai flacaul, o sa vezi...e bine ca ai laptic...o sa intre totul in normal...
larissa, eu am avut f mult lapte, am baut si eu tot felul...dar din fericire am scapat de furia laptelui...
cat despre celule, o sa recoltam..desi nu stiu sa avem cazuri in familie, eu zic ca mai bine se duc pe apa sambetei 1000$ decat sa am remuscari pe urma...
racusor, intra si pe alaptatul helpline...o sa gasesti multe sfaturi si pe acolo...sa cresteti mari si sanatosi!
eu am de cateva zile nist dureri, arsuri gastrice frecvente, nu trec decat pt o perioada...si asta cu rennie...si scaune moi...o fi vreun semn??? am emotii deja...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: 15 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
neatza harnicutzelor
eu va invit la un bol de laptic cu cereale ca abia acum ne-am trezit,pentru cine nu a luat inca micul dejun
Larissa ca spuneai aseara de chiloti umezi sa vedem care se trezesteeu una gandindu-ma la asta dimineata mi sa parut ca imi curgea ceva acum am observat din nou,e ceva mai aposdar credca numa cu gandul fac sa fie asa ca nu mie mie ora,poate a transpirat pasa mea inauntru(glumesc)
Racusor e f bine ca totusi insisti si ai sa vezi ca mai repede decat crezi vei avea rezultatele mult dorite
Michelle spor la bucataritsi eu am program azi,dar sa vad ce fac ca nu am nici un habar
Crispo incet cu petrecerile mamaicutzo ca de nu ai sa te trezesti si tu cu chiloteii uzi
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
tina_80 spune:
Fetelor, am niste picioare umflate cum nu le-am avut in viata mea. Eu nici in perioada de sarcina nu le-am avut umflate, dar deloc
Am sunat si doctora la bucuresti si mi-a spus ca beau prea multe lichide si asa a fost/este. De marti, de la 5pm cand am mers la spital, pana miercuri noaptea, cred ca am baut 7-8 l de apa. Nasteam si beam apa, ceream apa intr-una, dar nu sa-mi umezesc buzele si cate o cana dadeam pe gat.
....mai vroiam sa spun ceva dar am uitat.......
imi doresc sa va povestesc despre travaliu, nastere dar vad ca nu am timp....cred ca fac un fisier in word si dupa vi-l trimit.....sa vedem!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
Am plecat! Ma duc sa ma spal si dupa la ''alaptat"...mergem din 3 in 3 ore
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Mycya spune:
Ooana intradevar e scump la noi,iti convine sa il ei de pe internet.oricum am sa cumpar si eu ceva cu vibratii daca tot este bun de ceva,mai bine investetesc de la inceput in ceva bun.
Adriana acum cum te mai simti??
Btz_ovi bine ca te-ai dus la urgente si nu ai stat asa, acum sa fii cumintica pana la venirea delfinasului.
Tina ai lapte mamico numai bebe sa pape.dar pe cand o sa va externeze stii ceva??
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Adriana, pai in conditiile in care voi a-ti imprumutat banuti pentru nastere...doamna soacra si domnul socru sa puna osu' la treaba si sa nu mai astepte ajutor de la voi. Acum serios..una e sa ajuti cand ai de unde...si alta sa faci sacrificii pentru asta. Plus ca de acum un copil aduce muuuulte cheltuieli, mereu e cate ceva de cumparat si toate sunt scumpe. |
Ha ha, nu mai pot ei de problemele noastre. Nu le pasa, si sincer, dupa ultimele faze pe care i le-au facut sotului, s-au lins pe bot de orice ajutor din partea noastra.
Mycya, azi e liniste. Cel putin pana acum. Mai am ceva contractii dar usoare. Bebelina pare sa fie obosita azi, ca abia face miscare.
Pe noi ne rup ratele la banci, in plus am cheltuit foarte mult cu amenajarile apartamentului - si nu e gata inca - altfel reuseam sa strangem cate ceva banuti. Nu ma plang, macar am de unde plati ratele.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici