INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 10
peta spune:
luminita, inca o data felicitari, ma bucur f mult pentru tine ca ti-ai indeplinit in sfarsit visul...eu o sa nasc cam in jur de 20 iulie prin cezariana, ca bebe nu s-a intors, e cu capul in sus ![]()
aseara m-am cam speriat, fiindca dupa ce am avut toata ziua unele crampe ca la CM, spre seara am sangerat putin. Am fost urgent la giulesti, unde mi-au zis ca am o rana pe col, si ca de acolo venea sangerarea, ca bebe e bine si sa nu-mi fac probleme ca probabil am avut ceva contractii care au facut rana sa sangereze.
Despre tabelul chinezesc nu ma pot pronunta, fiindca in cazul meu e greu de spus: la mine inseminarea s-a facut pe 6 noiembrie si pe 12 noiembrie e ziua mea, si nu stiu la ce varsta sa ma uit
ca sa iasa corect - adica baiat conform ecografiilor - ar trebui sa iau varsta implinita dupa inseminare...
MaraAnisia spune:
Bb wanted, felicitari pt sarcina, iti doresc 9 luni de vis
si un bebe sanatos! 
Alla76, multumesc frumos de urari! 
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
aruam spune:
Bune fetele
Acum am intrat si eu si ce vad ca avem o graviduta

.Ce bucurie...
bb_wantedFELICITARI !

Sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
Te aspetam cu beta mareee.![]()
crisstal_18 bine ai venit !
O sa vezi ca cea de-a 4-a o sa fie cu noroc .Doamne Ajuta!
Si eu tot cu Moisa am facut 2 IA din pacate nereusite,dar a 3-a va fi cu noroc 
![]()
Alla ma bucur ca ai mai trecut pe la noi 

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
sensibila spune:

Bb wanted - HAI CU BETA MARE !!!!

CAND E GATA REZULTATUL ?
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_wanted bunaaaaaaaa beta azi =1106 , ziua 21 de la ovulatie |

FELICITARI !!!!!!!!!!!!! PT BETA MARE.
Cu ce medic ai facut IA scuze nu mai retin.
anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
bb_wanted spune:
buna
draga aruam, inseminarea am facut-o cu dna. dr. Dracea, la Gynera, si am numai cuvinte de lauda pt ea si clinica (chiar daca nu reuseam tot la ea mergeam).
Din fericire aceasta a fost prima inseminare la dansa. Iar noi am mai facut alte doua, prima reusita si pierduta si a doua nereusita.
peta spune:
bb_wanted - felicitari pentru beta!!! Ma bucur f mult pentru tine, si eu sunt tot o reustia de-a dnei doc dracea ![]()
sensibila spune:

bb_wanted - FELICITARIIII DIN INIMA ! POATE AI GEMENUTI ! PREGATESTE-TE PENTRU 1 SAU 2 PESTISORI ! URAAAAA MAI VINE O (DOUA) STELUTA (STELUTE)

Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

, ziua 21 de la ovulatie