Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 19

ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Chiar nimeni nu stie daca sperma are rol in declansarea nasterii? Eu am citit pe net ca ar avea o substanta care influenteaza. Astept pareri ![]() mamica de Maria Lavinia si ![]() ![]() |
Da Oramona,asa este! Chiar doctorii recomanda sexul in ultimile sapt de sarcina.
Ana

Klarisse spune:
Oramona..cred ca trebuia sa nastem toate..daca influenta cumva..
Stiu ca din luna a 8 a nu mai trebuie stimulati sanii ca se poate declansa travaliul..i s-a zis unei prietene la Lamaze..insa de sperma nu am auzit nimic..decat de bine:))))
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

oramona spune:
Asta am citit si eu pe net de sani si sperma. Acum cica e bine, cand se apropie termenul sa se presteze corespunzator . Dar eu ma gandesc de acum pana atunci. Ca aici, la sapt 25, spune ca ne poate lua durerile nasterii de acum .Chiar as vrea sa stiu care e adevarul.
mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mari-Mariuk spune:
WOW ce veselie pe aici!!!
Norocul meu cu voi, ca am iesit putin din starea mea de nervi din cauza sistemului administrativ din Romania noastra cea de toate zilele...
Referitor la freza...al meu sot a spus ca in momentul in care nu se mai descurca, o sa aduca o masina de tuns iarba si tot isi face loc, pana atunci...2-3 zile cat e ,,zero'' e ok, apoi stingem lumina inca vreo 2-3 zile, apoi bagam in functiune aparat de tuns/ras.
Klarise, nu e bine sa te apuce cine stie ce de la caise si apoi apa...am patit-o acum cateva zile, si de atunci totul pare mai bine o data pe zi, dar ma fac cat un cimpoi...sunt ca un balon pe cale sa se sparga...si nu ar fi asta problema de as sta doar acasa...as scapa usor, asa in public...e groaznic...
Bafta fetelor ce merg la intalnire cu bebe.
Bun venit noilor burtici (cat am lipsit eu de pe aici, au mai aparut, si nu e frumos sa le primim cu raceala )
Mariuk 24+

bebecris26 spune:
vanyy, oramona felicitari pt semnaturica la cat mai multe (pana la 40)
cristina si bebe in burtica 24+sapt

Klarisse spune:
Dragelor ma duc sa trag pe dreapta un pic....sa mai relaxez cuculetul
.
Va pup
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

alynta27 spune:
citat din mesajul lui adelena Nu stiu cum e cu crema...avem voie? cum creste dupa? ce creme folositi? Va ![]() ![]() |
Eu is fan crema! Folosesc "Farmec"! Sa ma dau uneori ma uit in oglinda ca nu vad bine sub burta! O las 8-10 min sa actioneze apoi o scot si ma spal! Ma fac cam la 3 saptamani! Ma fac asa de ceva ani!
Alina-Mirela

POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

ana_25 spune:
citat din mesajul lui Klarisse Dragelor ma duc sa trag pe dreapta un pic.. ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup ![]() ![]() Klarisse ![]() ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Odihna placuta!
Ana

oramona spune:
O iau si eu din loc. Gata munca. Sa va distrati bine pana cand ne vom mai citi. VA
mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa