**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 3
madaiulia spune:
Doxinu si eu ma surprind vorbind numai despre Andrei. Dar observ asta la toate mamicile din jur
. Si incerc sa nu momopolizez eu discutia si sa nu-l vad pe al meu cel mai cel ca sa nu am pretentii exagerate de la copil.
Si eu ma omor cu un tort, dar mai simplut, nu ma incumet inca la chestii sofisticate. Maine sper sa fie vremea buna, vrem sa mergem la tara sa-l sarbatorim pe tati.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Ia uitati tortul meu:
http://family.webshots.com/photo/2615920540100722791minhTd
dar cum s-a scris al Mihamorei a iesit superb!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vas spune:
woowww, foarte frumos a iesit tortuletul....
.si tati nostru tot 31 de ani are...si acum isi facea griji ca bebe 2 il va avea doar la 32 de ani si ca tata lui avea deja copii de 12 ani
....
DA Carla...stii ca spuneam acum o saptamana ca sunt atat de calma si am atat rabdare si cu ELiza ...eee.... se pare ca de la bebe se trage...avea treaba acolo si nu vroia sa fie deranjat de otensiune crescuta si vocea mea mai tare cu o octava....
asa ca ma linistea.
Ioana, stai linistita ca pe Eliza abia am reusit sa o bag in apa anul asta....pana va sari ea asa sigur mai trec ceva ani, asta in cazul in care va sari.
Nimic nu e mai frumos decat sa poti vedea realizarile puiului tau.
Si cu ceea ce spunem noi ca mamici, eu din aceasta cauza am avut o cearta cu cumnata mea........tot ce face Eliza e nimic fata de copilul ei.....am inteles ca fiecare isi iubeste copilul dar singurul lucru la care eu am fost atenta a fost sa nu spun nimic rau la adresa celorlalti copii......A MEA E CEA MAI CEA si punct....ea continua cu comparatii si m/am enervat.
Pentru fiecare mamica puiutul ei e cel mai minunat.......eu si acum aveam persoane care as fi vrut sa sara in sus cand le/am spus de bebe2 , dar pentru ei poate nu inseamna la fel de mult ca pentru mine si e normal....dar fiecare avem universul nostru.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
CarlaV spune:
Alynta, foarte frumos tortul.
Vas, ai dreptate, cei mici stiu sa se protejeze inca din burtica.
Ce spui tu de sotul tau ingrijorat din cauza varstei? Eu am facut prima fetita la aproape 32 ani...
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Salutare!
Multumim, ma bucur ca va placut!
Vas nici mie nu-mi plac DELOC comparatiile intre copii! Ieri vb la tel cu soacra si bineinteles ca trebuie sa ma scormoneasca putin... E la Sibiu la nepotasa cu o verisoara! Si vara ei sta cu nepoata de aproape 2 ani! Imi zice ca fetita vb foarte bine pt ca bunicasa ii vb corect si se ocupa de ea! Asta aluzie ca David al nostru e mai lent la vorbit, a mers mai greu etc! Ii spun ca fiecare copil cu ritmul lui, ca in general fetitele sunt mai dezghhetate etc! Ea tot pe a ei o tine! Ma enervez(tacit) si-i raspund printr-o intrebare: "Daca Matei a mers si vorbit mai repede ca David inseamna ca m-am ocupat mai mult de el?!" Bineinteles ca am facut spume la gura si am parat-o sotului...![]()
Ma bucur ca sunteti fericiti! Asa si trebuie!
Carla nu conteaza foarte mult varsta ci linistea din casa! Nu sunt de acord nici cu copii la 40-50 de ani, dar fiecare cum crede pana la urma!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Alynta, si pe mine ma enerveaza comparatiile intre copii, incerc 2-3 raspunsuri diplomatice, dar daca cealalta persoana insista, i-o trantesc de-i inchid gura
.
Eu pana la Saby nu mi-am dorit mai mult de un copil, si 31-32 ani a parut varsta ideala sa o am. Pe Larisa a dorit-o repede dupa aceea tocmai din acest motiv, acum daca ar fi sa ma gandesc la bebe3, ar trebui sa vina repede, ca sa nu ajung mamaie cu copil de gradinita.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
vas spune:
da, Carla si eu ii tot spun sotului ca e inca tanar. Eu fac la anul 30 deci zic ca e bine.![]()
Ma bucur ca sunteti de aceiasi parere cu mine in ceea ce priveste comparatiile, ca la un moment dat ma gandeam ca am eu poate o problema. ![]()
Liviana, cum e la mare??????????????/ Va distrati se pare!!!!!!!!!!!
4
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
An@ spune:
Vas, felicitari!! sarcina usoara si bb sanatos!! (cred ca de la parasuta ti se trage
).
Duamna Didi, bine revenisi! vazut poze, salivat la mare, nisip...si la tort
(suna complicat ce zici tu acolo cu atatea creme ... poate cand 'oi fi bunica sa am timp si rabdare sa ma apuc de facut asa ceva).
Am vazut fete frumoase de Carla si Betty 
si pe inotatorul Stefan de Doxinu(si a mea sare in apa din picioare doar daca o tin de o mana, dar din genunchi sau in fund sare fara sa o tin, dar sa fiu pe acolo pe aproape. In schimb ii place tare mult sa se dea pe topoganul ala roz pe burta cu capul inainte, inoata putin sub apa si apoi o scot eu la suprafata
).
Azi am fost la ferma animalelor. Ana s-a descaltat si a umblat desculta pe gazonul ala, a hranit caprele ca un fermier adevarat (adica lua din cos iarba cu bratul si o baga prin gard, n-avea nicio treaba ca o mai atingeau caprele cu gura sau mai sareau in sus pe gard spre disperarea sotului
caruia ii era frica sa nu o loveasca vreuna ... deh, seamana cu ma-sa ca si io am fost "caprareasa" in vacante la tara). Apoi am mers la iepuri... daca nu l-a jughinit pe unul de am crezut ca-l lasa fara blana
. Ii spunea unei fetite: "tu ii dai mancare si eu ii fac masaj. vrei asa?" ![]()
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Pentru mamele de fete cochete, i-am cumparat Anei de la Teora una din cartile astea:
http://www.librarie.net/cautare-carti-rezultate.php?pg=&t=&au=&e=Teora&co=Micuta+creatoare+de+moda&categorie=0&oa=0&a=&op=0&p=&stare=0
Este o carte cu pagini plastifiate, cu cate o fetita pe fiecare pagina (6 in total) in costum e baie si muuuuulte abtibilduri refolosibile, care reprezinta articole de imbracat ff diverse si colorate. la noi a avut megasucces! mai ales ca se lipesc si dezlipesc usor (la alea de hartie era frustrant ca, daca nu punea bine abtibildul, nu-l mai putea dezlipi fara s ase rupa).
fug ca s-a trezit zana.
mami de Ana (22 mai 2007)
alynta27 spune:
Carla eu zic sa lasi lucrurile sa decurga de la sine!
An@ cred ca e incantata fata de carte!
Eu am primit de la emisiunea "Trezirea la apel" de pe TVR1(am trimis mail|) cartea "Ispravile lui Panze" Ed Rao! E foarte faina si David o iubeste!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!