INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 9
anna_ivan spune:
felicitari bb_wanted. sarcina usoara si la teremn iti doresc.
bun venit aspirantelor si sedere cat mai scurta.
24+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
alexa78 spune:
camcrriss, cred ca la prima consultatie ar trebui sa mergi cu programare. Probabil va trebui sa astepti mai bine de o luna, dar merita cu siguranta. Legat de bani, nici nu poate fi vorba de asa ceva. Dr Ion nu primeste.
sensibila spune:
bb_wanted – 

eu zic sa stepti sa faci 6 saptamani si sa iti confirme ecografic, dar asta e doar parerea mea, tu faci cum crezi.
Daca ai facut vineri beta ori faci duminica ori marti, luni degeaba faci ca te incurci in calcule, se dubleaza la 48 de ore.
O sa scot majoretele pt tine sic and vii cu inca o valoare beta bomba adica marti si cand ne zici ca ai vazut saculetul la eco ! Promit !
crisstal_18 – fara suparare dar eu zic sa schimbi formlarea. Deobicei se spune ingeras la copii care au plecat in ceruri mult prea devreme, adica la nastere sau la ceva timp dupa nastere. Scuze de indrazneala dar o sa vezi ca asa este.
Chiar te rog sa nu iti pierzi speranta pt ca se poate, sunt multe fetele de la IA care isi tin bebei in brate printer care si eu si deaia incurajez pe toata lumea ca se poate !
Multa bafta si sa fie cu ochisori a 4-a IA. Cu cine faci ?
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
alla76 spune:
bb_wanted 

felicitati!!! sarcina usoara si un bebic sanatos si la termen!!
te asteptam luni cu un beta mare mare mare!!!
crisstal_18 bine ai venit printre noi! iti doresc sa treci cat de repede pe listuta cu
a 4-a inseminare sa se lase cu liniute frumoase, cu BB hotarat si la termen!
luminita42, viss,Sabine, Aruam, anna_ivan, sensibila, mi-a fost tare dor de voi, dar am stat ceva vreme departe de forum. perioada de pauza impusa se lungeste tot cu cate o noua luna si imi e din ce in ce mai greu sa o suport!
acum recuperez tot ce s-a scris de cand nu am intrat, incepand cu ultimul mesaj postat si mergand inapoi.
anna, burtic de 24 saptamani! ce frumos!!!
luminita!!!!!

vai ce fericire! felicitari si pupici pe 
sarcina usoara! si binecuvantata dupa atatea incercari! fug sa recuperez sa citesc povestea!
am citit!!! ai 14 saptamani! esti in trimestrul 2!!! doamne cata fericire! te pup cu drag si iti doresc nimic mai mult si nimic mai putin decat ce imi doresc si mie
vad ca ai avut parte de emotii si la inceputul acestei sarcini...
MaraAnisia felicitari pentru adoptie! sa va creasca fetita mare, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai fericire!
sensibila, ce bine m-am amuzat la lectia de inot! e o scumpa steluta ta!
oana_26 iti doresc mult mult noroc la urmatoarea incercare! sa fie ultima si incununata de succes. ai tras si tu destul...zic ca e vremea recompensei!
acum ca esti si pe tratament ai sa vezi ca vei reusi!
elenus26, viss bafta multa la FIV!!sa ne dati de veste!abia astept sa scot majoretele pentru voi!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
crisstal_18 spune:
Sensibila,fac cu Dr Moisa...cea cu care ai reusit chiar tu
..sper ca am aceeasi bucurie .
crisstal
bb_wanted spune:
va
dulce fetelor si va multumesc pentru incurajari,
sensibila, deci chiar marti trebuie sa refac testul? si ar trebui sa am 161.4*4?
imi descrii si mie, daca mai stii, ce simteai tu in aceeasi perioada? pe mine ma mai doare cand si cand spatele(zona lombara) si putin burtica, si am sanii tari in continuare si ma dor.

sensibila spune:
bb_wanted – pai se reface la 48 de ore, adici daca ai facut vineri trebuia refacut duminica si cum nu poti il faci marti si ar fi trebui sa fie 322 duminica si marti trebuie sa fie 645 sau mai mare.
Normal ca mai stiu ce simteam era exact acum 1 an. Stiu ca imi era foarte somn si ma dureau sanii. Dureri nu am avut de ce sa mint. Dar stiu ca unele gravide ai durerile pe care le descrii tu. Sunt normale
Sper ca iei acid folic de 5 mg 1/zi si ca pui progesteron ceva. Eu am pus din momentul in care am aflat ca sunt gravi l inceput utrogestan 200 1 dim si 1 seara.
A si SFATTTTT ! Marti sa iti faci si analiza de progesteron ca sa vezi daca ai carente sa pui mai mult daca nu sa pui mai putin.
Fara nervi, faa stres fara nici un fel de grija si gandeste pozitiv
BEBE E BINE SI ASA V-A FI PANA LA 9 LUNI !
crisstal_18 – jos palaria in fata dr Moisa din punctul meu de vedere ! Nu am nimic sa ii reprosez ca dr la partea cu IA, mai departe … are ceva carente deaia nu iti recomand sa ramai la ea odata ce ramai insarcinata, mai exact pe la 4 luni !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"