Alexia vrea sa mearga,la 4 ani are6 operatiiAJUT-O
Raspunsuri - Pagina 13
sabina.p spune:
Ne-am internat luni cum v-am spus iar domnul doctor ne-a spus ca poate o opereza marti daca nu miercuri.Din fericire a operat-o ieri dar din nefericire la ora 16 .. si a stat nemancata de luni noaptea de la ora 0 .Nu a durat foarte mult ... cam in jur de 30 min... si mi-a adus-o in salon nu a mai fost nevoie sa o urce sus in reanimare ,multumesc lui Dumnezeu.Cand s-a trezit a fost mai rau ca binenteles cerea de mancare si mai ales apa .. si nu este voie sa ii dai timp de 2 ore ..ca sa nu vomite.. dar dupa 2 ore chiar 3 .. i-am dat un pic de iaurtel si un stix si a vomat ... Eu foarte racita.. si nu prea puteam sta fff aproape de ea am rugat o asistenta sa-mi bage o perfuzie sa fiu cat de cat in putere... sa pot sa am grija de ea.Dar am trecut cu bine si e asta ... Acum este iar in gips de la burtica in jos si piciorusul drept,cam doua saptamani cand vom merge la control si sa dea si gipsul jos si vom vedea cand facem operatia de derotare.
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/10/din-nou-acasa.html
miflore spune:
Sabina, iti doresc multa multa putere.
M-a cutremurat povestea voastra, fetita mea este cu o zi mai mica decat Alexia si inteleg cand spui c-a crescut si incepe sa inteleaga ce se petrece cu ea. Va doresc din suflet multa multa sanatate!!!
O sa directionez niste banuti de la bazar spre voi. Si asteptam numai vesti bune!
sabina.p spune:
Alexia esye foarte bine ( nu are dureri deloc )... si lucrul asta ma bucura enorm.Nici nu zici ca am fost la spital de data asta ... numai ca avem ceva in plus ... gipsul.. atatsi de fapt .. o anesezie in plus ... .
Doarme noaptea .. .cat de cat (se mai trezeste sa bea apa sau lapte .. )si cand mai are probleme sa se intoarca...
Azi i-am cumparat un catelus de plus care il mangaie si incepe sa planga sau sa latre si sa dea din codita ... primul lucru care mi l-a spus cand i l-am dat mi-a spus :"mami pot sa il iau la spital ?cu mine ?am voie? "am inlemnit .... cum poate sa faca ea legatura si la ce se gandeste ... i-l luasem pur si simplu sa se bucure de el din plin ...
Cand am fost ultima data internate in spital mai eram cu o fetita in salon ,si a primit un catelus asemanator .. numai ca era foarte scump ... am intrebat-o pe mama ei si zicea ca a dat 300 lei pe el .. am inghitit si eu in sec .. si am lasat-o ..dar o vedeam pe Alexia cum tanjea la catelusul fetitei... Si i-am promis ca o sa ii cumpar si eu ... normal m-am gandit sa ii iau dar nu atat de scump... si din fericire astazi i-am gasit acest catelus care parca era special pentru ea ..
Mananca cu el ,doarme cu el .. e topita ..
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/11/mami-iau-catelusul-cu-mine-la-spital-am.html
Eliza spune:
Sabina ma bucur ca Alexia are un nou prieten si ca se simte bine dupa ultima vizita la spital. Ma rog la Dumnezeu sa va fie bine si sa scurteze cat mai mult drumul pana can Alexia o sa fuga pe piciorusele ei. Saptamana asta o sa-ti mai trimis niste bani prin PayPal.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
sabina.p spune:
In luna octombrie am strans 892 lei ,din care am platit 200 lei sedintele de logopedie ,300 lei sedinte de recuperare (atat am apucat sa facem ,dupa ne-am internat in spital),si restul in spital pentru operatie ,spagi etc....
Va multumim din inima tuturor care ne cumpara produsele si care doneaza pentru noi .Fara voi ne era tare greu si nu stiu cum ne-am fii descurcat ,pe vremurile astea mizere.... Doctorii nu vor intelege niciodata CA NU AI , tu trebuie sa scoti din buzunar mai ales cand este vorba de copil,Nu vreau sa sufere si mai mult decat sufera ea din cauza ... operatiilor,gipsului ...etc
Inca o data mii de multumiri .
Va imbratisam cu drag pe toti
http://alexiamariapintea.blogspot.com/
sabina.p spune:
Din nou emotii si maine .. domnul doctor ne-a spus ca in doua saptamani ii scoate gipsul (adica maine se implinesc ,de la operatie ) Abia astept ziua de maine sa vedem ce ne spune.... cand ne va programa pentru urmatoarea operatie.
Zilele trecute ne-am oprit pe o banca si Alexia a vrut si ea in parc .... "mami vreau si eu sa ma dau in ceva " ,am inlemnit (cum v-am mai spus) ....ca nu stiam ... in ce sa o dau .. fiind cu gips ... si a vrut in tobogan.... s-a pus pe burtica si s-a dat ... pana la urma fara nici o frica .. mai multa frica aveam eu ...
O sa scapam de gips sper maine macar pentru o perioada ..sa mai ia "o pauza"
Sa ne tineti pumnii dragele mele
http://alexiamariapintea.blogspot.com
sabina.p spune:
Venim si noi cu vesti bune momentan
Gata cu gipsul pana pe 10 ianuarie cand va fii urmatoarea operatie .Alexia este tare fericita .Inca nu indoaie genunchiul cum trebuie.. dar e bine...
De maine intram deja in :"forta" cu recuperari ,vineri la bazin.
Domnul doctor a spus ca avem voie sa o punem si in picioare (pana acum neavand voie deloc )
Va vom tine la curent,
http://alexiamariapintea.blogspot.com/
anna-mama spune:
Sabina, ce mult ma bucura vestile! Este extraordinar ca puteti sa o puneti in picioare, este minunata si ca va avea sarbatori de iarna fara chinul ghipsului si al operatiei! Succes cu recuperarea, la cat mai multe progrese! Va imbratisez cu drag
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
sabina.p spune:
Iti mutumim din suflet .
Mare lucru nu o sa facem noi ...cu statul in picioare pentru ca ea a pierdut cam tot ... nu mai stie cum sa -si miste picioarele ... de la atata stat in gips ,abia le indoaie sa poata sta pe scaun in fundulet..Acum cu DD inanite .Ca nu avem incotro ,de aia ne spune medicul ca trebuie foarte foarte multa recuperare...... de aia am si apelat la DC ..ca nu mai faceam fata
Inca o data multumiri pentru cuvintele frumoase.
Va pupam