Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Vanina, in niciun caz nu e vb de tine, e vorba de fetele care au citit pm-urile si nici macar un "du-te naibii" nu mi-au scris, din pacate, desi era mai mult decat nu au zis
Deci eu sunt de acord cu termenele si sa se repuna la produsele cele care nu au mai fost revendicate de 2 luni si nici un raspuns nu avem.
De exemplu Olishka mi-a scris ca nu e in tara, dar va reveni ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5469527157953625282
Momentan, produsele ajunse in 'Finalizate critice' ar trebuie repuse imediat in albume, pentru a putea fi licitate din nou.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
madyrizi spune:
apropo de finalizate critice... un produs achitat si neprimit in termen de o luna... unde se incadreaza? pur si simplu renunt la el peste o luna si iau altceva? nu se muta nicaieri?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
kid spune:
Se vor muta produsele din albumul "Finalizate critice"
Prin urmare, rugam persoanele care mai au produse aici , sa le achite sau sa confirme platile, in caz ca au fost deja efectuate, pana vineri inclusiv.
Incepand de sambata, ele vor fi repuse in albumele corespunzatoare sa poata fi din nou licitate.
Tot incepand de sambata, produsele ajunse in acest album vor putea sta aici maxim o saptamana, timp in care castigatorii de produse 'critice' nu vor mai avea dreptul sa liciteze alte produse din bazar pana la efectuarea si confirmarea platii.
Multumim pentru intelegere
diana2242 spune:
Nu vor mai avea voie sa liciteze nici alte produse din alte categorii?adica nu le mai primim la noi la bazar cu alte cuvinte.mi se pare putin cam dura decizia daca pur si simplu nu are acces la net?sau nu are bani atunci?mie mi se parea mai ok o luna la finalizate si inca una la critice sa aiba totusi timp sa le plateasca.Asta e parerea mea
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Selene_Bunny spune:
Referitor la intamplarea cu matilda_33. Eu nu am mai vazut-o activa pe aici, i-am dat PM cand am trimis coletul, si asta a fost cu ceva vreme in urma, nu 2-3 zile.
Daca reintru in posesia coletului, am dreptul de a retrage produsele respective de la Bazar, chiar daca nu stiu daca sunt platite sau nu? Banuiesc ca ar fi trebuit sa anunte daca le-a platit, nu?
Intreb pentru ca, dupa ce platesc banii de scos coletul, as vrea sa-l grupez cu alte doua colete mari, pe care le trimit Parohiei Glodeanu - Buzau (vezi topicul dedicat, daca este nevoie).
Intreb ca sa stiu ce sa fac.
Mie mi se pare descurajant pentru mine, ca "bazarita ofertanta", sa ma tot confrunt cu retururi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
eu cred ca e normal sa nu mai poata licita altceva pana nu achita criticele, dar termenul de o saptamana cred ca e prea scurt. mai ales ca suntem in sezonul vacantelor si suntem plecate...plecate...
eu de ex. am doua "cliente" carora vreau sa le trimit coletele si nu dau de ele. ce sa fac? produsele sunt achitate, eu am coletele facute, dar daca nu raspund risc sa le trimit si sa le primesc inapoi (apropo de selene).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
ada_coman spune:
Eu sincer as face la fel, chiar ma gandeam zilele astea ce fac in caz de retur. Ti-a raspuns la PM, cand ai trimis coletul, macar e citit PM-ul? Cred ca poti sa faci ce vrei cu produsele care s-au intors.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
szivarvany spune:
Selene, produsele au fost achitate oare ? Oricum, cred ca le poti trimite unde vrei, matilda mai are la critice si nu da niciun semn.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
Pana acum, timpul alocat pentru achitarea produselor castigate era de fix o luna de la finalizarea licitatiei. O data ajunse produsele la critice, trebuiau repuse imediat in albume. Acest lucru nu s-a facut din cauza ca unele produse au fost expediate chiar daca plata nu a fost confirmata.
Aceasta saptamana este in plus fata de ce a fost pana acum, nu o reducere