Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Seara buna fetele.Ce faceti?Puii?Eu sunt terorizata de o luta extra energetica.NU poate sta o secunda tranteste tipa buseste de zici ca o tai.Este dezamagita ca nu am mai stat pana la 10 seara afara dar ce vina am eu ca a inceput ploaia?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Fetele imi trimiteti si mie un PM cu parola si adresa de mail?Va rog ca am incercat cu cea veche si nu a mers

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola fetele!
Si eu sunt pe aici.. La noi nu ploua dar am o durere de burta Mr. Red de nu m-am miscat din casa deloc,asa ca Paul a luat aer de pe balcon .
Si zici ca luta are energie? Chiar,cum e de fapt ? IUTA sau LUTA ca am si eu o curiozitate...si de la ce vine,ca eu am aparut pe aici dupa ce ai inceput sa ii zici asa,si-s mai curioasa ca o pisica
Vezi ca ai PM

Iulia0807

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Ola fetele!
Si eu sunt pe aici.. La noi nu ploua dar am o durere de burta Mr. Red de nu m-am miscat din casa deloc,asa ca Paul a luat aer de pe balcon .
Si zici ca luta are energie? Chiar,cum e de fapt ? IUTA sau LUTA ca am si eu o curiozitate...si de la ce vine,ca eu am aparut pe aici dupa ce ai inceput sa ii zici asa,si-s mai curioasa ca o pisica

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luta de la bebeluta.Am fost intrebata de f multa lume dar de acum ce sa faci fiecare cu fixele lui.I-am zis asa din sarcina de cand am aflat ca este fetita

poze luta

Mergi la inceput

Ma bucur ca te-am facut sa razi,si merci ca mi-ai satisfacut curiozitatea ,dadeam F5-uri deja . Eu am noroc ca Paul e mai linistit,as,inca nu a inceput explorarile,dr nici mult nu mai dureaza.Nu se taraie decat prin pat,daca il pun jos,sta unde il pun,nu il tenteaza nimic.

Mergi la inceput

Esti o norocoasa.Da l-ai pus in premergator?Ca mie cu ala imi face cel mai mare dezastru
Multumesc de PM

poze luta

Mergi la inceput

Am vazut printesa de Carina.Superba.Si face de toate.A mea nu sta singura in picioare(a stat decat o data cateva secunde) si nici nu e asa flexibila.Este o dulce

poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Esti o norocoasa.Da l-ai pus in premergator?Ca mie cu ala imi face cel mai mare dezastru
Multumesc de PM

poze luta

Nu ,nu l-am pus in premergator,am eu un pitic impotriva premergatoarelor,si in plus nu as avea loc de el,ar trebui sa il trec peste praguri cu el,si ar fi mai mare chinul.

Mergi la inceput

Raluca16 ai un baietel de nota 1000.Este frumos foc si tare energetic.
Anomis Dinutu este un grasun scump si drag si dintos
Luto un botez superb

poze luta

Mergi la inceput

Lali la mine e mai mult spatiu si nici praguri nu am.Fuge cu el, jucam ascumselea.Eu ma pitesc o strig si ea incepe sa ma caute.Imediat ma gaseste.Rupem cartile din biblioteca, scoatem hainele din sifonier, deschidem toate sertarele si rafturile si aruncam tot ce gasim in ele etc etc

poze luta

Mergi la inceput