INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 5
bb_wanted spune:

acum mi-am dat seama ca nu trebuia ca de atunci sunt ca intr-un butoi cu pulbere, ma gandesc numai la nereusita, dar vorba ta poate a fost prea devreme si ce era de testat?
o sa-l fac si eu in z15
sensibila spune:
Ai incredere ca ai un bebe in burtica !
E foarte important sa crezi ca se va prinde.
Somnolenta a fost primul semn la mine
Ma trezeam la 9 si la 11 imi era somn de muream.
Ceva patute maronii ceva ? Prin z10 ca eu atunci stiu ca se implanteaza. Plus ca daca ai ovulat mai tarziu de ziua cu inseminarea deja asta insemna ca ai facut beta in z9, asa ca ........
Oricum e ceva ca nu a fost 0 rezultatul !
Sincer pana nu vezi rosu nu e cazul sa gandesti negativ !
Apropo, maine se face 1 an de cand am aflat ca sunt gravi ! Poate faci beta maine si o sa ai si tu "o alta Gia" adica o alta steluta nascut/a in aceeasi perioada
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
bb_wanted spune:
sensibila, iti multumesc mult pentru cuvintele tale, nici nu stii cat de bine ma fac sa ma simt, cred ca nu degeaba ti-ai ales nick-name-ul "sensibila", sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu si sa se nasca o alta steluta.

bb_wanted spune:
inainta sa fac beta acela am visat un soricel
, si stiti voi ce inseamna, iar eu m-am bucurat mult
dar nu mai este nimeni in focuri?
sa ne mai povestiti?
luminita42 spune:
Buna fetele, scriam si eu anul trecut aici, pe vremea cand faceam stimulari si unica mea inseminare.
Vroiam doar sa va spun ca dupa ce am pierdut o sarcina de 8 saptamani jumatate, in februarie, la primul ciclu dupa avort am ramas gravida. A fost din nou cu probleme si emotii uriase pentru ca am avut tot felul de pete maronii si chiar o hemoragie mare la 6 saptamani si doctorii nu mi-au dat sanse mari.
Cu ajutorul lui D-zeu am reusit sa tin sarcina. Maine implinesc 14 saptamani de la UM si sper din tot sufletul sa fie bine in continuare si sa nasc un copil sanatos.
Sensibila ai o fetita minunata!..Am urmarit pozele cu ea de cand s-a nascut..:-)) Si cele recente cu inotul si rostogolitul! E scumpa, scumpa!
Alla, Viss, Sabine, Aruam si celelelte fete pe acolo pe unde sunteti primiti toate imbratisarile posibile de la mine si sa va ajute D-zeu fetelor sa va vedeti cu copilasii in brate!
bb_wanted si eu cred c-a fost devreme, eu am avut implantare (cu sangerare redusa) la ambele sarcini in ziua 9 si respectiv 11. Succes si tie, din tot sufletul!
Va tin pumnii la toate fetelor sa ramaneti gravide!

elenus26 spune:
Luminita m-ai facut sa plang de bucurie! Doamne ajuta sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Sensibila multumesc pentru incurajari si pupici la steluta!
bb_wanted sa fie cu noroc! Eu iti tin pumnii sa se lipeasca bine bine samburelul!
Viss bafta cu FIV-ul! 
Va pup pe toate si o zi cu vesti bune!
aruam spune:
Buna fetele
LUMINITA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vai ce bucurie nu-mi vine sa cred
.

A crezut ca ne-ai uitat
.
Sarcina usoara si fara probleme sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos.
Stai linistita si nu te stresa .
Mai asteptam vesti de la tine sa ne spui ce ai fetita sau baietel.
Sa stii ca reusita ta ne da si noua "veteranelor" speranta.

bb_wantedsi eu cred ca testarea ai facut mult prea devreme dar mai cred si ca esti insarcinata
Parea mea..... avand in vedere ca beta nu este zero chiar daca e mica este.
Bafta multa 
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
pinuta spune:
bb_wanted eu ma simt destul de bine. Eu insa nu am facut nici un test. Astept ziua 14. Pupici!
camcris spune:
buna fetelor am si eu o intrebare la voi
eu am fost pacienta dr. T. si mi-a lasat o impresie nu tocmai buna vreau sa schimb medicul si ma gandeam sa merg la giulesti la Ion Ionut voi ce stiti de el ? sau alti dr. buni din spitalul giulesti deoarece vreau sa fac IA.

luminita42 spune:
elenus,aruam multumesc mult fetelor. Nu v-am uitat nici o clipa Aruam, v-am citit mereu si m-am intristat si bucurat alaturi de voi si o sa va mai citesc chiar daca nu mai scriu asa des..O sa va dau de stire cand o sa stiu ce am baietel sau fetita, aici doctorii spun mai tarziu sexul copilului, dar eu sincera sa fiu nici nu am intrebat, ca mi-e gandul sa fie sanatos orice ar fi.
Va sustin in sufletul meu pe toate, sa va vedeti visul implinit!