nastere cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Mai putina aciditate nu ti-ar face rau deloc! Ajut-o tu ca am vazut ca esti oricum f voluntara de la un capat la altul al forumului !

Mami de (28.10.2008) si bb2 19+

Pai scuza-ma , dar cand vad ca mai nou toti sunt medici scade nitel pH-ul la mine , mai ales cand ii dai sfaturi de-astea fara sa ai habar despre ce vorbesti si contrazici parerea MEDICULUI EI . E un grad teribil de mare de inconstienta, pacat ca nu iti dai seama.
In plus , eu nu m-am oferit sa ii dau sfaturi despre ce sa faca si ce sa nu faca , o are in girja un doctor foarte bun care a consultat-o si care stie mai bine decat mine , decat tine sau decat ginecologul Xulescu din Braila ce trebuie si ce nu trebuie sa ii faca.
Tu te-ai oferit sa o lamuresti

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

"Iar nasterea va fi cam la termen caci sunt programata pe 30 iulie la nastere,iar pana atunci mi se va rupe si apa caci deja imi scade burta (am o fetita nerabdatoare).
Chiar as fi vrut sa nasc natural dar daca nu se poate asta e. Oricum stiu ca voi trece cu bine peste caci am o mama de nota 10 care va fi tot timpul langa mine, sper ca si sotul ca daca nu vede el :))"

Fa cum te taie capul, asta ar mai lipsi, sa dam noi sfaturi. Insa te poti informa.

Doar nu mi-as ierta-o sa tac: o cezariana provocata pe 30 iulie e CEL PUTIN SUSPECTA, 30 iulie, da??? Vroiam sa spun ca daca mai cade si inainte de un weekend e strigator la cer, si hopa, cade vineri.
Oricat te-ar ajuta mama si barbatul, TU vei fi mama copilului si tu vei avea burta taiata.
Daca faci parte din cei 15% care au intra-adevar o recomandare obiectiva pentru cezariana ( si asta mai ramane inca sa vezti tu), si nu 80%, cum se intampla in Romania, ti s-ar putea permite sa astepti macar declansarea naturala a nasterii in loc de o programare hazardata. A, nu se poate, ca da peste luna august...uitasem.

Cat timp tu ai constiinta impacata e ok. Eu n-as dormi noaptea.

asa a fost

poze

mes p’tits riens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

paulush, ce vrei tu sa zici ca medicul a programat-o strict pt convenienta si confortul lui nu pt binele Cristinei? adica sa fie liber in we si sa fie lasat in pace in luna august?
parca era vorba de o infectie din cauza careia i s-a recomandat ceza.

30 iul e la termen din cate socotesc eu.

si eu sunt pt informare. Cristina sunt o gramada de articole: cum sa te pregatesti pt cezariana si iti explica cum decurge op de cezariana, chiar aici pe DC, vezi articolele de la sectiunea: sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

asta cred ca e cel mai recent articol de pe DC despre cezariana.
Mi se pare complex si util. Sper sa ajute.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=91

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Paulush , vroiam doar sa iti spun ca vineri este o zi aiurea pt. ca dr trebuie sa vina si la contravizita sa vada pacienta din moment ce o opereaza atunci , si in weekend. Deci nu este o zi atat de buna pt. el .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna!
...poate nu inteleg eu, dar fata a vrut doar sa stie ce inseamna o cezariana, nu sa faceti noi pe medicii..scuze daca ofensez pe cineva...
Eu mi-am dorit sa nasc natural, fara epidurala, fara cezariana...am ajuns peste termen la 41 de saptamani, am fost internata pt inducere nasterii aici in Italia, iar aici se face cezariana doar in cazuri de URGENTA!
Dupa un travaliu de 15 ore si in acest timp 10 ore de monitorizare, dupa ce mi-au rupt ei apa...nimic, eu aveam doar dilatatie 2, dupa ce atunci cand ma internasem aveam 1...inima micutului nu mai batea bine, lichidul nu mai avea culoarea corespunzatoare si de urgenta am intrat in operatie de cezariana...nici macar nu stiam cu se mananca decat din auzite...

ce iti pot spune din experienta mea...
- o sa iti puna o sonda pt urina, care mie mi-au scos-o a doua zi, apoi a trebuit sa merg eu la toaleta, nu am avut ameteli si nici dureri atunci. Acum insa simt putin ca ma ustura la toaleta, si parca merg mai des
- aici mi-au facut mai multe injectii in coloana, dupa care mi-a amortit piciorul stang si apoi nu am mai simtit nimic
- mi-au legat o mana pe un suport si mi-au pus aparate ca sa ma monitorizeze, cealalta era legata cu un cearceaf de pat, ca sa nu cumva sa misti si sa pui in zona operatiei
- mi-au permis sa imi misc capul, am inteles doar ca sa nu ti-l ridici, nu am avut dureri de cap, nimic
- nu am simtit cand m-au taiat, mi-au pus un cearceaf sa nu vad ce se intampla, si mi-au spus ca s-ar putea sa simt ceva prin stomac cand il scot...dar eu nu am simtit
- mi l-au aratat pe bebe imediat
- la san mi l-au adus dupa ce i-au facut controalele, am nascut dimineata la 12 si mi l-au adus seara la 9, aici ti-l aduc doar la alaptat si mi s-a parut super ok, ca m-am putut odihni
- eu aveam deja lapte dinainte de nastere, dar sa il tii la san, chiar daca ti se pare ca nu ai, ca bebe cum suge se stimuleaza lactatia
- l-a, alaptat stand in pat langa mine, ca nu ma puteam ridica, a 2 zi insa il alaptam stand in sezut
- m-a durut operatia cand ma miscam si ma dadeam jos din pat cu un picior si apoi restul corpului, incercam sa ma fortez mai mult in maini
- aici nu mi-a dat voie sa mananc pana nu am avut "vanturi", e indicat sa nu mananci decat ce iti dau ei, ca sa nu te constipi
- inainte de operatie mi-au pus perfuzii...eu am cam avut de furca cu astea, ca fortandu-ma cu mana mi-a curs sange pe langa branula, apoi mi-au mutat-o la stanga si iar am avut probleme si apoi am renuntat eu la ea...era si greu la alaptat, ca eu deja il tineam in brate
- e bine sa nu ridici nimic si nici copilul, daca ai ajutor..eu nu aveam decat pe sotul, care apoi a mers la munca...dar m-am descurcat
- dupa ceva timp am simtit ca e tare langa operatie, dar cica e normal cand se cicatrizeaza uterul
- aici te tin doar 3 zile in spital, dupa o saptamana mi-au scos atele si am avut voie sa fac si dus sau baie chiar
- sa nu te sperii daca copilul va fi tinut mai mult pt controale sau la incubator, mai ales ca e micut...sa ai putere sa treci peste tot si sa fiti sanatosi

...fug ca plange micutul...
daca mai e ceva ce vrei sa intrebi scrie si iti voi raspunde ce stiu eu.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krysababy spune:

buna fetelor. scuzati ca nu v-am raspuns dar am fost plecata in weekend.
Infectia este una urinara si de accea mi se va face cezariana. acuma iau ovule caci nu a disparut de tot.
cat despre bebe este bine, a lunat-o inainte cu greutatea si cu inaltime deci o sa aibe cam 3 kg jumatate la nastere, daca nu si mai mult (ii mancacioasa ca tata-su ).
duminica merg iara la control si mai vdm atunci ce zice doctoru. Stiu ca o sa fie bine caci am incredere mare in el.
In plus eu is foarte mica inauntru si cam sensibila (daca si pana o lama ma durut) si ii frica sa nu ma panichez la nastere si sa se intample ceva.
Nu ii singurul doctor care a zis asta. O doctorita mia zis acelasi lucru. deci...asta e :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krysababy spune:

iti multumesc mult ca mi-ai impartasit experienta ta, asa mi-a zis multa lume sa nu ma las ca va fi mai rau.trebuie sa fac si eu un efort sa ma vindec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

mi-am amintit..sa iti iei si niste paie de baut, ca sa nu te ridici din pat pt a bea din cana....eu nu am avut, dar aveam suport care se plimba pe langa pat

crede-ma ca nu conteaza cum nasti si cat doare apoi....impotant e sa fie micuta sanatoasa

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput