Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Buna fetelor, tatal Ionelei si-a deschis azi cont,l-am trecut la subiectul deschis pentru ea. Mai departe...ne primiti la bazar?
Daca stau la noapte si fac poze pana maine o sa avem o gramada de lucruri noi la bazar.
Eu sunt putin debusolata,in legatura cu aprobarea subiectului. Am discutat cu admin pe mail si el a spus in urma cu cca o saptamana sa deschid acest subiect si apoi el mi-l va aproba(mentionez ca trimisesem actele toate). Cum imi dau seama daca este sau nu aprobat?
Multi pupici si o seara cat mai buna

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009

Buna fetelor, tatal Ionelei si-a deschis azi cont,l-am trecut la subiectul deschis pentru ea. Mai departe...ne primiti la bazar?
Daca stau la noapte si fac poze pana maine o sa avem o gramada de lucruri noi la bazar.
Eu sunt putin debusolata,in legatura cu aprobarea subiectului. Am discutat cu admin pe mail si el a spus in urma cu cca o saptamana sa deschid acest subiect si apoi el mi-l va aproba(mentionez ca trimisesem actele toate). Cum imi dau seama daca este sau nu aprobat?
Multi pupici si o seara cat mai buna

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Admin trebuie sa-ti dea ok-iul pe forum, la topicul respectiv. Asta e "garantia " noastra.Apoi trimiti poze si incepem licitarea.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andreea, daca e aprobat subiectul ,e public, inseamna ca actele au fost primite, e ok si cazul Ionelei e aprobat pe forumul desprecopii.

Din partea mea, eu zic sunt de acord sa o ajutam si pe Ionela prin intermediul bazarului.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Trebuie supus la vot intrarea unui nou caz la bazar?
Daca da, si eu sunt de acord cu cazul Ionelei 2 la bazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si eu am trimis doua mesaje pe mail pt. admin si n-am primit nici un raspuns.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmina, ar trebui sa se pronunte mai multi din participanti/organizatori daca sunt de acord sau nu si se "numara" voturile. Daca se aproba intrarea la bazar (si eu cred ca asa o sa se intample, pt ca nu are nimeni inima sa zica "nu" unui copil care are nevoie de ajutor), trebuie sa gasim un mod de diferentiere a Ionelei 1 de ionela2 .

Andreea, Ionela nu mai are un nume?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ramine Ionela, cea veche, si Stefania cea noua.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Ramine Ionela, cea veche, si Stefania cea noua.

DA

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu sunt de acord.
Daca se respecta cele 2 reguli, nu se pune problema sa nu fie acceptat. Asteptam cu interes produsele. Multa sanatate!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

azi sunt cu intrebarile. nici nu stiu daca se potriveste aici. am 3 perechi de pantaloni de scoala, sunt purtati, nu sunt in stare foarte, foarte buna, dar nici de aruncat.
nu stiu ce sa fac: sa-i pun la bazar sau sa-i trimit plocon la donat? sa intreb intai la bazar daca vrea cineva? ce ziceti?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Sa stii ca e nevoie de ei tot la umanitare,la subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153506 ..sunt cativa care vor incepe scoala anul acesta, si le-ar prinde bine

....................................................................................

Mergi la inceput