Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo,
stiu ca ai inteles ca acum cu urgenta ce a aparut pt Alex, voi celelalte mamici ati avut de fapt de suferit si trebuie cumva sa ne revansam fata de voi toate care ati cedat din donatiile catre puiii vostri

Eu incerc sa vorbesc cu mamicile, sa mai doneze produse, ma ofer sa le preiau si sa distribui, dar sa nu credeti ca se impinge lumea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Buna dimineata la toata lumea. In legatura cu cazul Ionelei(Ionela Stefania), daca se aproba, ne primiti la bazar? Am eu destule lucruri pentru a le pune la bazar. Mama ei nu are ce sa puna, dar am eu.

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea, cum avem acceptul de la Admin pe subiect

In alta ordine de idei, mi-a raspuns Olishka, e plecata din tara si cand revine va plati produsele de la critice ...
No comment din partea mea.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo,
stiu ca ai inteles ca acum cu urgenta ce a aparut pt Alex, voi celelalte mamici ati avut de fapt de suferit si trebuie cumva sa ne revansam fata de voi toate care ati cedat din donatiile catre puiii vostri

Eu incerc sa vorbesc cu mamicile, sa mai doneze produse, ma ofer sa le preiau si sa distribui, dar sa nu credeti ca se impinge lumea

Eu de acum o sa pun podusele fara caz... sa plateasca cine le cumpara in contul cui vrea... e ok asa? macar pana trece perioada critica din iulie ca vad ca majoritatea aveti urgente acum..

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca-sara spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Am primit si eu hainute care nu merita suma platita pe ele. Probabil ca multe dintre noi avem vederi diferite in ceea ce priveste notiunea de lucru purtabil .

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu cred ca daca sunt hainute de genul acesta (care nu-si merita banii) ar trebui atentionata persoana, macar pe PM. asa ar lua masuri donatoarea sa fie mai atenta data viitoare.
valabil si in cazul meu, desigur.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Propun ca produselor din albumul 'Finalizate critice' sa li se mai acorde o pasuire la plata de o saptamana, dupa care sa fie repuse in albumele corespunzatoare pentru a putea fi din nou licitate. Iar primii castigatori sa nu mai aiba drept de licitare pentru produsele respective.
O luna si o saptamana mi se pare timp suficient pentru a plati produsele castigate.

Ce spuneti?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Eu sunt in cauza acum ... am avut ceva probleme cu banii si am anuntat ca mai intarzii cateva zile peste cele 30 de zile(nu e frumos din partea mea, stiu), deja au trecut, dar platesc zilele urmatoare(in cazul in care mai am voie). Dar nu-mi place ca suntem prea ca la amanet cu termenele de asteptare... adica si acolo cand anunti ca nu poti plati, te asteapta si peste zilele de asteptare, numai sa anunti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am inteles ca ai o luna la dispozitie sa platesti produsele, dupa care intri cu ele in Finalizate critice si mai ai inca o luna la dispozitie. Sau se reduce termenul de la o luna la o spatamana pt cele critice?
vanianaaa si la amanet te lasa, ba chiar si camatarii, doamne fere' de ei, doar ca te penalizeaza.
Eu am citit mesajul tau ca intarzi cu plata si de aceea nu cred ca se vorbea despre tine in mod special ci asa in general .
Problema nu-i de niste farduri, ca alea le poti cumpara oricand in timpul anului, si fiind adult nu se pune problema "ca-ti raman mici", ci de unele lucruri care isi au timpul lor de gratie pt a fi vandabile.

Eu am licitat si am castigat niste body care-i erau bune fica-mi acum 2 luni. Nu am intrat in posesia lor, nu mai conteaza motivul chiar daca eu sunt suparata, am sa le repun la bazar cand le voi avea.

SeleneB, esti ok cu decizia asta? Stiu ca nu esti vinovata, dar trebuia sa ma intrebi inainte de a trimite pachetul meu in alta parte.
De ex. daca m-ai fi intrebat pe mine daca pot primi si pentru alte fete ti-as fi raspuns ca "nu" pentru ca nu-mi este usor sa ma deplasez prin Bucuresti. Cand ai trimis produsele mele in alta parte nu ai intrebat destinatarul daca este de acord sa le primeasca si sa le redistribuie? ce raspuns ai primit?

Mergi la inceput