Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*
Raspunsuri - Pagina 6
moni_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Se prea poate sa ai dreptate. In cazul asta il duc in fiecare saptamana poate recupereaza cate putin. Carina multumim frumos. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Ajuta-mi piticul sa se nasca zicandu-mi ce pb ar putea fi legata de neaparitia dintilor ca Tudor n-are.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
monikus spune:
Moni nu iti face nici o problema in privinta dintilor. Sunt multi copilasi cmai mari ca Tudorita care nu au inca dinti. O sa iasa stai linistita.
Edit: Noi am ajuns la psihiatru din alte motive printre care si cel de pediatra proasta. Cu cat ies mai tarziu dintii cu atat ii are mai mult in gura. Repet, nu te speria ca nu are nimic baiatul.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
moni_iulia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui moni_iulia
Ajuta-mi piticul sa se nasca zicandu-mi ce pb ar putea fi legata de neaparitia dintilor ca Tudor n-are. Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) Romania- The land of choice |
Imagineaza-ti ca am vazut negrusi FELICITARI PT ZIMTISOR
moni_iulia spune:
http://www.youtube.com/watch?v=USRn5MQWDGk
http://www.youtube.com/watch?v=bRrrIAKk7oc
http://www.youtube.com/watch?v=vQKe8Ke-J_E
MULTI PUPICI SI VA TRIMIT(LAURA) SMS DACA NU MAI APUC SA INTRU
monikus spune:
Bafta multa la dr Moni si multumim.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
selen80 spune:
Moni ce tare e Tudor in piscina aia! super!
iar cu dintii stai linistita, noua ne-au iesit la 9 luni jumate, lui Bruce la 10 luni, si mai sunt exemple...
noi ne-am socat putin cand ne-a povestit Monikus ca psihiatrul i-a zis ca e vina ei ca nu i-au iesit baiatului dintii , si acum facem si noi glumite pe tema asta
bafta!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
suede spune:
FELICITARI MONIKUS!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
lutoniana spune:
www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y&NR=1" target="_blank">Dedicatie sa ascultati si versurile cu steaua
Incerc sa-l invat pe David sa bata din palme pe melodia asta, in curand o invat pe de rost
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ellenuta spune:
buna fetele
se pare ca eva are un pui de enterocolita ... sunt tare suparata, dupa ce ca eram eu deprimata, a mai venit si beleaua asta .. acum, sper sa nu ia si anna ca fac cu capu' rau de tot .. ma rog sa-i treaca pana plecam .. imi vomita, face kk un pic moale .. nu prea vrea sa-mi ia siropuri ..
imi cer scuze ca nu am citit din urma .. sper sa fie toti dovleceii bine.
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
iuliapapusa spune:
Moni_iulia este super tare tudorita.Mi-e tare drag de ei cand ii vad cum se chinuiesc ei sa progresese puiutii de ei.
Luto succes
Selen multumesc
Sa stiti ca am un copil in cartier care are un anisor si 2 luni si abia acum i-au dat 2 dintisori.
A mea e un caz mai rar cu 6 dinti iesiti si 2 sta sa plesneasca
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta