Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
Luci multumesc mult, ma simt ca la serbari cand eram laudata . Mi-a placut tare si faza cu cupa
Iulia daca vine complimentul de la o mama de fetita asa frumoasa, atunci sunt tare onorata! Multumim mult de tot
Mihaela pana cand intra "regina" Hepi iti spun eu ce folosesc pentru aburirea legumelor: apa plata Izvorul Alb (scrie si pe ea ca e ok pentru bebe). Apa de robinet o consider nociva in primul rand pentru clor. "Regina" noastra ne-a mai spus de apa plata 7 izvoare ca e mult mai slaba in minerale decat izvorul alb si e si mai ieftina.
Lali, pranzul mi l-am luat in fata calculatorului si cum nu puteam raspunde, nu am intrat la noi la dovlecei, ci la subiecte active. Mi-a placut cum ai raspuns la cel cu cat mananca un copil de 6 luni .
La multe lunite Stefan, Andreea si Sofia!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
Imi pare bine ca ti-a placut Ralu,am vazut ca nu prea raspunde lumea la astfel de intrebari,dar se grabesc sa dea in cap uneia care spune " am dat copilului nu-stiu-ce,si i-au iesit bubitze,sau mai stiu eu ce ,si nu stiu ce sa fac",imediat apar cele care stiu tot si o pun la zid...Mai era o fata care cerea sfaturi cum sa o faca pe fetita ei sa deschida gurita cu placere la mancare,si a primit o gramada de sfaturi,si o cam faceau incapabila mamicile care au raspuns ,si sfaturi concrete pentru problema ei nexam...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
alex25 spune:
Seara buna dragelor.
Ne-am intors si noi pe l casile noastre ai am intrat repede sa vad ce faceti.
Lali felicitari pentru invazia de dintisori.
Elle ne gandim in continuare la voi.
Raluk
Kawa exista in tara si apa speciala pentru bebelusi de la Humana.
Uve multa sanatate va dorim, din pacate stim exact prin ce treceti, bine ca ati ajuns acasa.
Noi ne-am simtit super bine, vremea a fost execelenta, mandra a fost model de copil cuminte la bunici, a papat tot, a dormit, s-a plimbat, s-a jucat si a fost extrem de fericita. Se merita, mi-am incarcat si eu nitel bateriile, chiar daca m-am gandit numai la ea.
Va pupam si va dorim noapte bunicica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
laura78nico spune:
Buna fetele am intrat un pic pe fuga...acum am prins calculatorul
Sper ca sunteti bine.
Noi suntem bine in ciuda faptului ca bea putin lapte luna aceasta a luat in greutate 660g asa ca sunt multumita.
Ma mai pun si eu la curent cu ce faceti voi!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Lalirecunosc ca si eu am facut pe desteapta, ca la faze din astea cu laptele stii ca nu ma pot abtine... am si eu defectul asta (si nu numai)
Laura a luat in greutate super mult!
Alex ce ma bucur ca totul a fost ok! Niste poze nu primim?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
iuliapapusa spune:
Alex ma bucur ca totul a mers bine
Fetel eu va las, ma bag la somnul de frumusete
Noapte buna tuturor
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Lullaby_2009 spune:
Seara buna!
Din nou acasa ... gata vacanta ... astept anul care vine.
Monikus felicitari pentru zimtisor! Bravo Rares! Are sens sa mentionez ca noi inca nu dam niciun semn, de vreo 3 luni tot dau vina pe dintisori pentru orice.
Uka eu i-am dat cu Fucidin H lui Alexutu, i-am dat si cu altele mult mai puternice, sper sa nu apara niciun efect nedorit.
Uve imi pare rau sa aud ca ati trecut prin momente asa grele, multa sanatate va doresc!
Alex felicitari pentru miniconcediu! Ce bine ca ti-ai reincarcat bateriile! Pup pentru printesa Zeina!
Elle multa sanatate papusilor, sa treca repede perioada aceasta si sa aveti parte numai de bine!
Noi tocmai ne-am intors din concediu, a fost tare frumos, dar a trecut asa repede. Am avut o companie minunata si ne-am simtit extraordinar.
Mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa vin acasa sa va citesc. Inainte de plecare a fost asa o nebunie, iar vizite la doctori, analize etc. Chiar in ziua in care am plecat am facut un ocol la doctorita. Suntem deja la a patra crema cu cortizon (la mare incepuse sa arate mult mai bine, dar de vreo 2-3 zile iar s-a inrautatit, azi-noapte s-a scarpinat si mi-a tras o criza de plans de nu mai stiam ce sa fac), cat timp suntem sub tratament toate bune, cum intrerupem, cum reapare. Am sperat ca analizele sa ne lumineze, insa ... Nu are alergie la alimentele uzuale (am tinut regim degeaba), polen, praf, totusi se pare ca ar avea o alergie la ceva, dar e posibil sa nu descoperim asa usor. Are si o anemie, asa a reiesit din analize, vom merge sa discutam si cu pediatrul saptamana viitoare. Vreau sa incetez tratamentul cu cortizon pentru ca deja avem mai mult de o luna, dar mi-e atat de teama. O sa incerc si grauntele de la homeopat, dar numai dupa ce intrerup tratamentul. Vom vedea ...
Doresc din suflet sanatate multa pentru toti dovleceii!
Va pup!
monica_dicut spune:
NE mai tineti minte? AM revenit si noi pe taramuri natale.
N-am citit nimic din urma dar va pup cu drag pe toate ca tare mi-ati lipsit
SUntem bine, bronzati, duracelli rau de tot, avem si doi dinti iesiti intr-o buna zi de 16 iunie fara niciun semn, fara nimic, mi i-a aratat bunica mea cica "uite are dinti"... asa ca Doamne ajuta sa iasa toti asa cum au iesit astia . In rest busilam, mergem, am alergat pisicile, cateii si alte necuvantatoare prin toata curtea, am mancat pamant, am avut vreo 3 vanatai in frunte de la dat cu capul in pervazul de la fereastra la care se ridica sa zbiere la lumea din curte, nu mai sta la pus pampersi, se da cu de pamant cand nu este lasat sa manancae din castronul pisicii sau sa bea apa din tuciul cainelui, sau o cireasa stricata de pe jos sau alte prostii asemenea . I-am luat masinuta CHicco 4 in 1 pe care o iubeste si o adora, sta cu un deget tintit pe un buton care canta si se batzaie si intinde mana sa il luam sa jucam hora cu el, se uita numai la Etno si danseaza in patut, arata cu degetu ce vrea si daca nu este dus in acel loc urla si urla si urla . Cam asta facem noi in mare, nu-mi vine sa cred cat s-a schimbat si ce poate sa faca de la o zi la alta
Colac peste pupaza insa, astazi, cand am intrat in Bucuresti mi-a tras o vomitatura in jet de mi-a stat inima in loc. Am incremenit. DOua jeturi unul dupa celalalt de a umplut tot scaunul, pe mine si toata bancheta din spate. NU-mi dau seama ce s-a intamplat pentru ca tot drumul a ras si m-a pupat iar dupa ce a vomat a inceput sa rada si sa gongane. EU banuiesc faptul ca l-au zapacit franele si curbele si zapaceala de la intrarea in Bucuresti. CA si abia mancase...CAnd am ajuns acasa am bagat totul la spalat, inclusiv pe el.
Pe acolo a mancat si a dormit excelent (nu ca am fi avut vreodata probleme) de credeam ca a pus 2 kile pe el in 3 saptamani. Aiurea, fix 100 de grame a luat. Cum am ajuns acasa l-am cantarit si masurat . Nu va puteti inchipui ca in 3 saptamani i-au ramas mici si sandalutele cumparate inainte sa plecam. Asta ca tot ma plangeam eu ca are piciorul foarte mic si mi se parea ca nu creste si in plus si in inaltime stagnase de pe la 6-7 luni la 74 de cm. L-am si masurat si mie imi ies vreo 76-77. Nici capsorul nu i-a mai crescut . Asa ca io m-am intors fara pitici. I-am lasat pe toti acolo.
GAta cu laudele . SPer ca toata dovlecimea e bine si dau o naveta de bere sau de vin la cine imi face si mie un briefing scurt la ce s-a intamplat in lipsa mea.
Va pup dulce si apasat si va doresc o noapte buna
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Monica bine ai revenit .
Pai ce sa se intample,asa in mare sau in mic
--Monikus primise cativa pitici de la un psihiatru tampit,pitici pe care noi i-am bine de tot,si au fugit cu mic,cu mare( ii spusese ca din vina ei,Rares nu are dinti,si multe alte absurditati). Rares ca sa ne intareasca spusele,pe loc a scos un dintzoc la iveala.
-- Alex a scapat de problemutzele cu Zeina,si ca sa sarbatoreasca a tras o fuga de WE cu soatza din dotare la mare;
--Uve a fost internata si ea cu fetita in spital ,acum sunt acasa. A avut un virusel cea mica,la stomacel;
--Eu am fost la Bucuresti,la o prietena,si le-am vazut live pe Uve si finutza ei fetitza Sara Maria ,si copilasii nostri s-au dragalit ;
-- Fragutza si Techila au fost la mare si s-au intalnit cu Santo si Uka,pe Selen au ratat-o( nu mai stiu din ce motiv) ,iar eu eram inca pein Bucuresti;
-- A fost o petrecere ad-hoc intr-o seara cu furtuna,in care toata lumea se ruga sa tina Techila casa bine,si Hepi a ramas fara net;
---Mai toti dovlecutii au dinti;
Sa imi mai aduc aminte si mai scriu
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!