Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 21
vanyy2009 spune:
fetele ...wow dar ce atmosfera ati creat
nu se plictiseste omul cu voi
Multumesc de felicitari fetelor
, si cum ziceam aici e ziua si capitolul
.....cine face unul nou?
25+

alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza FETELOR EU NU MAI POT DE EMOTII , MAI ESTE PUTIN SI PLECAM LA DR ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 28 + |
Bafta la medic! Te asteptam cu vestile bune!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui oramona Chiar nimeni nu stie daca sperma are rol in declansarea nasterii? Eu am citit pe net ca ar avea o substanta care influenteaza. Astept pareri ![]() mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa ![]() |
Asa am auzit si eu! Zicea o data o mamica ca face dragoste ca sa i se declanseze nasterea! Era la termen si vroia sa nasca!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ana creste mai lent decat la bic! Acum depinde de felul fiecareia! Eu si de pensat ma pensez mai rar ca nu creste repede! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Moama ce tare de tine.....la mine inainte sa raman gravi crestea mai greu adica la 3-4 zile incepea.....dar acum
uff creste super repede
25+
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Am facut varza cu picior de porc- ca am poftit zile in sir dupa a voastra! Si am mai facut si ciorba cu carnita de la acel picior! Acum merg sa le fac baietilor pizza! Si gata pe azi! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Bey m-ati inebunit cu mancarurile voastre ...acum vreau si eu varza

25+