Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
si eu ma duc astazi sa o repet , dupa tratament Offf placerea mea sa ma urc pe " calul balan" , si de 2 ori pe ziua de azi ca ma duc si la control sa o vad si eu pe bebita mea dupa o luna jumate Burtica de 28 + |
Distractie placuta la"calul balan" http://www.trilulilu.ro/razvy2005/9f62191ccbbfb2
Ana23+ Maia Elena
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 CHICHIUTZA e un magazin cu haine f ieftine,si are de toate. Erau vreo 15 modele de rochite si lungi si trei sfert,dar numai una mi-a placut si-mi vine bine.Cred ca Prima Bella ii spune sau asa ceva. O sa-mi fac maine o poza cu ea si o pun in album. A costat doar 25 lei.Sunt f ieftine si faine,au fuste,bluze,rochii,pantaloni,salopete....si pretul pe produs nu depaseste 50 lei,si asta la alea mai elegante. Ana23+ Maia Elena |
Sa o porti cu placere! Foarte bun pretul!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
Ana, nu pui si tu o poza cu rochia cea noua?
Eu inca mi-o mai vad , dar cred ca in curand o sa fie cam greu cu frezarea
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+
Minunea noastra
Klarisse spune:
citat din mesajul lui alexuza MIE IMI ESTE FRIK SI DE CEARA SI DE APARAT Mai nedureros este cu lama Burtica de 28 + |
Daaa..am mai bagat si eu lama..dar tare sunt curioasa cum te ajuta lama cand tu nu vezi nimic..
Daca gasesti vreo solutie fa-o publica ca sunt super interesata!!
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
citat din mesajul lui chichiutza Ana e posibil sa fie si sa nu le stiu eu. In principiu aici aceleasi produse sunt mai scumpe. Oricum rokite la 250 mii nu cred ca gasesc eu aici... Cristina 24+ |
Felicitari pentru baietelul sanatos! Eu auzisem de "Europa" ca de acolo cumpara toti comerciantii! Dar am inteles ca nu te lasa sa probezi!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui maarya dragi mamici, sunt o mamica de octombrie cu carucior roz. ieri in urma unui ecograf 4d am aflat sigur. suntem atat de fericiti. tati e in al 9-lea cer. va doresc o sarcina usoara si sper cat mai multe informatii. |
Bun venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara pana la capat! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare!
POZE
Cum a aparut Printul!
cori_mic spune:
Multumim frumos de urari . Mi se pare ca se apropie AMR ul pe la unele dintre burtici ... Doamne, ce departe am ajuns...
Andre, da sunt pe site la Mothercare, dar in romanica nu au decat bibe avent,dr brown's si mothercare. Altele nu au adus ever ca am intrebat.
De pe site nu pot comanda ca nu trimit in romania.
Fetelor, apropo de coafat la dansa... azi-maine ma va chinui si pe mine talentul... ma apuca transpiratul doar candma gandesc.. Din iulie a promis ca se intoarce la lucru cosmeticiana mea care a fost in concediu cu bebe si apoi scap de acest job...
Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
ana_25 spune:
Alexuza cu bicul se indeseste si se aspreste parul f mult.Mai bine il smulgi.Doare o data,de doua ori si gata!
Alynta multumesc
Ionela incarc bateria la aparat si fac o poza.
Ana23+ Maia Elena
cori_mic spune:
Si eu tot cu aparatul prestez, ceea ce este
Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.