Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Multumim Selene Bunny ,multumim si lui madyrizi ,si pentru sfaturi si prietenie si tot.
Am sa incerc de luni sa merg sa deschid un alt cont ,mi-au mai spus mamici ..dar mi-a fost destul de greutz fac tot posibilul si merg,
Sanatate si voua .Pupici

Mergi la inceput

Multumim din inima Leditia,sa stii ca sper si nu accept .. ca Alexia sa nu mearga de cand am aflat ca are probleme am zis ca o sa mearga intr-o buna zii.Putere ne da Alexia .. foarte multa si curaj.Chiar zilele trecute cand i-a pus ghipsul din nou imi spunea .. "mami ..ai putere?"eu o intreb de ce mami ?si ea .. "ca sa ma iei in brate mami "si ma ia si ma pupa si ma strange tare tare .. de gatut.E o fetita nu curajoasa.. extrem de curajoasa si cuminte... Un om mare cu siguranta nu ar rezista .. cat rezista un copil.Bine ... cateodata cedez psihic... ... simt ca nu mai pot imi zic de ce Alexia ? ..si tot eu imi spun ca trebuie SA POT....
Referitor ,la card am sa fac tot posibilul sa merg la alta banca .Te imbratisam cu drag,si multa sanatate .

Mergi la inceput

Daca as vrea sa pun poveste dedicata Alexiei .. unde as putea sa o pun .. nu ma prea pricep cum v-am spus ... este o lectie de viata curaj nu stiu ..e o poveste minunata.Cred ca o sa va placa.
Va dau linkul mai jos daca aveti timp sa o cititi..
Va pupam.
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/06/poveste-pentru-alexia-maria-cea-mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

sabina,imi pare nespus de rau !!! va doresc muuuuulta sanatate si mult curaj !!! fii optimista,puterea si perseverenta ta o vor ajuta pe alexia. nu te descuraja,roaga-te mult,sunt absolut convinsa ca va va ajuta !!! va vom ajuta si noi atat cat ne sta in putinta. cu credinta si rugaciune ,vor trece toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

S-a deschis cont si la alta banca?

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Am reusit sa deschid cont la BRD ..sper ca este ok ...
Unde trebuie postat ?Momentan il pun aici.
Va pupam si multumiri multe

RO45BRDE441SV12030624410- RON
Sabina Pintea

Mergi la inceput

Urmeaza inca 2 operatii in septembrie...:((
Astazi am fost la control.... a facut radiografie Alexia... si ne-a spus medicul ca este foarte bine in gips dar nu poata sa o tina tot timpul in gips ,trebuie facute operatiile de derotare... asta insemnand pe 14 iulie dam gipsul jos ,incepem recuperare pana in septembrie si atunci va urma o operatie la un picior , 6 saptamani in gips, apoi operatia urmatoare la celalt piciorus si iar in gips inca 6 saptamani.....
Alexia ma tot intreaba dar de ce mami iar gips nu mai vreau mami...
http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna Sabina!
Alexia este o fetita superba !!!
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste incercari si sa va vedeti fetita sanatoasa cat mai repede !

Mary

Mergi la inceput

Multumesc din inima.Intr-adevar este un copil cuminte ,frumos,curajos (nu ca este a mea... dar multi imi spun asta ,este normal fiecare mama isi vede copilul cel mai frumos).Ne dorim din suflet sa terminam macar cu operatiile si cu calvarul asta .. ca nu mai putem ..
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sabina de cati bani are nevoie pentru operatie?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput