Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza,iau si eu o cafea virtuala de la Kawa,una maaare,ca Paul s-a fatzait toata noaptea din cauza celui de-al 8-lea dintisor,si eu sunt chiauna.S-a oparit si la fundulet ( asta si maraiala fiind singurele simtome cand ies dintii la el,slava domnului ca nu are altele mai grele)si acum se taraie prin pat in fudul gol.Am facut ca parinti mei cand eram mica,am pus celofan sub cearsaf,si il las in voie.Paturicile alea de la Happy suunt mici,mie imi trebuie pe tot patul.
Merci la toate fetele de aprecieri,m-am impaunat toata la felicitari.
Iuliapapusa,intradevar o dulceata fetita ta ,o sa spuna si al meu mama,dupa ce se satura de tac-su . O duminica placuta va urez.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

fetelor(cele care aveti puii pe lapte praf) voi cu ce fel de apa preparati lapticul la pui? se gaseste cumva apa special ambalata pt asa ceva sau ceva apa plata fara prea multe minerale?
ca l-am intrebat pe fratele meu(are si el un bebe mic) si m- aluat peste picior,mi-a zis ca unde cred eu ca vin

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

deci apa de la robinet fiarta si racita ar fi ok?e safe?(am tot auzit de giardia si alte minuni in apa de la robinet din tara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

fetelor(cele care aveti puii pe lapte praf) voi cu ce fel de apa preparati lapticul la pui? se gaseste cumva apa special ambalata pt asa ceva sau ceva apa plata fara prea multe minerale?
ca l-am intrebat pe fratele meu(are si el un bebe mic) si m- aluat peste picior,mi-a zis ca unde cred eu ca vin

...eu cred ca ai uitat de unde ai plecat ...replica asta o stiai ?
(imi povesteau ai mei ca au mers nu stiu unde sa rezolve nu stiu ce si ca a luat tata o sticla de ceva. Eu eram mirata si oripilata ca de ce trebuie sa faca asta....si am primit aceasta replica peste bot)

In alta ordine de idei este minunat ca pianistul nostru deja celebru isi va cunoaste verisorul iar tie iti doresc multa putere sa treci peste greutati.
Apropos de problemele de cuplu i-am spus intr-o zi sotului, furioasa, plansa, obosita, nervoasa etc "tu nu ma mai iubesti ca la inceput" si el mi-a raspuns "dar nici tu nu mai esti normala ca la inceput"

Drum bun si sedere minunata si fie ca toate necazurile sa ti se rezolve

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uve imi pare rau ca ai trecut prin asa greutati. Ma trec fiori cand ma gandesc la asa ceva si ma uit catre Davidelu. Este explicabila supararea ta pe noi dar sunt sigura ca toata lumea te intelege acum, te imbratiseaza si ureaza tot binele din lume papuselei.

Mai vroiam sa spun ca am facut-o si in particular dar tin sa o fac si public.
Eu de la mine putere am incoronat-o pe Raluk imparateasa/printesa/regina marsupiilor si carrier-urilor. Asta dupa ce am vazut si pozele din luna a 8-a, in care apare un Alex razacios, blondut, super activ si iubit de toata familia.
Cupa i-o inmanez alta data

Delia mi-e dor sa te prind sa mai vorbim in direct dar tu intri asa scurt si rar, din pacate. Am asa o vaga impresie ca Soimita e varianta Duracell

Lalivad ca Paulica e pus pe fapte mari, ziua si dintele....in cateva zile puteti trece la mentosane
Succes sotului cu munca, e un aspect foarte important in orice familie.
Din experienta pot spune ca linistea financiara vine la oferta mereu cu liniste in casa si atmosfera calma

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Neata,

Cafea calda pt tot poporul

Raluk,Hepi va multumesc pt linkuri si ajutor cu scaunul de masina.Am stat azi vreo cateva ore sa studiez pe net oferta din tara si ma rog,s avad ce pot comanda repede si am tot oscilat intre Britax,Besafe,Recaro si MaxiCosi...pana cand am citit de Kiddy Infinity Pro care e cu perna frontal aanti-impact si mi s-a parut f ok dupa review-uri si rezultatele la teste,am inteles ca a luat premiu ADAC de curand.Si l-am comandat de pe Kiddy.ro cu 688,chiar in timp ce completam datele pt comanda a scazut pretul de la 819 la 688RON.MIe imi place mult materialul,se pare ca nu transpira ca in celelalte si perna aceea iarasi cica ar fi mai safe decat un seat belt in 5 puncte.Mai am un singur cui,si anume faptul ca nu poate fi pozitionat decat cu fata la directia de mers,dar asta cu spatele din pacate e valabila doar la impact frontal..cu dus si intors dar sper sa ne fereasca DD de accidente.

Delia,pui te rog linkul cu scoica Maxi Cosi? E vba de Cabriofix? Ca luase nu stiu cate premii internationale

Te pup si la multe lunite Sofiei!!

uite www.djgusa.com/usa/eng/Safety-Notices/Detail/405-Consumer-Advisory:-Dorel-Recalls-28,350-Maxi-Cosi-Mico-Infant-Seats" target="_blank">aici despre maxi-cosi recall.

Drum bun si concediu placut , ia si o cremuta calmanta pt Josh, la cate pupaturi va primi.... .

Luto, miss you too . Yep, soimita e modelul duracell . Mai cunosti tu pe cineva?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Luto pana la mentosane roade biberoane .Are un spor de cred ca incep sa-i dau laptele direct din sticla,farra tetina. Dintii de la inceput i-au iesit asa ,unul si imediat fratele lui . Intai i-a iesit primul incisiv,jos,stanga.In cateva zile si cel din dreapta.Asta la 4 luni si 3 saptamani.La sase luni si 2 saptamani,primul incisiv stanga sus,la 3-4 zile cel din dreapta. La 8 luni al doilea incisivstanga,imediat al doilea dreapta .Astia i-au plesnit cam amandoi odata. Si acum,la 8 luni si 3 saptamani,ieri i-a plesnit al doilea incisiv stanga,jos,acum si cel din dreapta...
Mai devreme am uitat sa o pup pe Uve ... nu stiu de unde ai putere,ca pari asa firava! Dar o mama se face zmeu pentru pui,nu-i asa? Cum mai sunteti,ca aseara iar ati avut un episod ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Kawa eu personal fac cu apa fiarta si racita , dar poate o sa intre Hepi ( parca ea era regina apelor,nu? ),si o sa iti spuna care apa e mai putin mineralizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Seara buna!Mai voi v-ati mutat in alta parte? Sau asa slaba miscare executati?La Buzau ploua si e o vreme de tot rasul!Nici nu am putut iesi afara asa ca amicul Radu zis Ucu mi-a terminat neuronul...Asa ca l-am imbracta si l-am trimis cu tatal lui la bunici cu masina.EEsa nu credeti ca am facut asta doar sa stau eu pe forum!Nu,am adunat jucariile,am schimbat asternuturi,am calcat 2 vrafuri de rufe si uite asa mi-a trecut duminica!Noi va pupam si abia asteptam sa mai citim cate ceva.Sa natate puiutilor bolnavi!si multa putere mamicilor

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Se pare ca ma exprim ca o cizma...Uite unde duce lipsa de comunicare cu uamenii -vb Techilei!Scuzati va rog greselile de exprimare si de ortografie.Mai degraba am scris alt mesaj decat sa modific shpemiile de greseli din precedentul.

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput