Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_25 spune:
Cred ca ma apuca si pe mine bucuria!Am mancat o portie de ciorbita cu smantana,am baut doua pahare de suc natural(mere,portocale,lamai,kivi,o felie de lubenita,o caisa si capsuni),si acu am mancat un castronel de cirese![]()
.Chiar nu am nevoie, ca eu oricum ma bucur de doua ori pe zi!
Ana
23+
Maia Elena
alynta27 spune:
Fetelor in legatura cu "jena" unora de a le epila sotul inghinal... Eu nu "sufar" de asta! Bine ca nu a fost cazul ca ma descurc singura dar imi place sa imi implic sotul si in treburi "mai putin placute"! De exemplu mi-ar fi placut sa poate asista la nasterea naturala- din pacate imposibil la noi! A fost o faza.... Cand a venit sa ma vada dupa nasterea lui David am avut hemoragie si m-a ajutat impreuna cu infirmiera sa ma schimb! pe pat si pe mine era o balta de sange! Ia rams intiparit episodul in minte! Dupa faza aceia parca a constientizat foarte mult sacrificiul unei mame! Plus ca s-a furisat in spital cand eram in travaliu si ma masa pe spate! Ma vedea cum ma scurg de durere, cum sprijineam peretii.. Si toate atea nu l-au scarbit ci ne-au unit si mai mult! Era o asistenta care nastea cu mine in 2007(era si ea gravi)! Lucra in spitalul respectiv! Si am intrebat-o daca vine sotul sa o sustina- ma gandeam ca avand pile era posibil! Mi-a raspuns ca nu-i place sa o vada sotul in situatii jenante! sincer nu prea am inteles-o... Eu zic ca doi sunt la bucurie, si tot 2 trebuie sa fie si la durere!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Weenked placut celor care pleaca deja! 
Fetelor, a venit fiscul peste noi! S-a cam terminat probabil cu voia buna, ca taxele alea de 'nspe miliarde nu avem cum le plati.
Eh, eu macar am un plan pentru urmatorii 2 ani ![]()
Ana, eu nu stiu de ce nu te place bunica, ca esti super haioasa si draguta! 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
alynta27 spune:
Ana creste mai lent decat la bic! Acum depinde de felul fiecareia! Eu si de pensat ma pensez mai rar ca nu creste repede!
Am facut varza cu picior de porc- ca am poftit zile in sir dupa a voastra! Si am mai facut si ciorba cu carnita de la acel picior! Acum merg sa le fac baietilor pizza! Si gata pe azi!![]()
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bebecris26 spune:
fetelor mai gasiti rochite lungi si trei sferturi ca pt graviduta in magazinele iloti din carefour, cora. eu mi-am luat una simpla lunga la 38 de lei. sunt si cu floricele si mai simple foarte racoroase
cristina si bebe in burtica
24+sapt
Fistiq spune:
Eu ma apuc de facut capitol nou, ca pina se umple si pagina asta il termin. ~ 10 min. ![]()
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

24+