**Capsunele-n 2007(122)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Felicitari Cristina,sa fiti sanatosi,sa suga bine si sa aveti tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Bun venit, Elias! Sa cresti sanatos si sa ai parte de multe impliniri in viata!

Citat:
citat din mesajul lui An@

Liviana, sa-ti fie de bine tunsoare, iti vine bine! si gradina imi place! te admir ca ai energie pt asta. Eu n-as fi in stare, desi m-ar tenta produse "bio" din propria gradina,

Mai, pai eu zic sa ne abonam toate la legumele Livianei, sa-si faca o ditamai gradina si sa se ocupe numai de ea, sa nu se mai duca la sv. Cred ca am iesi toate castigate din asta Ce zici, Liviana?
Legat de aptitudinile de lider ale primului copil, eu cred ca e de la caz la caz. Am un exemplu printre prieteni care confirma varianta lui Didi. Sora mai mare, colega cu mine in facultate, a fost mereu foarte responsabila, un om de actiune in deplinul sens al cuvantului, acum a infiintat asociatia romanilor din Canaria, ca a imigrat in Las Palmas acum 8 ani (wow! acum mi-am dat seama cat timp a trecut!), este un avocat foarte bun acolo...in fine. Sora ei a fost rasfatata de mica, mai protejata, lasata mai libera, etc. Acum lucreaza in primarie, am impresia. Overall, mi se pare ca prietena mea a realizat mai multe. Dar asta e doar un exemplu, sunt convinsa ca sunt si cazuri contrare. Din punctul meu de vedere, asta nu are legatura cu faptul ca esti nascut primul, al doilea sau al saselea, ci cu felul tau de-a fi, cu materialul genetic, cu educatia si modul in care ai fost crescut si, in special, cu mediul in care ajungi sa traiesti. Am vazut cazuri nenumarate de oameni care in tinerete erau doar niste "copii de mingi" si, ulterior, au ajuns lideri intrucat au avut sansa sa traiasca printre lideri si sa invete de la ei. Cine stie ce ramaneau daca nu ar fi avut sansa asta.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Bun venit Elias! Refacere usoara Cristina! Bebe necolicos si lapte mult!
Ioana, nici "unicatul" meu nu se joaca singura deloc-deloc. Si eu ziceam ca fratiorul/surioara e solutia!
An@ te invidiez, i-auzi la ea , O ORA ! Apropos de dr, mai ca imi vine sa ma programez si eu la Palicari asta desi ar fi cam greu sa vin tocmai de aici.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

FELICITARI CRISTINA!!!!!!!!!! Bine ai venit pe lume ELias!!!!!
Si eu mi-am amintit brusc de ELteka.....hai te rog pe la noi!!!!!!!!!!!!
Ana, si eu cred in spusele tale referitor la al doilea copil.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

bebelicu

Mergi la inceput

Se pare ca vine H&M in Ro la anul http://www.sfin.ro/articol_20203/hm_deschide_anul_viitor_un_magazin_in_centrul_comercial_baneasa.html.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am fost aseara la medicul de familie! Fetita e intoarsa! Vazand ca imi masoara burtica, David a ridicat bluza sa-l consulte si pe el! Mi-a dat trimitere la ortopedie pediatrica pentru cel mic, deoarece merge cu varfurile in exterior si sa vedem daca e ceva de corectat acum!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

hai ca am recuperat si io cat de cat in diagonala asa..

Carla, io habar nu am cu e cu chisturile astea, dar numai tratament contra durerii ai ?
io nu prea cred in ierburi, asta e . sa faci cura, un regim sanatos, dar uneori nu te poti lasa doar in ele.
si, chiar daca te inteleg cu alaptatul, nu tre sa incarci nota. Intrerupe alatatul sa fa-ti tratamentul corespunzator. Fetele au nevoie de tine

Am o pretena care are metastaza la ficat, e mai mica ca noi, si dr nu stiu care-i cauza..dar cred ca stressul, oboseala cronica si-au spus cuvantul..

Tre sa iti faci un plan de actiune..si sa nu mai zici niciodata ca ne incarci pe noi cu problemele tale

Betty, si la alte case se petrec astfel de boacane. De ex: in dec anul trecut merg cu R sa ii fac vaccinul contra hepatitei A si ii spun asistentei ca am venit la vacin, dar cu la cabinet is mai multe asistente s-au incurcat si cand sa imi treaca in carnet vad ca imi trece altceva. La noi, numai pediatra face vaccinele. Si, Dr imi raspunde ca da i-a facut antigripalul. Sa mooor, am crezut cai mi sta inima in loc, pt ca era perioada cand vaccinele antigripale il cuprindeau si pe cel de gripa porcina..ma rog nici pe cel antigripal nu i l-as fi mai facut..nah, daca nu stabilesc de la bun inceput.

Liviana, este superba culoarea si frizura ta. io aveam in ro pe rosu suvitze, din pacate in DE am renuntzat
Ah, si acu am inteles de ce ai ramas tu uimita cand l-ai vazut pe D al meu imbracat in apa..si io am ramas la fel de uimita sa ii vad pe ai tai goi

An, ce frumos te-ai aprins ..nu am zis ca-s de acord cu el, ci ca m-a contrariat o astfel de concluzie.
Uite ca vine Alma cu o parere concreta.

Woww ce de sarbatoriti maine si duminica..ce aveti in plan mamicilor?

Ioana de la Cluj, esti totala . Fetitza era tot a noastra, e sora celorlalti baieti.
o imbratisare virtuala se poate? nu v-a parasit bebe, sunteti doi parintzi minunati si asta se simte in fiecare poza de-a voastra, numai ca se lasa asteptat sa fie la fel de iubit ca fratiorul mai mare

Azi am o zi buna..am aflat ca o persoana draga noua e insarcinata si ma simt ca parca-s fi io

pup gasca

Mergi la inceput

Auzi, pai ne arunci informatia si ne lasi sa facem supozitii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carla, Ciquitita, colega mea a avut un chist de 4 cm si a facut tratamentul timp de 1 luna si 20 de zile, "cu consecventa":

Napraznic macinat, cite 1 lingurita de 4 ori pe zi
Ulei de Primula incapsulat, dupa indicatiile de pe prospect.
Recomanda sa citesti despre plante, daca sint indicate sau nu pt tine. Ea a ales un tratament pe care a considerat ea ca il poate respecta.

Didi pentru imbratisarea virtuala... Cind nu am cu cine il lasa sa se joace, sa fac si eu o supa netrasa de pantaloni, i-as face urgent un frate... in rest sint ok. Daca i-as da direct un frate cu 2 ani mai mare, cred ca tare m-ar iubi

Sora-mea e mai mare decit mine, dar nici eu nici ea nu suntem lider/guru sau alt tip de sef! Cred ca in cazul nostru e vina parintilor

aN@, imi place teoria ta cu fratii.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Didi noi il serbam pe David duminica viitoare in familie! Bineinteles cu tort trenulet! Speram sa fie vreme buna sa mergem la gratar! Ca acasa e cald si copii sunt doriti de iarba verde!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput