Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 42
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Alex_andra, am vazut la semnatura din mail ce meserie ai. Si stiu foarte bine ca nu o poti face daca nu esti corecta si obiectiva. Si daca la bazar se cere acelasi lucru e prea mult? Daca ai fi primit tu astfel de haine sunt sigura ca ai fi scris aici si te-ai fi revoltat. Gestul Andreei de a o ajuta pe Stefania, care e un gest frumos de altfel, trebuie delimitat de calitatea marfii trimise. S-a cerut doar marfa de calitate, fara rupturi, pete, etc. Daca nu ma insel in actiunea cu casa de copii te-ai implicat si tu, si stii foarte bine ca aceeasi problema era si acolo . Si cele care ati organizat actiunea ati vrut demnitate fata de copii, nu bataie de joc. Asa e si aici. Doar atata cerem: sa nu fie trimise haine care ar fi trebuit sa ajunga la ghena. Mai mult, ca donator am vazut ca te-ai oferit sa preiei numai marfa in stare buna si foarte buna. Asta arata clar respectul tau fata de bazar. hainute de vanzare |
Ana ai dreptate, e f neplacut sa primesti haine mucegaite.
E drept ca eu nu am primit haine murdare si nici mucegaite.
Dar am primit haine de alta calitate decat cea descrisa.
am trecut peste si nu am zis nimic.
Dar e adevarat, nu erau murdare, ci doar foarte....purtate.
Asa ca va inteleg supararea, dar....am spus ca incerc sa ma mentin departe de conflict, tocmai pt ca inteleg ambele puncte de vedere.
sau cel putin, incerc.
Eu cred in oameni si in intentia lor de a face bine.
Poate asta e un mare defect de-al meu, nu stiu.
dar poate totusi si din aceasta cauza, eu incerc sa-i acord andreei prezumtia de nevinovatie si sa nu cred ca a pus intentionat lucruri mucegaite in pachete.
tuturor.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
carminabulina spune:
Buna!
Eu am primit un singur pachet de la andreea2009 si produsele au fost impecabile. Ba o pereche de blugi o "suspectez" ca era chiar noua.
Nu zic ca mesajul meu exclude pe celelalte dar poate face ca balanta sa fie macar egala. Poate ca a fost o intamplare nefericita.
Rhyanna daca Sara nu poarta hainutele de la bazar atunci why bother? Mucegaite sau nu inteleg ca nu conta pentru tine din moment ce le cumparai doar ca sa donezi banii pentru cazurile de la bazar.Eram doar curioasa...si in acelasi timp doream sa atrag atentia ca si alt gen de mesaje pot jigni.
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Buna! Eu am primit un singur pachet de la andreea2009 si produsele au fost impecabile. Ba o pereche de blugi o "suspectez" ca era chiar noua. Nu zic ca mesajul meu exclude pe celelalte dar poate face ca balanta sa fie macar egala. Poate ca a fost o intamplare nefericita. Rhyanna daca Sara nu poarta hainutele de la bazar atunci why bother? Mucegaite sau nu inteleg ca nu conta pentru tine din moment ce le cumparai doar ca sa donezi banii pentru cazurile de la bazar.Eram doar curioasa...si in acelasi timp doream sa atrag atentia ca si alt gen de mesaje pot jigni. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
nu ma supar probabil ca e intemeiata intrebarea ta ,dar a devenit un microb,mai vb cu voi,etc
insa am cedat la rugamintile fetelor care au mai povestit anterior ca s-a mai intamplat si atuci am hotarat sa dau nume nu ca sa discreditez ci poata in ajutorul acelor persoane pentru o mai mare grija
nu as vrea ca cazul STEFANIEI(in caz ca va fi reluat dupa sponsorizare) sA AIBA DE SUFERIT DAR E BINE CA CINE CUMPARA SA AIBA IDEE CA NU CUMPARA CEVA CA IN DESCRIERI
madyrizi spune:
carmina, ai atras atentia bine. PE MINE M-A JIGNIT MESAJUL ANDREEI... asa ca explicatia ei a facut mai mult rau decat bine.
explicatia ca oricum "ma retrag" si data aici si nu acolo unde a fost acuzata... e cam cu efect invers.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui madyrizi carmina, ai atras atentia bine. PE MINE M-A JIGNIT MESAJUL ANDREEI... asa ca explicatia ei a facut mai mult rau decat bine. explicatia ca oricum "ma retrag" si data aici si nu acolo unde a fost acuzata... e cam cu efect invers. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Din nou scuze ca raspund greu..cum am mai zis Sebi e bolnavior.Am sa incerc sa explic ce am vrut sa spun cu aceea fraza. Nici gand ca ma doare undeva, cum a spus mamagiuliei.
M-am referit ca ne mai avand in viitor hainute la bazar, nu mai este necesara o "campanie" anti andreea.2009, cum ai vrut mady sa faci, invitand lumea sa citeasca paginile anterioare, unde s-au spus foarte multe lucruri care pe mine m-au durut mult..ai avut o postare de acest gen anterior. Voi fi in continuare in zona, imi place atmosfera de aici, si va admir enorm pentru ceea ce faceti. Am trimis foarte multe pachete in ultimul timp, si credeti-ma ca nu am nici un motiv sa mint ca fiecare pachet a fost verificat de 2 ori inainte de a-l lipi cu scoci. Pentru mine este o mare nedumerire ce sa intamplat cu cel al Rhyannei. Odata cu al ei am trimis si altele, si nu am avut decat pareri pozitive.
Am stat stresata pana ajungea fiecare pachet trimis. Va multumesc mult celor care m-au sustinut
madyrizi spune:
andreea, cred ca avem o problema aici: eu nu-ti fac nici o campanie, ti-o faci singurica. am si spus in prima mea postare ca daca s-ar fi intamplat doar o data ar fi fost considerata o greseala, dar a doua oara e deja cu o data prea mult.
cred ca nu ai inteles ca aici nu se dau banii pe niste haine pentru ca nu avem de unde cumpara, ci pentru ca vrem sa ajutam copiii in acelasi timp. mie nu-mi convine sa dau cateva zeci de lei pe haine pe care nu le pot folosi, asa ca sunt recunoscatoare cand sunt avertizata de la cine pot primi astfel de produse.
eu daca as fi primit hainute mucegaite le faceam poze si le postam in toata splendoarea peste tot, asa cum am mai facut si pe alt forum cand am fost pacalita. nu tolerez astfel de pacaleli pentru ca nici eu nu pacalesc la randul meu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
am nevoie de voturi
kid spune:
citat din mesajul lui natynic Doresc de asemenea sa anunt ca, dupa cum am vorbit si convenit cu Simo -mama lui Siluan- maine sau cel tarziu poimaine voi ajunge la banca si voi transfera intreaga suma de bani stransa in conturile lor personale. Cu ceea ce s-a strans de pe acest forum si, intai de toate, cu ajutorul lui Dumnezeu, se pare ca au reusit sa stranga suma de bani necesara pentru operatie Prin urmare, cat de curand contul meu bancar va fi inchis, asa incat rog oprirea platilor de la bazar. Va voi tine la curent cu ceea ce am facut, punand evident la dispozitie si extrasul de cont final. Si multumim din suflet tuturor! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
Ne bucuram foarte mult ca s-au strans banii necesari, Doamne ajuta sa decurga operatia bine, iar Siluan sa se intoarca sanatos acasa!
Voi trimite mailuri prin intermediul bazarului la persoanele care au donat produse pentru Siluan pentru a le redirectiona catre alte cazuri.
Persoanele care au castigat produse destinate acestui caz, le pot plati pana la inchiderea contului, apoi vor fi rugate sa stabileasca cu donatorii catre ce caz sa redirectioneze banii.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Lista neagra pentru cumparatori este; am putea sa facem ceva in legatura cu donatorii care nu trimit produsele sau ale caror produse primesc destul de multe reclamatii?
simonapro spune:
Fetelor, dupa cum va spuneam la bazar, sunt tare bucuroasa ca am reusit sa ne accepte cazul lui Raul la umanitare si vroiam sa va rog mult de tot daca sunteti de acord, sa-l introducem si la bazar umanitar.
Ii cunosc de ceva timp situatia si efectiv ti se rupe inima, de cat de mult poate sa sufere un puiut asa mic
Mama lui si-a luat angajamentul ca o sa se ocupe de tot ce e trecut in regulament, iar eu o s-o ajut ori de cate ori o sa fie nevoie.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
madyrizi spune:
eu sunt de acord cu introducerea cazului la bazar.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi