Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O
Raspunsuri - Pagina 2
Dodo-pui spune:
Sabina multa putere si rabdare...
cazul Alexiei eu il stiu de cand circula pe net...primele bannere..Sa dea DD sa mearga si puitza ta...Bogdan al meu a inceput sa mearga singur la 4 ani si ceva(parapareza spastica).
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153310&whichpage=47
Cazul vostru este adaugat la bazar.
Speram sa se adune banutii, mai ales de luni incolo, acum este o urgenta pt un alt copilas
Te asteptam la bazar, poate chiar tu vinzi din lucrusoarele Alexiei
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
valenita spune:
Dupa ce am citit povestea Alexiei pe blogul unei prietene , m-a obsedat zile in sir povestea acestei fetite chinuite care nu intelege cum de alti copii de varsta ei alearga fericiti prin parcuri si ea sta cu lunile imobilizata la pat, dupa ce a suportat atatea operatii si atata durere. Stiu ca lumea nu a ramas indiferenta la povestea Alexiei, insa sunt atatea cazuri de oameni cu probleme de sanatate, donatiile sunt ocazionale si fiecare mamica stie cate costuri presupune un tratament de durata. Si aici intervine sprijinul celorlalti, oricat de mic. De cand m-am implicat in povestea cu bazarul umanitar , am invatat lectia solidaritatii si a generozitatii si cred ca asta ne ajuta pe toate sa trecem peste micul nostru disconfort personal care incepe cu urmarirea licitatiilor, facut colete, stat la coada la posta etc..
Asadar, Sabina, bine ai venit in comunitatea asta de mamici cu suflet mare si sunt convinsa ca veti avea tot sprijinul nostru! Depinde acum si de tine, incearca sa-ti mobilizezi toate cunostintele care sa doneze orice le prisoseste acasa.
Multa sanatate Alexiei, e o scumpete de fetita, speram ca intr-o buna zi sa o vedem sanatoasa si voioasa, ca dealtfel pe toti copiii ale carora povesti le-am citit aici!
Selene_Bunny spune:
sabina, rugaminte de la mine, daca se poate:
Deschide-ti inca un cont, la BRD, BT, Raiffeisen, chiar si UniCredit. Iti spun de ce, pentru cine nu este client ING, este nasol sa depuna bani in cont, poate vor fi persoane care sa doreasca sa depuna la ghiseu, ei, ING-ul ia comision 7 lei pentru depunere de bani in cont direct la ghiseu. Prin urmare, daca cineva vrea sa-ti trimita 200 de lei, de exemplu, va trebui sa depuna 207 lei pentru ca tu sa ramai cu 200. Este destul de descurajant.
In rest, multa sanatate si sa se rezolve problema!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
si eu vroiam sa-ti spun, sabina, exact ce a zis selene_bunny. eu am patit-o si ocolesc ING-ul.
altfel, bine ai venit si sper sa te putem ajuta si cu banuti si cu prietenia noastra.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Leditia spune:
Sabina,multa,multa putere si sanatate.
Trebuie sa speri si sa fi puternica si optimista.Eu sper in reusita voastra si ma rog sa mearga cat mai curand puiutza ta.Numai daca esti tu puternica iti motivezi fetita si va putea si ea la randul ei sa lupte cu boala.
Multa sanatate va dorim si numai bine.
PS:e o idee buna sa faceti si un alt card sau daca aveti voi alt cont(de salariu al sotului sau al tau)sa-l puneti si pe acela.Stiu ca implica o cheltuiala in plus,dar multi oameni daca nu au ING ocolesc banca,caci intr-adevar Selene are dreptate si comisionul la depunere e de 7ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
sabina.p spune:
Ma bucur nespus Dodo pui pentru baietelul tau ,sa dea Dumnezeu intr-o zi sa o spun si eu cu bucurie in suflet ca Alexia merge
Va pup
sabina.p spune:
Multumesc multMama giuliei.Imi cer scuze ...daca o sa va mai deranjez cu intrebari .. sunt noua .. si cu bazarul nu ma prea pricep .. cum trebuie sa procedez mai exact.
Multumesc si va pup
sabina.p spune:
Nu stiu daca o sa am cum sa-ti multumesc vreodata valenita pentru cat m-ai incurajat si spus sa ma inscriu pe forumul DC.Am sa incerc sa le spun cunostintelor ca am reusit sa ne inscriem si sper sa am si sprijinul lor.
Si multumesc si pentru cuvintele frumoase pe care le spui despre Alexia si despre toti copiii .
Eu in 31 de ani am fost internata de 3 ori cand am nascut ,apendicita si meningita.. de cand am nascut-o pe Alexia si cand am inceput cu internarile.... chiar nu le mai stiu numarul.... multe zeci poate ..
Nici un copil nu merita .. eu am zis ca as face orice .. as da orice sa fiu in locul Alexiei sa sufar eu sa stau eu cu ghipsul de la brau in jos .. numai sa o vad pe ea fericita pe deplin.
Te pupam