Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 10
Selene_Bunny spune:
Am citit ca matilda33 este in spital cu unul dintre gemeni (nici nu stiam ca are gemeni). Desi din 10, cand am trimis eu pachetul, si pana azi, 29, sunt aproape 3 saptamani...
Ii pastrez hainutele, atunci.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
asa ma gandeam si eu, sa dau pantalonii la copiii de la subiectul acela, kokiy, dar am citit (parca) ca s-au cumparat unele lucruri de scoala noi, si ma refer la imbracaminte. poate sunt de folos si astia, asa de rezerva macar. am intrebat si la bazar, just in case...
si totusi, imi raspunde cineva la intrebarile/mesajele puse pt. admini? sau se raspunde preferential?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi asa ma gandeam si eu, sa dau pantalonii la copiii de la subiectul acela, kokiy, dar am citit (parca) ca s-au cumparat unele lucruri de scoala noi, si ma refer la imbracaminte. poate sunt de folos si astia, asa de rezerva macar. am intrebat si la bazar, just in case... si totusi, imi raspunde cineva la intrebarile/mesajele puse pt. admini? sau se raspunde preferential? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai |
Despre ce mesaj e vorba? Te pot ajuta eu cu ceva? Da-mi PM eventual.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Eu sunt deacord sa intre cazul la bazar .Doamne ajuta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
szivarvany spune:
Viu si io asa mai bolovanoasa.
Bine-bine ca Matilda are probleme, de licitat a putut, de raspuns ciuciu. Asta e frumos ?
Si eu sunt pt cazurile noi la bazar, Doamne ajuta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kokiy spune:
Eu daca nu pot ajunge in timp util la posta sa ridic colete, il trimit pe sot sau soacra cu buletinul meu...baga ei un motiv ,ca sunt bolnava(la cap ) si nu-i problema sa ridice ei coletele ...pana si alocatia copilului o puteau ridica de la posta ...
....................................................................................
ada_coman spune:
Da, pt introducerea cazului Ionelei Stefania la bazar.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Viu si io asa mai bolovanoasa. Bine-bine ca Matilda are probleme, de licitat a putut, de raspuns ciuciu. Asta e frumos ? |
n-ar strica sa fim putin mai intelegatoare,mai ales ca nu stim exact motivele.poate ca n-a citit la topic,poate ca are o perioada mai grea.rabdare
............................
Selene,
mami de Crinuta si Raducu
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
n-ar strica sa fim putin mai intelegatoare,mai ales ca nu stim exact motivele.poate ca n-a citit la topic,poate ca are o perioada mai grea.rabdare ............................ Selene, mami de Crinuta si Raducu |
Nu e vorba de neintelegere.
E vorba de ce se scrie pe topic. E totusi vorba de cineva dupa cine s-a strigat o luna de zile degeaba. A scris ieri o licitatie, nimic fetelor care le-au trimis colete si nu le-a ridicat sau care asteptau un semn despre soarta hainelor.
Si intelegerea asta trebuie sa fie reciproca.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
andreea.2009 spune:
MULTUMESC MULT pentru sustinearea cazului Ionelei. O putem trece pe ea Stefania, acesta fiind celalalt nume al ei.Am facut aseara poze,dar inca nu le-am descarcat...prin urmare, diseara Promit ca ma voi ocupa. Asta daca Sebi nu seaca si ultima farama de putere din mine. Asta este sportul lui preferat.
pupici fi o zi cat mai buna
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related