Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Saptamana asta am inceput recuperarea cu Alexia ,luni am inceput kinetoterapia iar ieri am facut si prima sedinta de recuperare in apa .Multumim pe aceasta cale kinetoterapeutilor lui Alexia ,care se poarta cu ea ca un bibelou .
A fost destul de greut la inceput deoarece Alexia nemiscandu-si piciorusele 6 luni este destul de dureros pentru ea .La bazin a inceput sa planga la inceput ca vrea sa stea cu mami in apa ii era si frica ... poate o si durea un pic ,dar pana s-a obisnuit .A inceput sa -i placa .. si cum e ea o fetita curajoasa . ...zice ca inoata .Eu i-am spus sa dea din picioruse in apa ca asa invata sa si mearga pe
bicicleta promisa de mami si tati cand o sa mearga
Azi noapte a plans..un pic cred ca visa ca plangea si-mi spunea ... "mami eu nu meerg",m-am trezit instant .. cand am auzit-o .... si am inceput sa plang .. ii spuneam "o sa mergi mami"o sa faci gimnastica si o sa mergi"(altceva nu am stiut ce sa-i spun...)
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/07/alexia-inceput-recuperare.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sabina, iubita, multa-multa putere de a merge mai departe!!!
se vede fericirea si vointa in ochii frumosi ai copilei voastre!
pt ea, trebuie sa strabati drumul pana la capat!
e curajoasa, asta o stiti,e dornica de nou, dar, ca orice inceput - o sperie. sunt ferm convinsa ca va fi bine in cel mai scurt timp!
mii de pupici pt voi!

Mergi la inceput

Nici nu stiu cu ce sa incep... Alexia are din nou gips .... doar la un piciorus... la dreptul .. a alunecat de pe marginea patului nici macar jumatate de metru ,cu piciorusul sub ea (eu fiind langa ea si incercand sa o prind) .Nu a plans .. doar a fost sperietura .pentru ea..
I se umfolase si inrosise nu zicea nimic .. dar efectiv nu aveam liniste ... am luat un taxi si am fugit la spital .. acolo verdictul : e RAU zice medicul care era de garda..... are rupt piciorul .. (eu ma gandeam ... asa a vrut Dumnezeu ....ii punem in gips .. si mergem mai departe . .)dar cand mi-a spus ca ne interneaza si ca trebuia operata ,a cazut efectiv cerul pe mine ,mi s-au inmuiat picioarele si am zis 7 ???? (operatii )de la o mica cazatura .. l-am mai intrebat odata ....pe medic si i-am explicat a cazut de la o distanta foarte foarte mica..... si am reusit sa o prind catusi de putin ..dar OPERATIE .... DIN NOU ?? mi-a spus ca oasele ei sunt foarte subtiri ... si nu avem ce face...
Ne-am internat lunea trecuta si abia joi ...a operat-o ... binenteles a stat nemancata si nebauta pana la ora 14.00 ... o luase in sala de operatie .. pe la 9 si .. dupa nici 0 minute vine medicul anestezist si -mi spune ca are febra si nu poate sa-i faca nimic .. o sa o bage la perfuzii sa o hidrateze si o face mai tarziu ...... iar m-am inmuiat numai cand am vazut-o ca iese din sala ...si ma gandeam la trauma Alexiei ca are oroare de usile alea ..... (De la blocul operator).... pe la ora 14.05 a luat-o si i-a facut operatia ... i-a bagat o tija .... cica e foarte bine .. dar medicul zice sa nu ne grabim ,au dus-o in reanimare ...stateam afara si o auzeam cum plange..." cheama te rog pe mamii ",vreau la mami"...
pe 23 august vom merge la control... iar STOPAM tot .. imi vine sa urlu sa nu stiu .....tot ALexia ? tot noi ?
Acum suntem acasa.... si e bine .... atat cat se poate ... numai ca iar o luam de la inceput cu cosmaruri .. noaptea tipa ,plange .... ca vrea acasa .. pe mine ma tine strans .. sa nu plec ...
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/08/un-alt-cosmar-de-groaza-pentru-alexia.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doamne ce rau imi pare pt ce se intampla cu Alexia, draga de ea, mi se rupe sufletul la cat sufera.
Sabina, sunt alaturi de voi in toate rugaciunile mele, sa treaca si acest obstacol cu bine micuta ta luptatoare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sabina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off,abia acum am citit..Sabina,nici n-am cuvinte,imi pare atat de rau.
Multa putere si sanatate va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Sabina, ne rugam sa fie bine si sa scapati de ghinioane

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Va multumim din suflet tuturor pentru sustinere... eu sunt cu moralul la pamant.... azi noapte a plans Alexia in ultimul hal nu stiam ce sa-i fac .... plangea ca o doare .. nu -i gaseam pozitia.... imi vine sa urlu .. si nu pot .. pentru ca ea nu trebuie sa ma vada...

Mergi la inceput

Buna dimineata
Alexia plange dar numai noaptea ,este imobilizata cu piciorul drept si solduletul,zice ca o doare funduletul... s=a iritat de la ghips ..
Am descoperit la fundulet o parte foarte tare ... si nu stiu ce e ,m-am panicat si am hotarat sa mergem la doctor azi... sa vedem ce este pentru linistea mea ..
Inca o data multumiri celor care ne sprijina
Multa sanatate voua si mai ales bebeilor,
Va pupam

Mergi la inceput

Am fost astazi la doctor si i-am povestit dlui doctor de problema Alexiei ca simt acolo ,ne-a dat sa facem radiografie.In afara faptului ca Alexia a plans tot drumul ..si inclusiv la spital ca ea nu vrea la doctor si ca nu vrea sa ramana acolo .. ii este foarte frica de acea camera de radiologie unde face radiografii si de masa aia care o aseaza cand ii face .. poza.
Din fericire nu are nimic ,medicul a spus ca este ok totul si ca este posibil sa o doara fiind acea tija in piciorusul ei ..Ne vedem pe 23 august la control .

Mergi la inceput