Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

CELULELE STEM PRELEVATE LA aLESIA DE CATRE pROF SUNT PT 64KG.

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am schimbat semnatura!

tina cu
Radu Gabriel 16.16.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Tina, bine ai revenit in delfinariu....Slava Domnului ca a fost totul bine si ai laptic...te asteptam sa ne mai povestesti....eu as vrea sa stiu daca ti-a dat cineva o explicatie pentru ruperea membranelor...
Mai fa o modificare mica la semnatura....06 in loc de 16 la luna
Te imbratisam!

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Membranele s-au rupt de la drumul pe care l-am facut luni

Infectie nu cred ca a fost (cu toate ca dr de la buc sustine ca e de la o infectie) pt ca mi-am facut analizele aici si nu a iesit nimik

E ciudat sa se rupa membranele si colul sa fie lung

Nu sunt f lamurita........

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Tina, sanatate multa si de la noi pentru amandoi. Odihneste-te cat poti, sa vina lapte mult si Doamne ajuta sa inceapa Radu sa suga la san, sa ia in greutate si sa ajungeti cat mai repede acasa. Pupici si pentru o mamica curajoasa!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Am schimbat semnatura!

tina cu
Radu Gabriel 16.16.2010

Tina, bine ai revenit in delfinariu....Slava Domnului ca a fost totul bine si ai laptic...te asteptam sa ne mai povestesti....eu as vrea sa stiu daca ti-a dat cineva o explicatie pentru ruperea membranelor...
Mai fa o modificare mica la semnatura....06 in loc de 16 la luna
Te imbratisam!

AMR 5+ saptamani pana la

Membranele s-au rupt de la drumul pe care l-am facut luni

Infectie nu cred ca a fost (cu toate ca dr de la buc sustine ca e de la o infectie) pt ca mi-am facut analizele aici si nu a iesit nimik

E ciudat sa se rupa membranele si colul sa fie lung

Nu sunt f lamurita........

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

pai tu drumul il facusei pe 15 si tie membranele ti s-au rupt pe 16...daca era de la drum se rupeau pe drum....nu stiu zic si eu....tu ai facaut analizele din col la 34 s...cand se ia din secretie?

AMR 5+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Tinabine ai revenit in calitate de mamica.Felicitari pentru tot,esti o norocoasa,Dumnezeu a avut grija de voi.
eu nu stiu de ce dar mereu ma gandesc ca nu o sa am lapteacu si cu Racusoru care se chinuiecredca am sa cumpar atunci tot ce se gaseste pentru stimularea lactatieidin tara am luat numai ceai.

a si am o intrebare,pentru ceai sau apa cum trebuie sa fie tetina la biberon?cu o picatura sau 2?ca vreau sa dau comanda si nu stiu ce imi trebuie

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput

Carmen, am uitat sa zic ca m-am uitat dimineata o gramada la camera lui Leti. Foarte draguta si cocheta asa...si mobilierul mi-a placut tare mult

AMR 5+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Tinabine ai revenit in calitate de mamica.Felicitari pentru tot,esti o norocoasa,Dumnezeu a avut grija de voi.
eu nu stiu de ce dar mereu ma gandesc ca nu o sa am lapteacu si cu Racusoru care se chinuiecredca am sa cumpar atunci tot ce se gaseste pentru stimularea lactatieidin tara am luat numai ceai.

a si am o intrebare,pentru ceai sau apa cum trebuie sa fie tetina la biberon?cu o picatura sau 2?ca vreau sa dau comanda si nu stiu ce imi trebuie

Bianca 32 + Andra Maria

da..dar trebuie moderatie si cu stimulentele...primele cateva zile nu prea mult ca poti da in altele. eu de exemplu desi aveam colostru si alaptam copilul aveam un fix ca nu prea am lapte si am inceput sa beau galactogil desi asistentele imi ziceau ca nu e cazul. ei si la 3-4 zile de la nastere am facut furia laptelui...sunt niste dureri groaznice plus ca ale nu mai vroia sanul ca efectiv se inneca cu laptele si refuza sanul...curgea asa de mult ca o enerva...nici daca vine prea in jet nu e bine....deci cu moderatie totul....vreo 3 zile am avut dureri groaznice...sani plini mereu, facem dusuri reci, comprese reci...ardeau intr-un hal si niste dureri de imi venea sa ii tai? a mai patit careva din mamicile ce sunt acum la bebe2 sau bebe3? stie cineva despre ce vorbesc?

AMR 5+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Tb sa-mi fac timp sa va scriu povestea nasterii mele, dar pana atunci va spun povestea membranelor rupte...

Luni, 14 iun, am mers la buc, la dr care mi-a urmarit toata sarcina....tot luni m-am si intors de la bucuresti. Ne-am si plimbat un pic prin mall, am mancat, etc

Marti dimineata, pe la 9, cand m-am trezit, aveam chilotul umed, am spus ca e o secretie. M=am dus la bucatarie sa-mi fac o supa de pui, cu legume pt ca eram deranjata la burta. Am pus carnea la oala sub presiune si am stat in pat, dupa 40 min m-am mai dus pe la bucatarie, sa pun si legumele la fiert, m-am bagat si la un gratar cu piure si tot simteam ca elimin ceva, gen niste scurgeri mai abundente (mi-a spus matusa mea ca membranele atunci erau fisurate si incepeam sa pierd lichid). M-am dus la baie de vreo 3 ori in 4 ore sa-mi schimb chilotii...imi propusesem sa-mi sun doctora dar am amanat.......intre timp am terminat si mancarea, am mancat si m-am culcat. Am dormmit 2 ore, m-am trezit cu chilotul umed, am fost la baie sa vad care e treaba, l-am dat jos cu gandul sa-l schimb si am vazut3 picaturi care de prelingeau pe picior

...AM INTRAT IN PANICA! am sunat sotul, i-am spus plangand ca as crede ca mi s-a rupt apa! A venit acasa in 15 min., intre timp sun dr de la bucuresti, sun matusa....

s-a dus sotul sa aduca matusa acasa, si-a pus manusile, eu cracita pe marginea patului si imi spune......hai la spital!

Am inceput sa tremur toata si sa plang, bagaj nu aveam, noroc cu lista...dar mi-a spus:"ia C.I., papucii, incarcatoarele la tel si apa.......si am plecat!!!

...urmeaza partea a IIa ...ma duc sa spal tzitzelele si fug la mult si sa-mi vad scumpetea

Va pup!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:

Bianca 32 + Andra Maria

Si eu am avut depresia din aceasta cauza, crede-ma dar a venit!

Daca ai stii cat ma dor sanii acum.......de cat lapte am....la ora 9 pm, cand m-am muls ultima data am avut 60ml

Am inceput de 1 ml, adica cateva picaturi...

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Citat:

Bianca 32 + Andra Maria

da..dar trebuie moderatie si cu stimulentele...primele cateva zile nu prea mult ca poti da in altele. eu de exemplu desi aveam colostru si alaptam copilul aveam un fix ca nu prea am lapte si am inceput sa beau galactogil desi asistentele imi ziceau ca nu e cazul. ei si la 3-4 zile de la nastere am facut furia laptelui...sunt niste dureri groaznice plus ca ale nu mai vroia sanul ca efectiv se inneca cu laptele si refuza sanul...curgea asa de mult ca o enerva...nici daca vine prea in jet nu e bine....deci cu moderatie totul....

AMR 5+ saptamani pana la

poi eu as fi in stare,ca vb aia in momentele alea nu mai gandesti asa bine cand vezi ca nu ai lapte.sar'mana de sfat
chestia e ca am o prietena si o cumnata care au cam 4 luni si 5 de sarcina,lor deja li se pateaza bluzele si cand le audeu una nici daca strang de sfarc nu iese nicccc.chiar daca asta nu inseamna nimic ma face sa ma gandesc

Bianca 32 + Andra Maria

Mergi la inceput